Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
grubik bazı hanki marka öneriyon :)
ya da ben maaşı sana yollim anam
sen ürünleri al bana yola
nası fikir :)

bebakı bulamayan arkideşler nerde oturi?

grubik bazı hanki marka öneriyon :)
ya da ben maaşı sana yollim anam
sen ürünleri al bana yola
nası fikir :)

bebakı bulamayan arkideşler nerde oturi?
bebem ben smashbox'ta karar kıldım
shisedio ve guerlain de iyi diyolar ama smashbox'ı tek geciyolar
bakalım bi alip deniyeyim yazarım Şeniz

gurbacım makyaj bazı için şöyle çok el yakmayan güzel bir marka önerebilir misin? ben oriflame kullanıyorum idare eder, ama bitmek üzere.

gurbacım makyaj bazı için şöyle çok el yakmayan güzel bir marka önerebilir misin? ben oriflame kullanıyorum idare eder, ama bitmek üzere.

canım yaa...
aslında şöyle ki
normalde yüz için kullanacağım hiç bi ürünü tam manasıyla güvenmediğim bi markadan almamaya gayret ediyorum
baz için de açıkcası piyasa ürünlerinin hangisi iyi hangisi değil bilemem
smashbox ile bi bismillah diyeyim ondan sonra öneride bulunabilirim
şimdi ezbere konuşmam doğru olmaz
ama açıkcası oriflame'den baz almayı düşünmedim hiç....

gurbacım gerçi makyaj topiği ama dermatoloğa gittim bugün cildim yağlı ve gözenekli diye, ara arada sivilce çıkıyor. önemli bişey yok dedi, hiç bi ürün önermedi sadece bi şampuan yazdı yüzüne de kullan hergün 3 ay boyunca dedi. dermakozmetik ürünlerden bile şudur diye önerebileceğim mucizevi bişey yok boşa para verme bence dedi. şaşırdım kaldım ne yapsam :1no2:

şampuan mı?
yüze mi?
şampuanın adı nedir canım yazar mısın?

konazol diye bi şampuan saçıma kullanacağım aslında ama yüzüne de kullan dedi şaşırdım ne için dedim yağını dengeleyecek cildinin dedi.
canım bide bu everyday minerals ürünlerini sadece internet üzerinden mi alabiliyoruz?

o kepek şampuanı ya. hatta kepekten ziyade seboraik dermatit için kullanılıyo genelde. ciltte bazı bölgelerde kızarma kaşıntı gibi belirtileride oluyor saçtada kepek yapıyor bu hastalık. bende var o nedenle biliyorum.vücudunda sadece o sorunlu olan bölgelere sürebilirsin bunu. yüzünde böyle bir sorun yoksa bence sürme....

ay o kaşıntı ve kepek şampuanı değil mi yaa :bbo:
bunu nasıl gözenekli yüze kullan diyor anlamadım :dilcikar:
canım başka bir dermotolaga daha git
yada direk cilt doktoruna çık
benim hiç mi hiç aklıma yatmadı bu iş....

everyday benim bildigim kadariyla yalnız internette satılıyor

fegat krdi'ye sipariş ettim getirecek yani mani inşallah :mymeka:

bana da tuhaf geldi yüzüme mi kullanacağım diye ısrarla sordum ama 3 ay kullan sonra gel yine dedi, üstelik çok tavsiye edilen bi doktor burda.

canım krdi ye nasıl ulaşacağım ki burdan özel mesaj atsam olur mu? daha önceden tanışıklığımız yok ya

bana da tuhaf geldi yüzüme mi kullanacağım diye ısrarla sordum ama 3 ay kullan sonra gel yine dedi, üstelik çok tavsiye edilen bi doktor burda.

çok ilginç....
bi bildigi vardır o zaman hayatım fisfisfis

canım krdi ye nasıl ulaşacağım ki burdan özel mesaj atsam olur mu? daha önceden tanışıklığımız yok ya

atabilirsin canım
su an hangi fare deliğinde bilmiyorum kaydirigubbakcemile

bi doktora daha gözük derim nacizane

benim kanka kaç doktor gezdi en iyilerine gitti hesapta
en son bi tanesi sorunu buldu
ama çözemeyo:)

nan baarma bana hastayım zati.:a015:. ben de minik minik sivilceler çıktı bebaktan sonra :sm_confused:

bence kuru deel cildim ama ne ben de bilmiom. aslında T bölgesi yağlı. hatta kayısı yağı falan var bundan al didiler yoh didim arkadaşıma bi sorim ööle alırımmirmirmirmir

Allah iyiliğini versin emi :roflol::roflol:

len olm cildin yaglıysa tek başına bebak kullanma daha da yağlandırır yasakkelime
hele kayisi yagiyle beraber asla kullanma
yaglı bölgeye kayisi yagi sürülür mü ya kafamçokkarıştı
sivilceleri kurutmak icin bebakla cildini sildikten sonra pamuga az bi limon sok azcik da su damlat onunla sil tüm yüzünü ve yat :lepi:

anladım canım beklicem o zaman önerini:) ben ilk defa baz kullandım, eğer beğenmezsem zararım az olsun diye oriflameden 13.90 a aldım. aslında kötü değil, idare eder. ama piyasada başka uygun fiyatlı ve güzel ürün varsa onları da kullanmak isterim tabe

bende öyle düşünüyorum canım bir doktora daha gideceğim galiba ama kullanırım bir hafta falan bakalım nasıl bi etkisi olacak :uhm:

Allah iyiliğini versin emi :roflol::roflol:
napsın la karının yağ bezeleri normalinden fazla çalışıyomuş.yağ bezelerini mi aldırsın :)
kocaman kocaman sivilceler çıki garibimde birde sancılı regl sancısı halt etmiş yanında:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…