Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Gurbaa Prenses,hayirli olsun! kaydirigubbakcemile5
B a y i l d i m ! Ben de buradayim-merakla takip edecegim. Best wishes! a.s.

Kizlaar,mis gibi makyaj yaptim,az sonra dügüne gidecegim..:dance:
Bu gözümdeki makyajin akmamasi icin acilen bi teknik lazim bana,bi önerisi olan var mi benneyaptımki
Kullandigim sürme ve eyelinerlar genelde waterprof olur,ama nafile,yine de bi kac saat sonra hafif akmis gibi duruyor :bbo:

kızlar yıllardır gozaltıma fondöten suruyordum burdan ogrendımkı gozaltına fondoten surulmemesı gerekıyormus gözaltı kapatıcısını sadece gozumuzun altınamı surecez yoksa goz kapaklarınada mı suruluyor rıca etsem gurbaa makyaj yaparken nelerı surecez sırasıyla anlatabılır mısın?a.s.

selam gurbacım topiğin hayırlı ola. günlük kullanım için önerebileceğin pudra tarzında bi marka varmı

gurbaa hanımcım bir kaç yerde "gözün iç v kısmına....." tarzı cümlelerle karşılaştım, bu iç v kısmı neresi oluyor ki?

..
[/URL][/IMG]
baakkınnn ben bu h.sonu neler aldım :))))
mac ten far bazı aldım gurbik ..diğerleride far paletide mac..arkideşimin hedaayesi..
fırçalar vs.
pastel tekli far terracota bilmem ne die geçiyo..rengi süper..
fırçanında rengini beendimde aldım..

Son düzenleme:

kaç gaymeye maloldu.
fırça seti midir nedir bende alicim banane lülülülülülü

günaydın kısçeler..
hele önce bi şikayaaat ile başlayam çabuk atlatalım bu seramoniyi..
mac far bazına uyus oldimmirmirmirmir
sadece aydınlık veriyo ..
yine farda dağılma var..yine topak topak oldu olacak offfff

günaydınnnnnnnnnkaydirigubbakcemile2

funnyy süper görünüyolarrr..
fırçalara hasta oldum ben de.. nerden kaça aldınnn...

Gurbaam yavriiimmm a.s.
Ben flormar x5 rimel aldım.Sen demiştin güzel diye.
Çok güzel gerçektende simsiyah upuzun yaptı kirpiklerimi.
Ama okadar yoğun rimel varki içinde fırçayı daha kirpiğime ilk sürdüğümde kirpiklerim bi anormal oluyo.
Bunu nasıl azalta bilirim?
Birde ben suya dayanıklısını aldım.Temizlerken;
önce sabunla yüzümü gözümü yıkıyorum.Sonra nivea temizleyici ile gözümü temizliyorum
Sonra bebakla yüzümü silerken gözlerimide temizliyorum.Çıkıyor ama sabah bi kalkıyorum gözlerimin altı simsiyah :1shok:
Bir türlü tamamen temizleyemedim.
Bi el at be güsel hatun gamyoncuiremsu

Ayyyy hıc bakmamıstım aksam eve gıdınce bakarım ya tÜhhh neyse bıde Şu flormar x5 ın fıyatı ne kadar bılıyomusunuz acaba...

gurbik anacım benim kuziyi haftasonu istemey gelceklerdi
iyi bir fondöten arıyordu
yanaklarında sivilce problemi var
bende estee yi önerdim tabiki
çok güzelmiş mükemmel kapatıyormuş vs.dedim
sevile gitmiş yüzünde denemişler ama çok katı ve kalıp gibi durdu,yüzümde fondöten olduğu çok belli oldu dedi
onun yerine kız esteenin double wear pudrasını vermiş onu sürmüşler,beğenmiş
pudrayı almış yani 80 gaymeye :lepi:
ama ben nolursa olsun esteeyi almak istiyorum,çünkü onun yüzü problemli diye kötü durmuş olabilir demi yaa fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…