Anket Makyaj yapmayı sever misiniz?

Makyaj yapmayı sever misiniz?

• Her bakımlı bayan gibi severim,ama öyle boya küpüne girip çıkanlardan değilim..

OY: 220 79,1%
  • Hiç sevmem,yapmam,doğal güzelliğim yeter

OY: 18 6,5%
  • Çok severim ortalıkta pırıltılı havuç gibin dolaşırımtatlicadiarzu

OY: 16 5,8%
  • Ben sadece koceme süslenirim

OY: 8 2,9%
  • Yapmam,yapanada saygı duyarım

OY: 9 3,2%
  • Diğer....

OY: 7 2,5%

• Ankete Katılan
    278
Her bakımlı bayan gibi severim,ama öyle boya küpüne girip çıkanlardan değilim..

severim makyaj yaparken çok rahatlıyorum, ama yaptğım makyaj genelde varla yok arası olur sengözlerimebaksanab

Makyaj yapmayı sevmem. Ama arada göz kalemi sürerim. Hiç alışıkda olmadığım için az bile sürülmüş olsa sanki bütün boyalar yüzümdeymiş gibi hisseder kendim gibi olamam.

bende makyajı çok severim ama abartmam. göz kalemi, rimel, ruj, bnm için yeterli. rujda böle pek belli olmucak renkte.

bende severimm:)ama abartılı diil tabee..!bazıları var boya küpüne batıp çıkmış gibi çok komikeline geçen makyaj malzemesini sürüyolar yüzüne

Severim ama yapamam :icecream:
Bigün bende çok güzel makyaj yapıcam ama kaydirigubbakcemile

Bayılırım doğrusu. Pazara bile çıksam parlatıcımı sürerim.
Yerine ve zamanına göre abarttığım da olur.

Her bakımlı bayan gibi severim,ama öyle boya küpüne girip çıkanlardan değilim..
gerekli yerde gerektiği kadar yapmak yetiyor

Kişisel bakım benim herşeyim.Yerine ve zamanına göre nasıl makyaj yapılması gerektiğine çok iyi bilenlerdenim.Etrafımdakilerde bunu onayladığı için makyöz olup çıktım sayelerinde

Makyaj yapmayı çok severima.s,özelliklede göz makyajı yapmadan asla dışarı çıkmamyerimseniben,abartısız yapılan makyajların bayanların güzelliğine güzellik kattığını düşünenlerdenim.kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…