Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
20807608.jpg

bende bu kadının makyajına bayılıyorum
acaba bu resimde gözlerine hangi farı kullanmış?

mac mikroscopic -tatlicadiarzu-
ülen nası görelim bunu bamye kadar resim :mymeka:
az büyüğünü ekle bebişim :teselli:

bence beren saatinki özel bi durum çok çok çok güzel bi bayan düz olsun dalgalı olsun kıvırcık bile her saç yakışıo yüz hatları çok güzel o göz makyajı olmaksızın bile gözleri harika duruo yani onun makyajının çok farklı uygulamalar içerdiğini zannetmiorum göz rengi çok farklı bi kere çok derin gözleri bi de kocaman kocamn o derinlik bile yetio. gurbaa gitmeden son bişii sorcam geçende sormuştum o resimdeki bayandaki rujun numarasını bulabildin mi?

bence beren saatinki özel bi durum çok çok çok güzel bi bayan düz olsun dalgalı olsun kıvırcık bile her saç yakışıo yüz hatları çok güzel o göz makyajı olmaksızın bile gözleri harika duruo yani onun makyajının çok farklı uygulamalar içerdiğini zannetmiorum göz rengi çok farklı bi kere çok derin gözleri bi de kocaman kocamn o derinlik bile yetio. gurbaa gitmeden son bişii sorcam geçende sormuştum o resimdeki bayandaki rujun numarasını bulabildin mi?

beren saatin gözleri lensmiş duyduguma göre bilginz olsn die söledm gamyoncuiremsu

ebru gündes'in makyajını gül şutanrıkulu isminde bir makyoz yapiyor
ve bu ablamız genellikle mac ve kryolan ürünlerini kullanıyor
resimdeki far belli olmamakla beraber pırıltılı toprak tonu sanıyorum
pazartesi mac'in far paletlerini koyayım arkadaşlar
orada daha net görürsünüz

canım bakamadım kusura kalma
çok yogundum bugun aklıma gelmedi açıkcası gamyoncuiremsu

buarada gurbaacım dün sormuştm ama çıkmışsın sen. bana önericegn makyaj ürünleri warmı?_
yaşım 17 biliyosun . haftada maksimum 2 kere falan yaparm makyaj hatta okadar bile deil . ( dersaneye gderken yada erk. arkadaşımla buluşurken fln)
yüzümdeki kırmızı sivilce izlerini kapatcak pürüzsüz yapcak ve ayrıca abartı durmucak(yani nekadar doğal dursa okadar ii=) ayrca örenci oldgm için çok para harcıyamıyorm butür şelere. bana önercegn hem fiyatı uygun hemde güzel ürünler warmı?? :utangac:

buarada gurbaacım dün sormuştm ama çıkmışsın sen. bana önericegn makyaj ürünleri warmı?_
yaşım 17 biliyosun . haftada maksimum 2 kere falan yaparm makyaj hatta okadar bile deil . ( dersaneye gderken yada erk. arkadaşımla buluşurken fln)
yüzümdeki kırmızı sivilce izlerini kapatcak pürüzsüz yapcak ve ayrıca abartı durmucak(yani nekadar doğal dursa okadar ii=) ayrca örenci oldgm için çok para harcıyamıyorm butür şelere. bana önercegn hem fiyatı uygun hemde güzel ürünler warmı?? :utangac:
canım 17 yaş izleri kapamaya başlamak icin erken bi yaş
kapamaktan ziyade doğruürünlerle tedavi etsen çok daha iyi olur :1hug:
cilt doktoruna gitmeni öneririm
differin diye bir jel var
izleri soyup cildi yeniliyor
ama cildi çok fazla kuruttugu için doktor kontrolunde kullanmakta fayda var....

şuan kullandgm ürünlerin btmesine az kaldı onlar btnce doktora gdicem zaten ama dediğim gibi haftada 2 ya yapıorum ya yapmıyorum.cildime zarar vermemek için çok az yapıorm oda iyi temizledikten sonra zarar vermez heralde ama madem okadar az yapıorm ondada tam yapıyım bari dedim.
şuan kullandgm ürünleri sölemiştm. beni idare etsindie almıştım golden lady stick fondöten ve avon pudra. ama güsel ürünler olmadıgının farndaym. bnm korkum onlarn cldime daha zarar wermesi. oysden eer senin önericegn ürünler olursa sevinirm. dürüst olmak gerekrse pek blmiyorum makyaj konusunu. hatta senle kıyaslarsam hiç bilmiorm ben ... aa makyaj mı oda nee??? :bbo: :emir_bebek:

bu bihter in gözleri cok güzel bence yaa..
ama diğer tarafları makyajdan başka bişi değil..
hatırla sevgilide hiçte ahımşahım değildi..

not: bu bi yarışmayla meşhur oldu yaa
o yarışmadada birinci olması için..
annesi varını yoğunu satmış.. durmadan kontör alıp millete dagıtmıs..kızıma oy gönderin diee :))
azcık dedikodu :)

ebru gündes'in makyajını gül şutanrıkulu isminde bir makyoz yapiyor
ve bu ablamız genellikle mac ve kryolan ürünlerini kullanıyor
resimdeki far belli olmamakla beraber pırıltılı toprak tonu sanıyorum
pazartesi mac'in far paletlerini koyayım arkadaşlar
orada daha net görürsünüz

canım bakamadım kusura kalma
çok yogundum bugun aklıma gelmedi açıkcası gamyoncuiremsu

olur mu hiç önemli diil ben yine sorarım hatırlatırm kaydirigubbakcemile2 bende boşverdim artıgın bende öle durmaz zati.. dudaam ona göre daa açık renk falan filan..

Back