Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
canım yuvarlak bir suratım var ve esmer tenliyim ama elmacık kemiklerim çok çıkık değil yeterlidir inşallah kızlar yardım lütfen yaaa

hayatım rosense'in pudrasını denemeni tavsiye ederim
ben süngerle değil kabuki firca ile uyguluyorum oldukca memnunum
(süngerin o plastik kokusunu sevmiyorum cunku)

cevap icin cok tesekkurler prensesim opuyorumnanaktan bende var zaten rosense pudrasi ama simdi bornzlastigim icin acik geliyor cok. kabuki firca da en kisa zamanda edinecegim. Şeniz buarada umarim cok cok mutlu bir evliligin olur. a.s.

cevap icin cok tesekkurler prensesim opuyorumnanaktan bende var zaten rosense pudrasi ama simdi bornzlastigim icin acik geliyor cok. kabuki firca da en kisa zamanda edinecegim. Şeniz buarada umarim cok cok mutlu bir evliligin olur. a.s.

çok teşekkür ederim canım :)
bronz pudra ariyorsan guerlain önericem ben çok memnunum ama biraz tuzlu be kuşum...
ucuza düşürürsen kaçırma derim...

çok teşekkür ederim canım :)
bronz pudra ariyorsan guerlain önericem ben çok memnunum ama biraz tuzlu be kuşum...
ucuza düşürürsen kaçırma derim...

hani resmini de koymustun yanakta durusuyla falan o mu canim? eger oysa zaten cok begenmistim. kaydirigubbakcemile2 ne kadardi fiyati? bunaltmiyorum umarim bu kadar soruyla. kafamçokkarıştı

gurbaa
taylordan sipariş verirken shipping için bunu seçtim
Standard Airmail - All Jars 4,95 $
ok mi?

tamam gurbaa

renkler net değil gibi ama ben bunları seçtim şimdilik

Ariel Sample Jar
Beatrice Sample Jar
Ophelia Sample Jar
Slick Baggie
Starlight Baggie
Grace Baggie
Bone Baggie

başka tavsiye ettiğin renk var mı?

senle aynı tonlarda yapıyorum ben de genelde...

kızlar kkartıyla alıyorum sorun çıkmadı dimi sizde?

evet canım :1rolleyes:
2 kişi aldık bunları birlikte kullanırız diye :)
bir de krdiden renkli nemlendirici alıcam
onun üstüne hafif sürerim belki diye aldım :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…