• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
yesacım
gözlerim çok güzel maşallah diyeyim :)

fari göz kapagının tamamına uygulamamişsin
göz pınarına varmadan yarıda bırakmışsın
bi dahaki sefere bunu yapma
göz altına sürdüğün far da göz üstüne sürdüğün fardan bi iki ton koyu olsun ki çiğ kaçmasın :) (farin rengi açıksa özellikle buna dikkat et)

gurbikim tunaydın allah bı yastıkta kocatsın annem mutlulugun bi omur boyu olar inss
gurbikim goz altlarım ıcın yosun yagı aldım da bunu gunde kac kere surcem bide pamıkla mı yoksa parmakla haldur huldur mu guselim bi diyiwersen simcikten saol kaydirigubbakcemile

gurbiş bebem bana bronz allık tavsiyesi versene çok pahalı bişi olmasın ama hemen almak istiyorum..boyle güzel şık ışıtılda olabiler...

smashbox'in bronz pudrasi vardi kardişde
bi sor...
smash'e gözü kapalı güvenebilirsin, harika bir markadır

gurbikim tunaydın allah bı yastıkta kocatsın annem mutlulugun bi omur boyu olar inss
gurbikim goz altlarım ıcın yosun yagı aldım da bunu gunde kac kere surcem bide pamıkla mı yoksa parmakla haldur huldur mu guselim bi diyiwersen simcikten saol kaydirigubbakcemile

canım yaa
yosun yagı gozaltını kurutuyo gibi geldi bana...
kullancaksan muhakkak yogun bi şekilde nemlendir
ve pamukla sür yosun yagını
ardından masak yap parmak uclarınla

sende fazla varsa epilixirin yannıda bana yolarsın artık gurbişim
nasılsa evlenıyon fazla olanlardan yollayıver açgözlüçingenesimiliyisi muhHAHAHAHAHAH:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

yesacım
gözlerim çok güzel maşallah diyeyim :)

fari göz kapagının tamamına uygulamamişsin
göz pınarına varmadan yarıda bırakmışsın
bi dahaki sefere bunu yapma
göz altına sürdüğün far da göz üstüne sürdüğün fardan bi iki ton koyu olsun ki çiğ kaçmasın :) (farin rengi açıksa özellikle buna dikkat et)

canım coook tesekkurler not aldım bunlari :) ama ben goz kapagimin tamamina far uygulayinca cok abartmisim sanki kasima kadar boyamisim dugune gidecekmisim gibi hissediyorum nedense????

canım coook tesekkurler not aldım bunlari :) ama ben goz kapagimin tamamina far uygulayinca cok abartmisim sanki kasima kadar boyamisim dugune gidecekmisim gibi hissediyorum nedense????

canım gözkapagından kastim A olarak gösterilen gözkapagi cizgisinin hemen altındaki bölüm
üste taşirmicaksın

goz_kapagi_estetigi.jpg

gurbişim mrb bebişim opuyorumnanaktan
sen şu hazır maskeler varya hani pakfacemidir kakfacemidir her ne haltsa iştefisfisfis
ondan memnunmusun bebişm

memnunum kelebenkimzemuszemus

Back