Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
aaa makyaj ürünleri satmayan bayisi de mi varmiş rosensin

ya şekerim burda genelde eczanede satılıyo onlarda da bi sürüsünü aradım makyaj ürünleri yok senağlama

neyse kadıköy de bi parfümeri buldum bakalım akşam oraya gitcem ne var ne yok alcam..

pudra alınacak
far alınacak

başka önerilerin var mı prensesim?..

gurbişşş kapatıcı konusunda haklıymışsın kuşuum çıkıo inmio salak :roflol: :roflol: :roflol: koptum sabah varya bide annemden saklicam die ne şekillere girdim :)

öle ettim zatii kaydirigubbakcemile3 kız sabah gurbik haklıymış diip diip güldüm görmeliydin halimii:)

ulen gurbikkk bu resense ne ayak laaa
bende far, göz kalemi, allık istiyom laaa
çokmu güzel bebişşşş

sağol gurbikimmm hemen bakçem haftasonu
bu anneler gününde parfüme allık kampanyası varmış hala devam ediyomu aceppp, biliyonmuu?

gurbik canım bişey daha sorcam parfümleri nasıl bunun sen almıştın sanırım öyle bişiler yazıyodu geçmiştee

gurbacim iyisinden tawsiye edebilecegin gözmakyaji temizleyicisi war mi ?fisfisfis

gurbacim iyisinden tawsiye edebilecegin gözmakyaji temizleyicisi war mi ?fisfisfis

canım diadermine iyidir
yani ben kucuk bi numunesini denemiştim çok güzeldi
hem fiyati da uygun
paraya acimam diyosan talika harikadir
kullanıyorum çok memnunum

hangisiydi nan gurbik oo
önce ona bakayım burnum karışmadan bebişşş

adını hatirlamıyorum yaaa

şişş gurbikk ben burdaki showroomu aradım öyle indirim felen yok
annaler günü parfüm alana ayna hedaye olayı var
bide parfümü bayan+erkek set olarak alırsan yüzde 50 indirim var
onun haricinde ekstrem bişi yokk
ama fiyatlar iyi yanee
ruj 11tl
allık 23tl
göz kalemi 6,5 tl
parfüm 27,5 tl
amaaaaannn farların fiyatını sormayı unttum beeeeeeeee

diğer illerdeki mağazaların ellerinde ürün varsa indirim devam ediyomuş emme bizim burda kalmadığı için üründe bitmişş

heeeee bide şunu sööliyimm
rosense kozmetikten çekiliyomuş ondan ürünleri bitiriyomuş doğrumu didim
kızdaa yoooohhhhhh dediii
şuan öyle bişi yok asparagasss dediiiiii
haberiniz ola kızçelerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…