Makyaj temizleme pamugu

• Konu Sahibi Konu Sahibi myss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

myss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2019
85
23
38
35
Arkadaslar merhaba, acil olduğu icin hemen konuya giris yapıyorum, bende vajinal enfeksiyon var,hindistan cevizi yagi iyi geliyor diye öğrendim, birkac gundur isten eve geçince yagi makyaj temizleme pamugu oluyor ya oraya surup vajina kismina tam sokmadan yerleştiriyorum, dun yatarken de koydum diye hatırlıyorum ( normalde yatarken koymam riske atmamak için ) ama gece wc ye uyandığımda o pamuğu göremedim ve ya vajinama kaçtıysa diye korkuyorum, ne yapmaliyim,nasil anlarim,sabah direkt ise geldim dr a gitme sansim da yok suan

Vajinanız önüne koyduğunuz şeyi içine çeken ve içi sonsuz olan bir kara delik değil :-) yani eğer ordaysa hissedersiniz bir şey hissetmiyorsanız oraya koydum sanmış ama koymamışsınızdır belki? Bence mutlaka düşerdi lavaboya gittiğiniz de bunuda şurdan mantık yürüterek söylüyorum ilişki esnasında bazen prezervatif içeride kalıyor sonra lavaboya gidiyorum pıt diye düşüveriyor atıyor kendini yani pamukta içeriye uhuyla yapışmış gibi yapışmış olamaz bence mutlaka düşerdi düşünüyorum :)

Bence siz görmeden düşmüştür. Sanmıyorum içine kaçacağını. Yerlere falan baksaydınız. Bakmadınız mı?

Öyle bisey olacağını sanmıyorum canim . Ya koymamışsındır yada düşmüştür

Yag sürdüm ya o neden oldu korkmama yoksa dediginiz gibi normalde kacmasi cok zor

Cok sagolun rahatladim biraz bisey hissetmiyorum yani dediginiz gibi herhalde kalsa vajinamda ağırlık hissederdim ama seytan iste vesvese veriyor

Vajinal enfeksiyon için,biryerlerden duydugunuz hindistan cevizi yağını kullanmanız pamuğun vajinaniza, kaçma ihtimalinden,daha korkunç bence.
Enfeksiyon ciddi birsey biliyorsunuz dimi? :KK66:
Evet maalesef o yuzden gebe kalma girişimlerimiz basarisiz oluyor ama kendimce cozum buldum diye dusundum :(

Ben imkansız olduğunu düşünmüyorum. Prezervatif başka bu başka. Pamuk yapışmış olabilir. Girişine mi koydunuz yoksa iyice ittiniz mi içeri?

Pamuk çok tehlikeli kendi gitmediyse de tüyleri kaçar vajinaya doktor bana öyle söylemişti akıntı için koyuyordum ve o daha çok enfeksiyona sebep oluyormuş.. böyle yağları tampona döküp koymak daha mantıklı

Yapısı gereği hassas ve her şeyin sürülmemesi gereken bir yer
Lütfen duymalarla bir şeyler sürmeyin sonra daha çok hasta olmayasınız..
mutlaka doktora gidin enfeksiyon için de

Ben imkansız olduğunu düşünmüyorum. Prezervatif başka bu başka. Pamuk yapışmış olabilir. Girişine mi koydunuz yoksa iyice ittiniz mi içeri?
Yok itmedim girisine koydum, bu saf pamuk değil su bimde a101 de olan yuvarlak ince olanlar varya makyaj temizleme pamugu diye geçiyor

E peki elinizle kontrol etmediniz mi?
Tamponu bile taaaa ileriye ittiriyoruz ama parmakla hissediliyor.
Pamuğun içeri gitmesi için vakumlamanız falan lazım :)

Yok itmedim girisine koydum, bu saf pamuk değil su bimde a101 de olan yuvarlak ince olanlar varya makyaj temizleme pamugu diye geçiyor
Girişinden kaydığını sanmam içeri. Ama güzelce yıkayın. Kalıntı zarar verir yine de.

Back