• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
arkadaşlar....cildim için uygun nemlendirici,krem vs. nasıl tespit edip uygulayabilirim?...cildim karma bir cilt...geçen yıl 3 ay gibi bir sürede Herbalife'nin nemlendirici,tonik kullandım...sivilce yaptı...ki benim cildimde hiç sivilce çıkmazdı...bıraktım...şimdi de kullanmaya cesaret edebileceğim bir ürün istiyorum...ŞİDDETLE TAVSİYE EDEBİLECEĞİNİZ BİR ÜRÜN VAR MI?...varsa paylaşır mısınız lütfen?....mafoldumben

bana rmel tam olarak nası sürülür biri anlatsn nolur yaaa
bde benm gözüm kçük ama hem içine hem dışına kalem sürmemde bi sorun olurmu gurbaa ablam? =)

ayşecim benim şu an kullandığım nemlendirici diorun, daha önceki cliniuqe idi
2si de bi alerjik durum oluşturmadı, ama şiddetle tavsiye edermiyim, hayır, çünkü ben o kadar nemlendirici kullanan biri değilim
darken gurbaan kısa bi süre uzakta olacak şekerim :1hug:
rimeli kirpik diplerinden uçlara doğru sür, sonra uçlarına daha yoğun olarak kullan
alt kirpiklere de bir miktar çekersen, onu da diplerden uçlara değil de sağlı sollu doğrultuda çekersen daha dolgun gösterir.
gözün çok küçükse beyaz kalem büyük gösterirmiş, o da aklında dursun...
gurbaa yok ama, sorun cevapsız kalmasın diye şettim :1hug:

geldi yağmurcum, tam 1 haftada geldi...
pttye mi gelicekti, yoksa kargoyla mı :sm_confused:
en fazla 10 günde geldi bana şimdiye kadarki bütün siparişlerim
eğer pttye gelecekse bazen pttde aksilik olabiliyor...

Ayyy hiç bilmiyorum ki bu işlerle manitam :)) uğraşıyor

O yüzden hiç haberim yok

Ona gelecekti de daha gelmemiş eğer ptt ise biz mi gidip almalıyız

Arkadaşlar estee lauder double wear ı esmer tenlilere önerir misiniz bir de kapatıcılığı iyiymiş sanırım gerçekten de öyle mi okuyunca şaşırdım da biraz çok övülmüş (= şimdiden teşekkürler a.s.

Arkadaşlar estee lauder double wear ı esmer tenlilere önerir misiniz bir de kapatıcılığı iyiymiş sanırım gerçekten de öyle mi okuyunca şaşırdım da biraz çok övülmüş (= şimdiden teşekkürler a.s.

Valla canım burda yazılanlara bakarak ben de aldım

Ama daha elime geçmedi elime geçtiği gibi deneyip yazarım

Gerçi gurbaa gitmeden önce her iki lafından biri estee lauderdi

Başka sitelerin yorumlarını da okumuştum herkes çok iyi demişti

Görecez bakalım

ay bi de hediyemi akannehir
güzel görünüyolar bence, iyi gibiler kımısılım
güle güle kullan opuyorumnanaktan
evet iyi görünüyolar resimdezemuszemus
ayagimin altini sivrisinek isirdi nasil kasiniyor allahm deli olcambenneyaptımki
mrb kızlar avon kullanan varmı bu topiçte varsa menunmusunuz
avon dan pek bise kullanmadim heee dur far almistim hic güzel degil:umursamaz:
ama lipgloss lari iyimis öyle diyordu gubikzemuszemus

ben rimeliyle parfümünü almayı düşünüyorumda baya bir eleştiri gelmiş avona acaba kötümü diye düşünmeye başladım

mrb kızlar avon kullanan varmı bu topiçte varsa menunmusunuz

slm kızlar,arkadaşa haddim olmayarak cevap vermek istedim,avonun krem gibi dörtlü farları çok güzel, rimellerinden en iyisi süper shock ve suya dayanıklı olanı(düğün kına gecesi falan gibi sulugöz anlar için birebir)diğer rimellerinin hepsini denedim ben beyenmedim ama süper shock en iyisi. parfümlerinden lıttle black var bende çok beyendim aldım ama küçük şişelerindeki kadar güzel çıkmadı büyük şişelerdeki.:(( oda faso yani.. gözkalemlerinden colortrend normal kalem,avonun asansörlü göz kalemlerini aldım asansörlü öbürüne göre çok vasat:(( avon da bide şu göğüs şekillendirici krem aldım 28 gün kadar devamlı kullandım etkili olduunu söleyebilirim.:)) ama koca kutu duruyo ölece devam edemedim....şampuanmış,saç kremleriymiş hiiiç tavsiye etmiorum......tonikleride sivilce kremleri felanda ehh işte idare ediyo :)))) aklımada başka bi ürünü gelmio inş. yardımım dokunur:)))) sevgiler....

Back