- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
bende bu kadının makyajına bayılıyorum
acaba bu resimde gözlerine hangi farı kullanmış?
kipa burada da yok gamyoncuiremsukipa bile bitane yaa düşünebiliyonmu migrosuda 25 dene yapmışlar kazık fiyatlar :mymeka:
mac mikroscopic -tatlicadiarzu-
ülen nası görelim bunu bamye kadar resim :mymeka:
az büyüğünü ekle bebişim :teselli:
bence beren saatinki özel bi durum çok çok çok güzel bi bayan düz olsun dalgalı olsun kıvırcık bile her saç yakışıo yüz hatları çok güzel o göz makyajı olmaksızın bile gözleri harika duruo yani onun makyajının çok farklı uygulamalar içerdiğini zannetmiorum göz rengi çok farklı bi kere çok derin gözleri bi de kocaman kocamn o derinlik bile yetio. gurbaa gitmeden son bişii sorcam geçende sormuştum o resimdeki bayandaki rujun numarasını bulabildin mi?
canım bakamadım kusura kalmabence beren saatinki özel bi durum çok çok çok güzel bi bayan düz olsun dalgalı olsun kıvırcık bile her saç yakışıo yüz hatları çok güzel o göz makyajı olmaksızın bile gözleri harika duruo yani onun makyajının çok farklı uygulamalar içerdiğini zannetmiorum göz rengi çok farklı bi kere çok derin gözleri bi de kocaman kocamn o derinlik bile yetio. gurbaa gitmeden son bişii sorcam geçende sormuştum o resimdeki bayandaki rujun numarasını bulabildin mi?
canım 17 yaş izleri kapamaya başlamak icin erken bi yaşbuarada gurbaacım dün sormuştm ama çıkmışsın sen. bana önericegn makyaj ürünleri warmı?_
yaşım 17 biliyosun . haftada maksimum 2 kere falan yaparm makyaj hatta okadar bile deil . ( dersaneye gderken yada erk. arkadaşımla buluşurken fln)
yüzümdeki kırmızı sivilce izlerini kapatcak pürüzsüz yapcak ve ayrıca abartı durmucak(yani nekadar doğal dursa okadar ii=) ayrca örenci oldgm için çok para harcıyamıyorm butür şelere. bana önercegn hem fiyatı uygun hemde güzel ürünler warmı??
sii yuu cellinim
for you'lar yurt genelinde butun magazalarını kapatti nerdeyse senağlama
şükür yeniden açıyorlar:) istanbulda gördüğüm tüm mağazalarına yeniden geliyoruz yazmışlar
evet bguün benimde dıkkatımı cekti..krizden dolayımı kapatmıslardı ?
ebru gündes'in makyajını gül şutanrıkulu isminde bir makyoz yapiyor
ve bu ablamız genellikle mac ve kryolan ürünlerini kullanıyor
resimdeki far belli olmamakla beraber pırıltılı toprak tonu sanıyorum
pazartesi mac'in far paletlerini koyayım arkadaşlar
orada daha net görürsünüz
canım bakamadım kusura kalma
çok yogundum bugun aklıma gelmedi açıkcası gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?