Umarım birgün siz de bu duruma düşersiniz dalga gecen arkadaslarim, herseyde goy goy yapacaksaniz goy goy içerikli konular var oraya yazabilirsiniz, herkes aynı rahatlığa sahip degil ben vesvese yaptığım zaman mantikli düşünemiyorum o yuzden yazdim bir nebze rahatlamak için, yardimci olan arkadaşlarima cok tesekkur ederim
Herkes aynı rahatlığa sahip değil evet. Ben enfeksiyon başladığını anladığım an duramadım, izin alıp doktora gitmiştim mesela.Umarım birgün siz de bu duruma düşersiniz dalga gecen arkadaslarim, herseyde goy goy yapacaksaniz goy goy içerikli konular var oraya yazabilirsiniz, herkes aynı rahatlığa sahip degil ben vesvese yaptığım zaman mantikli düşünemiyorum o yuzden yazdim bir nebze rahatlamak için, yardimci olan arkadaşlarima cok tesekkur ederim
bugun zaten nette o haberi görünce daha panik oldumVajinasinda tampon unutup, evet icine kacmis, ameliyat olan yabanci bir kizcagiz okumustum haberlerde. O kadar kucuk seylerle bunu yapman risk. Dikkatli olmalisin. Bir doktora gorunmende fayda var
Dr a gittim zaten ilac verdi adeti bekle dedi,bu yagi sormayi unuttum o yuzden ilaca baslayana kadar bu yola devam edeyim dedimHerkes aynı rahatlığa sahip değil evet. Ben enfeksiyon başladığını anladığım an duramadım, izin alıp doktora gitmiştim mesela.
Iznin problem oldugu bir yerde calisiyorum o yuzden gidemedimÜcra bir kasabada kardan dolayı 3 aydır yolları kapanmış, hastaneye en az 1 haftada yürüyerek ulaşabileceğiniz bir köydesiniz sanırım. Üzüldüm gerçekten.
Vajinal sıvılar var yıkamak için ondan başka birşey kullanmayın enfeksiyonunuz devamlı oluyorsa .
Tabi yağlıysa kayıvermiştirYag sürdüm ya o neden oldu korkmama yoksa dediginiz gibi normalde kacmasi cok zor
Vajinal sıvılar var yıkamak için ondan başka birşey kullanmayın enfeksiyonunuz devamlı oluyorsa .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?