- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #8.301
evet canım, biz ondan da çok şeyler alıyoruz ve tavsiye ederiz... :lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
takipteyim :1ninca:canım sen beni izle bundan sonra, fırsat nerde ben orda delikafadulden
bitanem eğer iz bırakıyosa ten rengine uymayan bir renk secmişsin demektir
göz altına kullandıgında cildindeki lekeleri kapatmak icin kullandıgın birbirinden farklı olsun diyicem lakin yine masraf cıkıcak sana :)
pudra icin marka onerebilirim; rosense
hem ucuz hem gercekten işe yariyor
fircayla uygulaman +1 iyi hareket
fakat pullanmayı onlemek istiyorsan makyaj yapmadan en az 15 dakka once güzel bir nemlendirici ile nemlendir yüzünü
ardından makyajını yap
ve temizlerken de bebak kullan
pudranin cildi kurutucu etkilerini en aza indirmiş olursunYüz için stick kapatıcı almıştım işte Fakat o kapatan renkti 2 numara 1 nosu hiç kapatmıyodu açık renktiÇok üzgünüm çoook Bebak alcam zaten de for u kapandı Niye kapandı onu da bilmiyormlmaz: Başka marketlerden bakıcaz artık Nemlendiriyorm ama hemen emiyo ne kullansam kuruyo yine Hele kışın çok kötü oluo Cildim çok kuru Temizleme köpüğü kullanıyorum bu yüzden Gurbişim bi de makyaj öğleden sonra kayboluyo emiyo cildim acaba makyaj sabitleme spreyi dedikleri şeyden mi alsam Bi de primerlar nası Çok sordum kusura bakma
canım ama gözaltı çok hassastir
pahalı olmasın diye ucuz ve kalitesiz ürünlere yönelmek ilerisi için çok pişman eder seni...
alıcaksan git mac al
öyle çok ucuk değil fiyatları
30-35 civari zannederim
adi da ; mac studio finish concealer
dertli kızcım sen gurbayı dinle ve sakın golden rose falan kullanma genç yaşta mahvedersin güzelim cildini....gt mac den al hem iyi hem uygun ben mac in hem yoğun kapatıcısını hemde su bazlı olanını kullanıyorum çok memnunum...ama gözümün altında yağ bezesi çıktı...tabi mac le alakası yok 7 ay önce falan çıktı galiba gitmiyo salak şey benim de canım sıkılıo ona pufffff:çok üzgünüm:
tatlım peki ne kadar gider sence bu bana Bir de göz altı demişsin Yüz için istiyorum ben Yüze de sürülür mü Her gün kullanıyorum Rengini nasıl belirliyim ten renginden bi ton koyu mu nasıl:gitme: Bir de nasıl uygulamalıyım:sinifsinif:
dertli kızcım sen gurbayı dinle ve sakın golden rose falan kullanma genç yaşta mahvedersin güzelim cildini....gt mac den al hem iyi hem uygun ben mac in hem yoğun kapatıcısını hemde su bazlı olanını kullanıyorum çok memnunum...ama gözümün altında yağ bezesi çıktı...tabi mac le alakası yok 7 ay önce falan çıktı galiba gitmiyo salak şey benim de canım sıkılıo ona pufffff:çok üzgünüm:
yaa benim çilek siparişlerim nerde kaldıı...:gitme:
Çene sen ne zaman sipariş verdiydin.. ben 3 eylülde vermişim...
yaa benim çilek siparişlerim nerde kaldıı...:gitme:
Çene sen ne zaman sipariş verdiydin.. ben 3 eylülde vermişim...
yagmurum pttden takip et
bizim benefitlerimiz 15gün süründü nerdeyse orda burda ptt yüzünden:mymeka:
aynı gün vermiştik yağmurluum, gurbinin dediği gibi pttden kaynaklanıyodur, benim genelde 1 haftada gelir hihoyyyt