• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj ürünleri için öneriler

meldadbs

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2014
13
0
6
34
Balıkesir
ben en çok mac'in ürünlerini beğeniyorum. gerçekten çok başarılılar. Özellikle face and body fondötenini. eğer merak ediyorsanız buradan inceleyebilirsiniz :) peki sizler hangi ürünleri öneriyorsunuz?

ben en çok mac'in ürünlerini beğeniyorum. gerçekten çok başarılılar. Özellikle face and body fondötenini. eğer merak ediyorsanız buradan inceleyebilirsiniz :) peki sizler hangi ürünleri öneriyorsunuz?

Ben kryolan ürünlerini kullanıyorum. Özllikle fondöteni çok güzel.
mac in ürünlerinden hic kullanmadim. ama onunda kaliteli olduğundan eminim.

Tum urunleri cok guzel
ben en cok kryolan supracolor fondotenini kullaniyorum. Super.

merhaba,
profilinizden bana yazdığınız cevab(okul hakkında...)a bakabilmek için bu mesajınızı gördüm tesadüfen...
ben de çok beğeniyorum bu fondöteni..2 yıl önce almıştım.şimdi bozulmuş mudur acaba sizce?2 yıldır hamilelik artı bebek..pek fazla makyaj yapamadım..

merhaba,
profilinizden bana yazdığınız cevab(okul hakkında...)a bakabilmek için bu mesajınızı gördüm tesadüfen...
ben de çok beğeniyorum bu fondöteni..2 yıl önce almıştım.şimdi bozulmuş mudur acaba sizce?2 yıldır hamilelik artı bebek..pek fazla makyaj yapamadım..

kryolan da benim arkadaşım çalışıyor 5 yıl ne olursa olsun bozulmadığını söylemişti...

fondoten olark mac ve nars kullanıyorm özellikle nars ı tavsiye ederm the balm ürünleride guzl

merhaba,

hayir bozulmamistir kullanabilirsiniz

Back