- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #1.721
bebem ben smashbox'ta karar kıldımgrubik bazı hanki marka öneriyon :)
ya da ben maaşı sana yollim anam
sen ürünleri al bana yola
nası fikir :)
bebakı bulamayan arkideşler nerde oturi?
gurbacım makyaj bazı için şöyle çok el yakmayan güzel bir marka önerebilir misin? ben oriflame kullanıyorum idare eder, ama bitmek üzere.
gurbacım gerçi makyaj topiği ama dermatoloğa gittim bugün cildim yağlı ve gözenekli diye, ara arada sivilce çıkıyor. önemli bişey yok dedi, hiç bi ürün önermedi sadece bi şampuan yazdı yüzüne de kullan hergün 3 ay boyunca dedi. dermakozmetik ürünlerden bile şudur diye önerebileceğim mucizevi bişey yok boşa para verme bence dedi. şaşırdım kaldım ne yapsam :1no2:
konazol diye bi şampuan saçıma kullanacağım aslında ama yüzüne de kullan dedi şaşırdım ne için dedim yağını dengeleyecek cildinin dedi.
canım bide bu everyday minerals ürünlerini sadece internet üzerinden mi alabiliyoruz?
konazol diye bi şampuan saçıma kullanacağım aslında ama yüzüne de kullan dedi şaşırdım ne için dedim yağını dengeleyecek cildinin dedi.
canım bide bu everyday minerals ürünlerini sadece internet üzerinden mi alabiliyoruz?
bana da tuhaf geldi yüzüme mi kullanacağım diye ısrarla sordum ama 3 ay kullan sonra gel yine dedi, üstelik çok tavsiye edilen bi doktor burda.
canım krdi ye nasıl ulaşacağım ki burdan özel mesaj atsam olur mu? daha önceden tanışıklığımız yok ya
canım krdi ye nasıl ulaşacağım ki burdan özel mesaj atsam olur mu? daha önceden tanışıklığımız yok ya
bana da tuhaf geldi yüzüme mi kullanacağım diye ısrarla sordum ama 3 ay kullan sonra gel yine dedi, üstelik çok tavsiye edilen bi doktor burda.
ülen yagmurluk denyosu
farların normal fiyati 25küsürdü zati
bu indirime girmiş hali :mymeka:
fegat ben sanirsam 13e almiştim
yoksa 12 miydi, yada 14 -tatlicadiarzu-
madem cildin kuru neden bebak kullanmıyosun da milletin ağzına laf veriyosun
bi doktora daha gözük derim nacizane
benim kanka kaç doktor gezdi en iyilerine gitti hesapta
en son bi tanesi sorunu buldu
ama çözemeyo:)
nan baarma bana hastayım zati.:a015:. ben de minik minik sivilceler çıktı bebaktan sonra :sm_confused:
bence kuru deel cildim ama ne ben de bilmiom. aslında T bölgesi yağlı. hatta kayısı yağı falan var bundan al didiler yoh didim arkadaşıma bi sorim ööle alırımmirmirmirmir
adını anman yeterli cnm..
birasdan gelir o
canım yaa...
aslında şöyle ki
normalde yüz için kullanacağım hiç bi ürünü tam manasıyla güvenmediğim bi markadan almamaya gayret ediyorum
baz için de açıkcası piyasa ürünlerinin hangisi iyi hangisi değil bilemem
smashbox ile bi bismillah diyeyim ondan sonra öneride bulunabilirim
şimdi ezbere konuşmam doğru olmaz
ama açıkcası oriflame'den baz almayı düşünmedim hiç....
bi doktora daha gözük derim nacizane
benim kanka kaç doktor gezdi en iyilerine gitti hesapta
en son bi tanesi sorunu buldu
ama çözemeyo:)
napsın la karının yağ bezeleri normalinden fazla çalışıyomuş.yağ bezelerini mi aldırsın :)Allah iyiliğini versin emi :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?