Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi çok şey denedim.
Niveanın 2 makyaj temizleme mendili, lorealin makyaj temizleme suyu ( küçük küçük satılanlardan ) , geçen acıbadem sütü özlü makyaj temizleme mendili gördüm onuda denedim, avonun en son çıkardığı makyaj temizleme suyunuda denedim ( aslında o fena çıkarmıyor ama çok sürmek gerekiyor ) , bebekler için olan ıslak mendillede sildim ( fondoteni falan o hepsinden iyi cıkarıyor ama rimeli cok zor cıkarıyor )
Nivea iğrenç sakin alma
Loreal can hassas cilde göre olanı al
mendiller çok işe yaramıyor, lorealin hassas ciltler için olanını dene memnun kalıcaksın bence ve rimeli falan da çok güzel çıkartıyor ben memnunum
Canim gül suyun varsa karistir h. Cevizi yagiyla sür cildide beslerBirde hindistan cevizi yağıyla makyaj temizlenildiğini duydum ama ben beceremedim onu sanırım.
Onada bakayım o zaman, tam adı nasıl aklında mı acaba ?
Aa gerçekten mi , evde var deneyesim geldi ama yıpratır mı kiBen dalın bebe şampuanı ile temizliyorum. Gayette memnunum.
Canim gül suyun varsa karistir h. Cevizi yagiyla sür cildide besler
Bioderma nerelerden bulabilirim acaba?Bioderma makyaj temizleme suyu öneririm. Ardından bebek şampuanıyla yüzünü yıkayıp (gözlerin dahil) cildinin hassasiyetine uygun bir nemlendirici kullan. Nenlendirici de bioderma alabilirsin gerçekten rahatsız etmiyor. Bebek şampuanı alerji yapmaz gözlerini de rahat temizlersin. Benim ciddi şekilde hassas bir cildim var yanı sıra alerjim ve egzamam var. Gönül rahatlığıyla öneririm.
Öyle birşey yapsa size onerir miyim? Aşk olsun. Ayrıca koca 1 kiloyu bitirdim böyle. Ama tavsiyem buyügünden almayın çünkü gözünüzü yakıyor. Küçükleri yakmıyor.Aa gerçekten mi , evde var deneyesim geldi ama yıpratır mı ki
Bioderma eczanelerde satılıyor. Birkaç eczaneye sorsan birinden birinde kesin bulursun. Çol yaygın satılan bir marka.Bioderma nerelerden bulabilirim acaba?
Şey peki ölçüsü nasılCanim gül suyun varsa karistir h. Cevizi yagiyla sür cildide besler
makyaj temizleme toniği ve sütü kullanıyorumKızlar makyajınızı neyle temizliyorsunuz ? Alerjik bir cildim var, çok çabuk kızarıyor kuruyor silmekten ama zar zor çıkarıyorum..