- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #1.821
impossible gibi bebem gamyoncuiremsuo zaman biz arzudan 30-35e kapatırız![]()
ebayde bile 25-30dolar civari allıklar yaa
bi de kargosunu koy üstüne 8-10 dolar
Trdekinden pahalıya geliyo
![Nazar Boncuğu :delphin: :delphin:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
impossible gibi bebem gamyoncuiremsuo zaman biz arzudan 30-35e kapatırız![]()
merhaba gurbaa prensess.benim gozlerim koyu kahve renkli,kipriklerim seyrek ve koyu renkde diyil,gozlerimin alti cokuk ve mor biraz,kaslarim da seyrek,yuzum biraz uzun gibi.biraz esmerim,saclarim ise ne siyah,ne de kahve renkli,aralikda bi sey yani.kaslarimi kas kalemiyle koyulastira,yuz uzunlugunu da fondotelne ceneye surterek kapata bilecegimizi yazmissin.simdi sana sorucagim sorularim bunlar:
1)ne renkde far bana daha cok yakisir?
2)gozlerim cokuk gorunmesin diye ve morluklara karsine yapa bilirim?
3)kipriklerimi siyahlastiracak dogal bir yontem varmi?
4)yuzum sicakliklar basaldikca boguk renkde ve lekeli gorunuyor,buna karsi ne yapa bilirim,acik,temiz gorunmesi icin?
5)goz kalemini surduyum zaman gozlerim yaniyor,uykum geliyor.bana dusmuyormu ne.ne onerirsin?
bu kadar.simdiden tesekkurler.
1. canım far rengi konusunda çok geniş bir skalaya sahipsin. hemen hemen tüm ana ve ara renkleri kullanabilirsin. göz rengi koyu olanlara yeşilin mavinin toprak renklerinin gok kusagi renklerinin hemen hemen her tonu harika uyum sağlıyor
2. bunun için lutfen aydınlatıcı ve concealer yani kapatici kullan
3. kirpik boyaları mevcut ama doğal değil. badem yağini biten bir rimelin (iyice yıkadıktan sonra) içine dok ve gece yatmadan rimel sürüyormuşcasına uclarına yedir
4. iyi temizle cildiniz bitanem. bunun için bebak başlıgımızı takip etmeni öneririm. ayrıca yazın fondoten çok agir olur, renkli nemlendirici kullanabilirsin. bu daha canlı ve sağlıklı gosterir cildini
5. sürme kullan. nane özlü gözü ferahlatıcı sürmeler var. hem kaleme oranla çok daha kalici ve koyu gorunuyor. göze daha bi seksi bakışlar kazandırıyor
merhaba Gurbacım
-önecelikle cilt temizleyici alcam ama bir çok seçenek var sence hangi markayı alıyım
-beyaz tenliyim ne tür renkte allık kullanmam lazım
-fazla makyaj yapmasam bile fontoten kullanmalımıyım beyaz tenliyim nasıl bi fondoten seçebilirim
-orta halli hangi markaları önerirsin
-bady shop güvenilir markamı
-sürme kullanmak istiyorum hangi marka sürme kullanıyım
cok tesekkur ederim canim.a.s.dediklerini yapicam.nir tek anlamadigim "bebak basligimizi"kelimesi.cunki ben azeriyim,bir tek o kelimeyi anlayamadim.baska bir sozle izah ederimisin "bebak basligi"dediyinde neyi kast etdiyini?:uhm:
bir de zahmet olmasa soylermisin biraz esmer tenliyim,bana ne renk allik yakisir ?
gurbiscim sen benim sorularimi cevaplandirmamis yine sorum olucak.hani dedin ya,koyu kahve goze her renk uyar,ama ben esmerim,yani bazi farlar rengimi boguyor,mesela menekse renki.hangileri beni bogmaz?
bir de ilk sayfanda sımokey ays-i nasil yapmak gerekdiyini resimlerle gostermissin.orda toz fardan once yagli bir sey kullandin.o ,yagli farmi?cunki,anladigim kadariyla her goz makiyajinda altdan fara uygun renkde o yagli seyden kullanmak gerekir ki,ucmasin far gozden.
gurba prenses ne alaka diyeceksin ama seni rüyamda gördüm oysaki seninle hiç konusmadık ne de resmini gördüm sadece 1 kere sana göz kalemi ile ilgili soru sormustum...hayırdır inş. hihoyyyt
resimlerin cozunurlugu ve netliği çok düşük böcük
daha net bişiler koy
beni görmeye gelcekler nasıl makkaj yapım kanka birde ne giyeyim makkıjımı ona göre yapcam aşkıtom![]()
yahu bir dakka önce bir vurimda :mymeka:böcük bunu nası koyduysan onları da öyle koy nası bilmem :mymeka: