• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
neye karar verdiniz la:ecrin_bebek:

heberlerde görünce aklima geldin valla hemen:gitme:
neyin yüksegini yapiyon cenem , maasda yükseliimi yüksek yapinca:icecream:zemuszemus

mööndiz olmaktan sıkıldım, öörtmen olmak istiyorum...
ama onun için yüksek yapmak lazım :çok üzgünüm:
maaşım yükselmiyo, tersine düşecek ama tatillerim artcak :jeyyar:

içmeyek ya
hem ramazan hemde ben içince kusuyom
en son içtiğimde ismi lazım olmayan kişiye az bekle kusup geliyorum demiştim kaydirigubbakcemile3

demek ondan kacirdin adami beceriksiz:roflol:-tatlicadiarzu-
bosver kus icindekilerini tüm sinirini
drunk.gif
:roflol:

kk mööndiziyim apla :lepi: kkda daha çok mesai yapıyorum :roflol:
aynen kuzum 3 ay döne döne yatmak, gezmek, tatiller yapmak istiyorum zemuszemus
fena halde sıkıldım 1 hafta zar zor alıyoruz :sinifsinif:

bu kk benide cok kötü etti la:gitme:
kk kurtulma rehabilitasyon center accam :sinifsinif: 7/24 burdayim:delphin::kahve:
biseyinde mokunu cikarmassam olmuyo:mymeka:mafoldumben

bu kk benide cok kötü etti la:gitme:
kk kurtulma rehabilitasyon center accam :sinifsinif: 7/24 burdayim:delphin::kahve:
biseyinde mokunu cikarmassam olmuyo:mymeka:mafoldumben

aynen yahu, hiç bi işim yetişmiyo, atcaklar beni akannehir
bağımlılık gibi bişi :delphin: bişey yazmasam bile illa açık olacak kk
kkm da hep açık yolum da laelaelaelaelae
neyse bugünlük mesaiyi bitirelim, geceyarısını da 9 dk geçmişiz, hepimiz balkabağı olcaz şimdi :sinifsinif:

iyi geceler ossun kaydirigubbakcemile4

aynen yahu, hiç bi işim yetişmiyo, atcaklar beni akannehir
bağımlılık gibi bişi :delphin: bişey yazmasam bile illa açık olacak kk
kkm da hep açık yolum da laelaelaelaelae
neyse bugünlük mesaiyi bitirelim, geceyarısını da 9 dk geçmişiz, hepimiz balkabağı olcaz şimdi :sinifsinif:

iyi geceler ossun kaydirigubbakcemile4
ben oldum bile daha dogrusu totom kabaklastibenneyaptımki:roflol:
sanada iyi geceler güzelimopuyorumnanaktan
sen haklamayida biliyosundur ozemen:jeyyar:akannehir

bitanem yapilari tam olarak şöyle
6a00f48ce5c74c000300f48ced061e0002-500pi

tek pigment için kargo ödeme
sec begen al bi kaç renk daha pişman olmazsın
koy tabi canım yorumlarım seve seve

Merhaba bayanlar sizi şikayet edeceğim şu topiğe girip gülmeden çıkabildiğim gün yok.Sayenizde gencecik yaşımda gülmekten çüzgü oluşacak suratımda.Delirecem ya sırf iki gülücük atim diye hergün bu topiğe giriyorum

Neyse gelmişken bişiler sorim bari bu malzemeyi online olarak hangi web sitesinden sipariş edebiliyoruz.Önceki sayfalarda geçmiştir.Ama ben gülmekten gözümden gelen yaşlar sebebi ile görmemiş olabilirim

Merhaba bayanlar sizi şikayet edeceğim şu topiğe girip gülmeden çıkabildiğim gün yok.Sayenizde gencecik yaşımda gülmekten çüzgü oluşacak suratımda.Delirecem ya sırf iki gülücük atim diye hergün bu topiğe giriyorum

Neyse gelmişken bişiler sorim bari bu malzemeyi online olarak hangi web sitesinden sipariş edebiliyoruz.Önceki sayfalarda geçmiştir.Ama ben gülmekten gözümden gelen yaşlar sebebi ile görmemiş olabilirim

hoşgeldin canım
google'a taylormademinerals yaz sitesi çıkar karşına :)
direk link veremiyorum yasak olabilüüü :P

gurbaa prenses bi konu açtım yardımına , fikirlerine ve tavsiyene ihtiyacım var bakabilirmisin:kedi:

http://www.kadinlarkulubu.com/sohbet-bolumu/311193-dugunumde-gelinligimin-altinda-amele-yanigi-bi-tenle-gorunmek-istemiyorum.html

otobronz kullanmanı öneririm :)

günaydın gurbiiiiş!
sen haftasonu ne arıyosun bakem burda. şaşırdım valla.
ben çalışıyorum ama seni gördüğüme sevindim.
dün kontür satan bir yerde küçük kartlar vardı. kedili ayıcıklı filan. bi baktım şeker mi şeker bir kurbağa bayıldım yaaaa. aklıma sen geldin. acaba dedim nasıl göndereyim. seninde seveceğine eminim. opuyorumnanaktan

gunaydın melosum
evdeyim canım yaaa
eşyalarımı topluyorum
onları kolileyip istanbula gondericez
bi bakıyım benim yavrucuklarım napiyo diye geldim, şimdi gidicem
düşünmen yeter bitanem benim, yollamana gerek yok :))

yavrucağının biri sinirleri tepesinde çalışıyor napsın.
ay ne zahmeti şekercim aşk olsun yane.
şöyle dedim düğün günü tebrik için filan göndereyim diye düşündüm. ama adres filan yok.
gerçi gurbişe yani en kokoş bayana teslim edilecek diye not düşşem zarfın üstüne kesin bulurlar seni.
:roflol: :roflol: :roflol:

ayyyyyyyyy yavaş yavaş toparlanıyosun. hüzün sardı şimdi beni yav. bana da noluyosa? fisfisfis
sanki seni gördüm de böyle sevdiğim biri uzaklara gidiyor gibi oldum yav. ay ağlıcam şimdi gidiyorum ben başka topiğe.

ay aradım bulamadım ama yeminle ben bu soruyu cevapladım adım gibi eminim yaa :(
kafayı mı yiyorum nedir....

ayşem demiştim ki mecit efendinin kremleri cok basarilidir, o olsa kullan derdim ama başka bi markadan kasıt ne onu bilmem lazım
zira goz cevresine surcez, guvenilir olmalı değil mi?

teşekkürler bitanem benim...cevapladın ya,önemli olan bu benim için...sağol canım....o halde ben bu ürün yerine mecitefendinin kremini alayım...ne dersin canım?....a.s.

kızlar
sizden rica ediyorum;
lütfen artık özel mesajla soru sormayın
inanın topikte defalarca cevapladıgım soruların inatla özelden sorulması öğk getirdi
bundan böyle özelden soracağınız sorulara katiyyen cevap vermiyeceğim haberiniz olsun
ne soracaksanız lütfen gelin konu içinde sorun, özel mesajla değil...

Back