Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
merhaba gurbaa prensess.benim gozlerim koyu kahve renkli,kipriklerim seyrek ve koyu renkde diyil,gozlerimin alti cokuk ve mor biraz,kaslarim da seyrek,yuzum biraz uzun gibi.biraz esmerim,saclarim ise ne siyah,ne de kahve renkli,aralikda bi sey yani.kaslarimi kas kalemiyle koyulastira,yuz uzunlugunu da fondotelne ceneye surterek kapata bilecegimizi yazmissin.simdi sana sorucagim sorularim bunlar:
1)ne renkde far bana daha cok yakisir?
2)gozlerim cokuk gorunmesin diye ve morluklara karsine yapa bilirim?
3)kipriklerimi siyahlastiracak dogal bir yontem varmi?
4)yuzum sicakliklar basaldikca boguk renkde ve lekeli gorunuyor,buna karsi ne yapa bilirim,acik,temiz gorunmesi icin?
5)goz kalemini surduyum zaman gozlerim yaniyor,uykum geliyor.bana dusmuyormu ne.ne onerirsin?
bu kadar.simdiden tesekkurler.

merhaba gurbaa prensess.benim gozlerim koyu kahve renkli,kipriklerim seyrek ve koyu renkde diyil,gozlerimin alti cokuk ve mor biraz,kaslarim da seyrek,yuzum biraz uzun gibi.biraz esmerim,saclarim ise ne siyah,ne de kahve renkli,aralikda bi sey yani.kaslarimi kas kalemiyle koyulastira,yuz uzunlugunu da fondotelne ceneye surterek kapata bilecegimizi yazmissin.simdi sana sorucagim sorularim bunlar:
1)ne renkde far bana daha cok yakisir?
2)gozlerim cokuk gorunmesin diye ve morluklara karsine yapa bilirim?
3)kipriklerimi siyahlastiracak dogal bir yontem varmi?
4)yuzum sicakliklar basaldikca boguk renkde ve lekeli gorunuyor,buna karsi ne yapa bilirim,acik,temiz gorunmesi icin?
5)goz kalemini surduyum zaman gozlerim yaniyor,uykum geliyor.bana dusmuyormu ne.ne onerirsin?
bu kadar.simdiden tesekkurler.

1. canım far rengi konusunda çok geniş bir skalaya sahipsin. hemen hemen tüm ana ve ara renkleri kullanabilirsin. göz rengi koyu olanlara yeşilin mavinin toprak renklerinin gok kusagi renklerinin hemen hemen her tonu harika uyum sağlıyor
2. bunun için lutfen aydınlatıcı ve concealer yani kapatici kullan
3. kirpik boyaları mevcut ama doğal değil. badem yağini biten bir rimelin (iyice yıkadıktan sonra) içine dok ve gece yatmadan rimel sürüyormuşcasına uclarına yedir
4. iyi temizle cildiniz bitanem. bunun için bebak başlıgımızı takip etmeni öneririm. ayrıca yazın fondoten çok agir olur, renkli nemlendirici kullanabilirsin. bu daha canlı ve sağlıklı gosterir cildini
5. sürme kullan. nane özlü gözü ferahlatıcı sürmeler var. hem kaleme oranla çok daha kalici ve koyu gorunuyor. göze daha bi seksi bakışlar kazandırıyor

merhaba Gurbacım
-önecelikle cilt temizleyici alcam ama bir çok seçenek var sence hangi markayı alıyım
-beyaz tenliyim ne tür renkte allık kullanmam lazım
-fazla makyaj yapmasam bile fontoten kullanmalımıyım beyaz tenliyim nasıl bi fondoten seçebilirim
-orta halli hangi markaları önerirsin
-bady shop güvenilir markamı
-sürme kullanmak istiyorum hangi marka sürme kullanıyım

1. canım far rengi konusunda çok geniş bir skalaya sahipsin. hemen hemen tüm ana ve ara renkleri kullanabilirsin. göz rengi koyu olanlara yeşilin mavinin toprak renklerinin gok kusagi renklerinin hemen hemen her tonu harika uyum sağlıyor
2. bunun için lutfen aydınlatıcı ve concealer yani kapatici kullan
3. kirpik boyaları mevcut ama doğal değil. badem yağini biten bir rimelin (iyice yıkadıktan sonra) içine dok ve gece yatmadan rimel sürüyormuşcasına uclarına yedir
4. iyi temizle cildiniz bitanem. bunun için bebak başlıgımızı takip etmeni öneririm. ayrıca yazın fondoten çok agir olur, renkli nemlendirici kullanabilirsin. bu daha canlı ve sağlıklı gosterir cildini
5. sürme kullan. nane özlü gözü ferahlatıcı sürmeler var. hem kaleme oranla çok daha kalici ve koyu gorunuyor. göze daha bi seksi bakışlar kazandırıyor

cok tesekkur ederim canim.a.s.dediklerini yapicam.nir tek anlamadigim "bebak basligimizi"kelimesi.cunki ben azeriyim,bir tek o kelimeyi anlayamadim.baska bir sozle izah ederimisin "bebak basligi"dediyinde neyi kast etdiyini?:uhm:

gurbiscim sen benim sorularimi cevaplandirmamis yine sorum olucak:utangac:.hani dedin ya,koyu kahve goze her renk uyar,ama ben esmerim,yani bazi farlar rengimi boguyor,mesela menekse renki.hangileri beni bogmaz?
bir de ilk sayfanda sımokey ays-i nasil yapmak gerekdiyini resimlerle gostermissin.orda toz fardan once yagli bir sey kullandin.o ,yagli farmi?cunki,anladigim kadariyla her goz makiyajinda altdan fara uygun renkde o yagli seyden kullanmak gerekir ki,ucmasin far gozden.

