Makyaj yapamıyorum Gözlerimde alerji var :(

ozlemn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2007
112
6
43
merhaba, benim gözlerimde alerji var ve makyaj yaptığım zaman 3-4 saati gecince kızarıklık sulanma ve kaşıntı başlıyor, mecbur gidip yıkıyorum gözümü bazende sonrakı birkaç gün makyaj yapamıyorum, özellıkle soğuk havalarda oluypr, bazen makyaj yapmamış olsamda kasınıyor sankı kırpık dıplerım kasınıyor gıbı hıssedıyorum, bende makyaj yapmak istiyorum yaa.. :KK43: birde şunu farkettım yazın denızde olduğum dönemlerde hiç olmuyor deniz suyu ıyı gelıyor galıba, aranızda boyle bır rahatsınlıgı olan varmı yada geçtımı ne yaptınız?, ben makyaj mlz tek tek kullnmaıda denedım bırgun sadece far bırgun sadece kalem yada sadece rımel denedım ama yıne oluyor... senağlama

bendede var doktor ilaç verdi sende bi muayene ol sonra geçince yaparsın makyajını

kullandığın malzemelerin markasına göre de değişiyor bazen göz cok hassas bi organ dikkat etmek lazım malzeme seçiminde

ooff aynı dert bende de var bıktım artık yaaaa... dr da gittim damla verdi e damlayı sıkınca iii ama daha sonra yine aynı üffff

bendede varrr makyajı bırak normaldede gözlerim sürekli kaşınıyo kabuklanıyo ve yanıyo doktorada gittim damla kullanırken iyi sonra aynı yine mafoldumben

ben artık gözüme kalem çekmiyorum kirpiklerimin altına çekiyorum kalemi napim yoksa kıpkırmızı oluyo gözlerimalsanaalsanasmile

merhaba,,ddf in salisic asidli temizleyicisni kullandıktan 2ay sonra gözlerimde alerji başladı ve 1yıl oldu ogünden beri ne lens takabiliyorum ne gözüme makyaj yapabiliyorum jane iredale kullandım o bile alerji yaptı çok hassas göz yapım oluştu ve ne yapsam düzelmedi göz damlası iyyi geliyor ancak bitince tekrar makyaj yaptğmda tekrar aynı durum:KK43:((,, benim gibi olan ve kalıcı tedavisi bilen varsa paylaşabilirse sevinrim...

X