• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ay bebem ben henüz yeni tecrübe ediyorum
bakalım güneş lekeme iyi gelcek mi
gelirse haber ederim
ama cildi cidden süper soyuyor :)

peki bak bakalım iyi gelecek mi...
gerçi ben şu anda güneş lekeleri için başka şeyler yapıyorum, bakalım işe yarıcakmı sositososito
bu arada sen de onu tecrübe etmiş olursun, sonra tecrübelerimizi birleştiririz yerimseniben

herkese merhabayın, gurbaa ben cahalım bu makyaj konusunda kafama takılan bişey var

göz makyajımı temizlemek için acı badem sütü almamı önerdiler, sence nasıldır? gözümü onla temizledim diyeyim, üstüne tekrar bişey sürmem gerekir mi yoksa direk nemlendirici falan mı sürmeliyim?

nolmuş burda herkescikler sevgilisinden ayrılmış
bende ayrıldım corel selin benide alın aranıza bide bizimki anlasa ayrıldığımızı neysem

yosun yağıdamı iyi geliyomuş
bunuda yazam bi yerlerime birde onu deneyek barim

gurbiş sen şimcik hangi sıralamaylan kullanıyosun sabun bebak birde yosun yağımı

hakketen türk filmi gibin hayal kurmuşunuz corel senağlama
ama üzülme bebeğim yaa, barışırsınız
sen acık masumlaş onun yanında, acıkda süslen pislen giderkene yanına
seni görünce feleği şaşsın
ee tabee birazda ılımlı ol konuşurkene

siz niden kavga ettiniz sööle bakem
neler ettin çocuğa
bööle sızlandığına göre sensin suçlu sanırsamm CADIARZU

senmiiiiiiiii
senmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sennnmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ayaktasın dimdikkk :roflol::roflol:

:teselli: üzülme kuşumm
iyi düşün iyi gelişsin olaylarda

yok bebem heç ihtimal kalmadı

makkaj felanda hak getire saldım kendimi he:sinifsinif:

herkese merhabayın, gurbaa ben cahalım bu makyaj konusunda kafama takılan bişey var

göz makyajımı temizlemek için acı badem sütü almamı önerdiler, sence nasıldır? gözümü onla temizledim diyeyim, üstüne tekrar bişey sürmem gerekir mi yoksa direk nemlendirici falan mı sürmeliyim?

gül suyunu merak ediyorum bide, gözümü temizledikten sonra göz çevresinde sürmem de bi zararı olur mu? temizlemek için yüzüme ve göz çevresine kullanabilir miyim?

bende ayrıldım corel selin benide alın aranıza bide bizimki anlasa ayrıldığımızı neysem

gurbiş sen şimcik hangi sıralamaylan kullanıyosun sabun bebak birde yosun yağımı

inanmıyorum yaaa sende mı ayrılılk ayında felan mıyız yaaa sen nıye ayrıldın o mu ayrıldı?

kelebenkkkkkk sana ne oldu beeeee

ne laa bu adamlara ne yapıyonuzz bölee
sıkıveryosunuz gırtlaklarını :roflol:

ben 2 gün kadar önce kayısı çekirdeği kremini duydum...bu krem kirpik ve kaşları uzatıyor ve sıklaştırıyormuş...mecitefendinin kremiymiş..fakat ben başka bir markanın bulabildim ve aldım...üzerinde ciltteki kırışıklıklara iyi geldiğini yazıyor..bu konuda bilgi verir misin lütfen canım?

daha önce yazmıştım...cevap alamayınca tekrar yazayım dedim canım....bir kaç cümle rica edebilir miyim?...:gitme:

sanırsam astrolojimi ne etkiliyo sizi

aylık burçlarınızı okuyun şekerler bundan sonraa

bu arada kırılmayın sakın şaka yapıyom heee
heç sıkmayın cancağızınızı
bu erkek milleti için kendini üzmeye değmezz :delphin:

daha önce yazmıştım...cevap alamayınca tekrar yazayım dedim canım....bir kaç cümle rica edebilir miyim?...:gitme:

canım daha önce gurbadan kayısı yapının göz çevresi kırışıklığına iyi geldiğini duymuştum sanırım
ama yağı yağ bezeleride yapabilir
seninki kremmiş onu hiç duymadım nasıl olduğunu
hele kirpikler için olduğunu hiç duymamıştım:bbo:

aci badem sütünün anası duruyo burda, insan evladi hakkında kötü bişi der mi -tatlicadiarzu-
göz makyajını onunla temizleyebilirsin canim
gozune kacirma dikkat et yakabilir...
nemlendirme ozelligi de var
yumusacık yapiyo goz cevresini :)

kelebeeekkk
la sen neden ayrıldın akannehir
aa şoklardayim mafoldumben

gül suyunu merak ediyorum bide, gözümü temizledikten sonra göz çevresinde sürmem de bi zararı olur mu? temizlemek için yüzüme ve göz çevresine kullanabilir miyim?

göz cevresine sürmende bi sakinca olmaz canim ama gozune kacirma

ayşem guşum buna cevap verdiydim ben be gülüm....
adim gibi eminim valla bak....

Back