gurba prenses ne alaka diyeceksin ama seni rüyamda gördüm oysaki seninle hiç konusmadık ne de resmini gördüm sadece 1 kere sana göz kalemi ile ilgili soru sormustum...hayırdır inş. hihoyyyt

merhaba Gurbacım
-önecelikle cilt temizleyici alcam ama bir çok seçenek var sence hangi markayı alıyım
-beyaz tenliyim ne tür renkte allık kullanmam lazım
-fazla makyaj yapmasam bile fontoten kullanmalımıyım beyaz tenliyim nasıl bi fondoten seçebilirim
-orta halli hangi markaları önerirsin
-bady shop güvenilir markamı
-sürme kullanmak istiyorum hangi marka sürme kullanıyım

cilt temizleyici olarak ben hep doğal ürünlerden yanayım canım
kozmetikleri tavsiye etmiyorum.
beyaz tenliysen böyle şeker pembe tonları yakısır sana
KZM_68_382.jpg

sevtigin fondotene dikkat et hayatım
cildin çok problemli değilse su bazlı olanlarını tercih et
yok problemli ve kapatilması gereken kusurların varsa kapaticiliği yüksek olanları tercih etmeni oneririm
secebileceğin markalar ise;
-estee lauder
-clarins
-clinique
-mac
-shiseido

orta halli marka derken??
fondotende ortahalli marka onermiyorum canım
allıkta ve farda onerebilirim
ne almak istedigini söylersen hangileri başarilidir yazarim
body shop güvenilirdir evet
benim suanki sürmem kajal marka
hac malzemesi satan yerlerden alıyorum

cok tesekkur ederim canim.a.s.dediklerini yapicam.nir tek anlamadigim "bebak basligimizi"kelimesi.cunki ben azeriyim,bir tek o kelimeyi anlayamadim.baska bir sozle izah ederimisin "bebak basligi"dediyinde neyi kast etdiyini?:uhm:

BEBAK acı badem sütü markasidir canım
cilt bakımı forumumuza bi göz atarsan bulabilirsin orda bu başlıgı Şeniz

bir de zahmet olmasa soylermisin biraz esmer tenliyim,bana ne renk allik yakisir ?

seftali tonları yakısır canım

gurbiscim sen benim sorularimi cevaplandirmamis yine sorum olucak:utangac:.hani dedin ya,koyu kahve goze her renk uyar,ama ben esmerim,yani bazi farlar rengimi boguyor,mesela menekse renki.hangileri beni bogmaz?
bir de ilk sayfanda sımokey ays-i nasil yapmak gerekdiyini resimlerle gostermissin.orda toz fardan once yagli bir sey kullandin.o ,yagli farmi?cunki,anladigim kadariyla her goz makiyajinda altdan fara uygun renkde o yagli seyden kullanmak gerekir ki,ucmasin far gozden.

canım mavi tonlari
yeşil tonları
toprak tonları esmerlerde çok güzel duruyor kesinlikle
ben de esmerim ve kendime asla yakıştıramıyorum lilaları pembeleri leylakları kaydirigubbakcemile2

gurba prenses ne alaka diyeceksin ama seni rüyamda gördüm oysaki seninle hiç konusmadık ne de resmini gördüm sadece 1 kere sana göz kalemi ile ilgili soru sormustum...hayırdır inş. hihoyyyt

hayırlar olsun inşallah canım :icecream:

gurbiscim cok tekessur ederim cevaplarin icin:1hug: yalniz bir sorumu cevaplandirmayi unutmussun.resimlerde simokey ays-da fardan once ilk gozune surtduyun ne diye sormusdum. bide bana bir kac tane iyi aydinlatici markasi soylermisin?hangisini bulursam alirim,mumkunse numarasiyla.hic kullanmadim da.yerimseniben

canım pardon...
far bazı o
farın daha kalıcı olmasını ve topaklanmamasını sağlıyor

aydınlatıcıya gelince
bildigim en iyi aydınlatıcı ysl touch eclat canım
nosu hakkında bişi söyliyemiycem gidip denemen gerekir

Son düzenleme:
Datlum gıymatlım şimcik bana renkli nemlendiricilerin fiyatunu biliyorsan markasına göre yazar mısın?
bilmem biliyor musun ama ben biraz cimriyim :roflol:
ona göre yani bekliyorum .delphin:

benim cildimde çok kusur yok hatta hiç yok dediğin gibi sadece hafif renk versin yeter bana göz altım zaman zaman mor oluyor onuda hallediyorum bir şekilde ama fondöten falan kullanmak istemiyorum yani o yüzden bak sana doğal halini koyuyorum yüzümün

Son düzenleyen: Moderatör:
destur var mı bacılar

fundiş mac fircalaaaamız 3 vakte kadar geliyo :1closedeyes:

beni görmeye gelcekler nasıl makkaj yapım kanka birde ne giyeyim makkıjımı ona göre yapcam aşkıtom:delphin:

ne giymeyi planlıyosun?
elbise giy bence
çok hafif bi makyaj yap

böcük bunu nası koyduysan onları da öyle koy nası bilmem :mymeka:

böcük bunu nası koyduysan onları da öyle koy nası bilmem :mymeka:
yahu bir dakka önce bir vurimda :mymeka:
çözünürlüğünü ne bilcem ben kestigim biçtiğim için bozuluyor işte kötükedihüso

sen bana fiyatlarını yaz şekerim o zaman ben bakım bulabilirsem net birşey koyayım

Back