• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
çenebaz ozman bana başka konulardada yardımcı ol lütfen....misal sen bana mesaj yazmışsın ama o benm sayfamda bi enteresan ben anlayamıorum yani link tıklanmıyo

bitanem eğer iz bırakıyosa ten rengine uymayan bir renk secmişsin demektir
göz altına kullandıgında cildindeki lekeleri kapatmak icin kullandıgın birbirinden farklı olsun diyicem lakin yine masraf cıkıcak sana :)
pudra icin marka onerebilirim; rosense
hem ucuz hem gercekten işe yariyor
fircayla uygulaman +1 iyi hareket
fakat pullanmayı onlemek istiyorsan makyaj yapmadan en az 15 dakka once güzel bir nemlendirici ile nemlendir yüzünü
ardından makyajını yap
ve temizlerken de bebak kullan
pudranin cildi kurutucu etkilerini en aza indirmiş olursun
Yüz için stick kapatıcı almıştım işte Fakat o kapatan renkti 2 numara 1 nosu hiç kapatmıyodu açık renktiÇok üzgünüm çoook Bebak alcam zaten de for u kapandı Niye kapandı onu da bilmiyorm:olmaz: Başka marketlerden bakıcaz artık Nemlendiriyorm ama hemen emiyo ne kullansam kuruyo yine Hele kışın çok kötü oluo Cildim çok kuru Temizleme köpüğü kullanıyorum bu yüzden Gurbişim bi de makyaj öğleden sonra kayboluyo emiyo cildim acaba makyaj sabitleme spreyi dedikleri şeyden mi alsam Bi de primerlar nası Çok sordum kusura bakma

Son düzenleme:
Goldenlı bişidi canım Ne önerirsin Pahalı bişi olmasın yalnız malum talebeyiz

canım ama gözaltı çok hassastir
pahalı olmasın diye ucuz ve kalitesiz ürünlere yönelmek ilerisi için çok pişman eder seni...
alıcaksan git mac al
öyle çok ucuk değil fiyatları
30-35 civari zannederim
adi da ; mac studio finish concealer

canım ama gözaltı çok hassastir
pahalı olmasın diye ucuz ve kalitesiz ürünlere yönelmek ilerisi için çok pişman eder seni...
alıcaksan git mac al
öyle çok ucuk değil fiyatları
30-35 civari zannederim
adi da ; mac studio finish concealer

tatlım peki ne kadar gider sence bu bana Bir de göz altı demişsin Yüz için istiyorum ben Yüze de sürülür mü Her gün kullanıyorum Rengini nasıl belirliyim ten renginden bi ton koyu mu nasıl:gitme: Bir de nasıl uygulamalıyım:sinifsinif:

dertli kızcım sen gurbayı dinle ve sakın golden rose falan kullanma genç yaşta mahvedersin güzelim cildini....gt mac den al hem iyi hem uygun ben mac in hem yoğun kapatıcısını hemde su bazlı olanını kullanıyorum çok memnunum...ama gözümün altında yağ bezesi çıktı...tabi mac le alakası yok 7 ay önce falan çıktı galiba gitmiyo salak şey benim de canım sıkılıo ona pufffff:çok üzgünüm:

dertli kızcım sen gurbayı dinle ve sakın golden rose falan kullanma genç yaşta mahvedersin güzelim cildini....gt mac den al hem iyi hem uygun ben mac in hem yoğun kapatıcısını hemde su bazlı olanını kullanıyorum çok memnunum...ama gözümün altında yağ bezesi çıktı...tabi mac le alakası yok 7 ay önce falan çıktı galiba gitmiyo salak şey benim de canım sıkılıo ona pufffff:çok üzgünüm:

sağol zübeydecim Belki bitkisel yağ falan kullandıysan ondan olmuştur Bi de nivea arko gibi normal türlerdeki kremlerden kullandıysan el yüz vücut dio ya onlardan

tatlım peki ne kadar gider sence bu bana Bir de göz altı demişsin Yüz için istiyorum ben Yüze de sürülür mü Her gün kullanıyorum Rengini nasıl belirliyim ten renginden bi ton koyu mu nasıl:gitme: Bir de nasıl uygulamalıyım:sinifsinif:

uzun süre gider canım bereketli
mac capacity diye internetten arat
tel nosu çıkıyor
ara konuş, cilt rengini söyle, isteklerini anlat onlar seni yonlendirir
gözaltı + yüz istedigin yerde kullanırsın

canım onu minik bi operasyonla aldırabilirsin hastanede

yaa benim çilek siparişlerim nerde kaldıı...:gitme:
Çene sen ne zaman sipariş verdiydin.. ben 3 eylülde vermişim...

yagmurum pttden takip et
bizim benefitlerimiz 15gün süründü nerdeyse orda burda ptt yüzünden:mymeka:

kuzum şaka mısın yuzme öyle arkoymuş nıveaymış töbe billah sürmem ki ben...sakınan göze çöp battı bizim misal...benim çilekciklerim ne zman gelcek acabaaa(daha bugün yola çıktı kıh kıh kıh))

canım opersyon falan tamam da şimdi biliyosun ki çok hassas bi yer mncik bişey için daha kötü sonuçlar doğarsa ölürüm kıss kahrımdan ne bilim bişey olur die çokk korkuyorum ama o salak minik beyazlıktan da nefret ediyorum

Back