Makyaj temizleme pamugu

• Konu Sahibi Konu Sahibi myss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Böyle doktora filan danışmadan, insanların kafasına göre kendisini daha çok hasta edebilecek şeyler yapabilmeleri bana acayip enteresan geliyor yav. Canınızın hiç mi kıymeti yok? Ben korkarım böyle şeylerden. Pamuğun içeri kaçtığını sanmam, bir rahatsızlık hissi olurdu gibime geliyor, prezervatif gibi yumuşak, ince, oldukça kaygan bir şey değil ki bu, bayağı kalıp gibi bir şey olmuştur yağı da çekince. Ama içeri kaçmamış bile olsa, pamuk kalıntısı dolayısıyla enfeksiyonu coşturma ihtimaliniz var. İlla ki doktora gitmeniz lazım.

Umarım birgün siz de bu duruma düşersiniz dalga gecen arkadaslarim, herseyde goy goy yapacaksaniz goy goy içerikli konular var oraya yazabilirsiniz, herkes aynı rahatlığa sahip degil ben vesvese yaptığım zaman mantikli düşünemiyorum o yuzden yazdim bir nebze rahatlamak için, yardimci olan arkadaşlarima cok tesekkur ederim

Pek mumkun gelmed bana iceri kacmasi gene de doktora gostermeniz daha mantikli tabiki. Enfeksyon icin de zaten doktora danismadan bole bisey yapmaniz dogru olmamis

Tamponu takarken bile sekilden sekile giriyoruz nasil kacsin o pamuk?
İmkanı yok. Kesin bir yere yapismistir yagiyla. Yatağa pijemaya falan iyice bakin siz

Wc ye oluştururken düşmüş olabilir mi klozet kullanıyorsaniz görmüşsunuz. Ben ic çamaşırımı değistirdim ama camasiri bulamadım sonra aradım taradim kafayi yiyecektm . Esime söyledim aradik yok . Bakmadığım yer yok ve sonra buldum ve hep baktığım yerdeydi bende esimde gormedik .icine kacsa zaten hissedersin gibi geliyor ama yinede ins kacmamstir

Her yerimize de hindistancevizi yağı sürüyoruz arap misali. Enfeksiyon tedavisi olabilir mi bir yağ? Bakteriyel bir durum var belli ki..
Pamuk hiç bir yerde yoksa vajinayı parmakla kontrol edin. Çeperleri kontrol etmeyi unutmayın.
Çocuğunuz olmayacak kadar etkili bir enfeksiyonsa sürekli doktor kontrolünde olmanız gerekiyor. Bunu da belirteyim.

Umarım birgün siz de bu duruma düşersiniz dalga gecen arkadaslarim, herseyde goy goy yapacaksaniz goy goy içerikli konular var oraya yazabilirsiniz, herkes aynı rahatlığa sahip degil ben vesvese yaptığım zaman mantikli düşünemiyorum o yuzden yazdim bir nebze rahatlamak için, yardimci olan arkadaşlarima cok tesekkur ederim

Dalga geçmedim ama yine de söyleyeyim bu duruma düşmem. Vajinama herhangi bir şey sokmamam, sürmemem gerektiğini, vulvamı bile sabunla vb ürünlerle yıkamamam gerektiğini, bir sorunum olduğunda bunu ancak doktorla çözebileceğimi 15 yaşımdan beri biliyorum.

Vajinasinda tampon unutup, evet icine kacmis, ameliyat olan yabanci bir kizcagiz okumustum haberlerde. O kadar kucuk seylerle bunu yapman risk. Dikkatli olmalisin. Bir doktora gorunmende fayda var

Herkes aynı rahatlığa sahip değil evet. Ben enfeksiyon başladığını anladığım an duramadım, izin alıp doktora gitmiştim mesela.

Makyaj temizleme pamuğunu formu itibariyle düşününce oradan yukarı gitmesi imkansız demeyelim ama gitmez, yüzdeye vurursak küçük bir ihtimal. İçiniz rahat etmediyse dr.a gidin.

Herkes aynı rahatlığa sahip değil evet. Ben enfeksiyon başladığını anladığım an duramadım, izin alıp doktora gitmiştim mesela.
Dr a gittim zaten ilac verdi adeti bekle dedi,bu yagi sormayi unuttum o yuzden ilaca baslayana kadar bu yola devam edeyim dedim

Ücra bir kasabada kardan dolayı 3 aydır yolları kapanmış, hastaneye en az 1 haftada yürüyerek ulaşabileceğiniz bir köydesiniz sanırım. Üzüldüm gerçekten.

Ücra bir kasabada kardan dolayı 3 aydır yolları kapanmış, hastaneye en az 1 haftada yürüyerek ulaşabileceğiniz bir köydesiniz sanırım. Üzüldüm gerçekten.
Iznin problem oldugu bir yerde calisiyorum o yuzden gidemedim

Vajinal sıvılar var yıkamak için ondan başka birşey kullanmayın enfeksiyonunuz devamlı oluyorsa .

Vajinal sıvılar var yıkamak için ondan başka birşey kullanmayın enfeksiyonunuz devamlı oluyorsa .

İntim ürünleri bile haftada birden fazla önermiyor doktorlar. Enfeksiyonların başlıca sebeplerinden biri zaten vajinayı yanlış temizlemek, florayı bozan ürünler kullanmak.

Onlar bile iyi değil. Doktorumda, çok istiyorsan haftada 1 onun ile yikan fakat en iyisi sadece su.

M myss Hamile kalmak istiyorsan, önce vucudunu tani lütfen. Oraya makjaj temizleme pamuğu kullanmak deli cesareti. Cok tüylü birşey çünkü.

Ve enfeksyona karşi hiçbir yağ yardim etmez. Tam tersi, orasi kuru kalmali Havalandirilmali, yani mümkünse şort giyilmeli ve %100 keten külotlar giyinmeli.

Yaşin kaç?

Back