• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ülen ucube fında
o şeye yariyi
böle fondotenin altına pıdranın altına sürüyon bebek gibim yapiyi cildi
cukurları dolduriyi
mermer gibi gorunuyo ya ünnülerin cildi
işte bu bazlar sayesinde gamyoncuiremsu
yoksam tek fondoten marifeti değil yani mirmirmirmir

aaaaa gurbik desene ozaman bu primer tam baga göre bisi hihoyyythihoyyyt
biliyon yüzüm cakir cukur senağlama
sitesinde baktim 36$ yani 26 € hemencik alsammi nekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5alkisalkisalkis

bide douglas a bakim orda varmi

kızçelerim bu arada smashbox'in photo finish primer'i marie claire tarafından "hayatınızı değiştirecek 25 ürün" listesinde yerini almiş
aman yarabbim feci iştahlandım yaaa hihoyyyt

GGde satisi 99 yetale
insafsizlar:(

gııı gurbaa şimcik bu sımaş baks foto finiş pirimer makkaj bazımı oliyyy

çok paaalııı ben alamannn, benim kocam işsiz

başka marka yohmiiiii:delphin:

simdi baktim video suna
böyle jel gibi bisi renksiz, ufak tefek kirisiklari yok ediyomus
30 ml 5-6 ay gider diyo adam, 1-2 kere sIkmak tüm yüz icin yetiyormus
alsammikiCADIARZU

aaaaa gurbik desene ozaman bu primer tam baga göre bisi hihoyyythihoyyyt
biliyon yüzüm cakir cukur senağlama
sitesinde baktim 36$ yani 26 € hemencik alsammi nekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5alkisalkisalkis

bide douglas a bakim orda varmi

al la sen benden zenginsin :roflol:
begenirsen ben de alem
hatta bana da al nolcek :mymeka:

bebem yaa bi araştircam bu işi ben haftaya
haber veririm :CüvCüv:

simdi baktim video suna
böyle jel gibi bisi renksiz, ufak tefek kirisiklari yok ediyomus
30 ml 5-6 ay gider diyo adam, 1-2 kere sIkmak tüm yüz icin yetiyormus
alsammikiCADIARZU
al dedik :mymeka:

al la sen benden zenginsin :roflol:
begenirsen ben de alem
hatta bana da al nolcek :mymeka:

bebem yaa bi araştircam bu işi ben haftaya
haber veririm :CüvCüv:

al dedik :mymeka:

ask olsun gurbis alirim nolmus, senden giymatlimiŞeniz
ver adresini hemen alip yollim nisan hedayesi olaraktanhihoyyythihoyyyt(ciddiyim)

canım şimdi smashbox sitesine baktım free samplelarda bu primeri varmış sample mı istesek acep?

bir de sen sitesinden mi alıcan yoksa krdi den mi? nalet olsun kredi kartsızlığa yaaa hiç birşey alamıyorum netten:((

:oklava:yedim nan ben o zaman o karıyı
ben 20 yıllık makyaj uzmanıyımda falanda filanda dedi aklıma girdi yoksa ben senin yazılarından görmüştüm estee lauder double wear alacaktım manyak karı vazgeçirtti eskiden çok kaliteliydi önce olsa gözün kapalı al derdim ama şimdi asla tavsiye etmem falan dedi bende inandım 20 yıllık makyaj uzmanıyım diyince gitti paralar desene 100 tl verdim nan ben o parayı estee lauder double wear'a verirdim manyak kafa ne uyarsın elin sözüne be:mymeka: sağol can yine de akıl parası olsun bana bi daha uyarmısın elin sözüne bende estee lauder double wear çok pahalı diye bi maxı deneyeim dedimtim şimdi tepe tepe denerim işte:mymeka:

slmmm
makyajla alakası yok farkındayım ama bi konuda yardımınızı istiyorum. bununla ilgili topic bulamadm
erkek arkadaşımla doum gnümüz aynı gün. ve az kaldı. ona rochas parfüm almayı düşünüorum. tekin acardan fln baktm 103 lira dediler. azönce strawberry de gördm 69.50 piyasa fiyatı , strawberry den alınırsa 62.50 ye geliomuş. nasıl oluo bu böle? bi yardmcı olursanız sevinirim... bayaaa cahilimde bu konuda -tatlicadiarzu-

ask olsun gurbis alirim nolmus, senden giymatlimiŞeniz
ver adresini hemen alip yollim nisan hedayesi olaraktanhihoyyythihoyyyt(ciddiyim)

saol olm ya söylemen yeter hihoyyyt

sen araştır bana haber ver gurbikimm
ben çok merak ettim bu makkaj bazını

inşallah kırmızı donlu almiştir da bugun yorumları alırız kendilerinden cubugum :delphin:

canım şimdi smashbox sitesine baktım free samplelarda bu primeri varmış sample mı istesek acep?

bir de sen sitesinden mi alıcan yoksa krdi den mi? nalet olsun kredi kartsızlığa yaaa hiç birşey alamıyorum netten:((

canım smashbox sanirim sadece USA içi sample gonderisi yapiyor:çok üzgünüm:
şayet Türkiye'ye shipping hizmeti varsa hemen alalım gamyoncuiremsu

:oklava:yedim nan ben o zaman o karıyı
ben 20 yıllık makyaj uzmanıyımda falanda filanda dedi aklıma girdi yoksa ben senin yazılarından görmüştüm estee lauder double wear alacaktım manyak karı vazgeçirtti eskiden çok kaliteliydi önce olsa gözün kapalı al derdim ama şimdi asla tavsiye etmem falan dedi bende inandım 20 yıllık makyaj uzmanıyım diyince gitti paralar desene 100 tl verdim nan ben o parayı estee lauder double wear'a verirdim manyak kafa ne uyarsın elin sözüne be:mymeka: sağol can yine de akıl parası olsun bana bi daha uyarmısın elin sözüne bende estee lauder double wear çok pahalı diye bi maxı deneyeim dedimtim şimdi tepe tepe denerim işte:mymeka:

bebem esteeyle max arasında 20 ytl falan fark var :delphin:
öyle atla deve değil yanihihoyyyt

slmmm
makyajla alakası yok farkındayım ama bi konuda yardımınızı istiyorum. bununla ilgili topic bulamadm
erkek arkadaşımla doum gnümüz aynı gün. ve az kaldı. ona rochas parfüm almayı düşünüorum. tekin acardan fln baktm 103 lira dediler. azönce strawberry de gördm 69.50 piyasa fiyatı , strawberry den alınırsa 62.50 ye geliomuş. nasıl oluo bu böle? bi yardmcı olursanız sevinirim... bayaaa cahilimde bu konuda -tatlicadiarzu-

kredi kartın varsa strawberryden alabilirsin canım

nan insan bi günaydın derr..
bi gaave ısmarlar..:kahve:
zabaaan köründe ticarete mi başladız hemen :emir_bebek:

Back