- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #7.141
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzeldir dior la eyi etmişin
kaça aldın
[/url][/IMG]
KIZLAR SLM
İD NİN MİNERALLİ MAKYAJ ALTI BAZINI ALMIŞTIM GELİN MAKYAJI İÇİN BİR KEZ KULLANDIM CİLDİME PEK MAKYAJ YAPMIYORUM BEN O YÜZDEN BİR DAHA KULLANACAĞIMI SANMIYORUM İSTEYEN OLURSA SATABİLİRİM
senin nikah memuru para mı istiyo acep :uhm:
50 tl kaydirigubbakcemile2
ay cantasıylan beraber mi 50 :mymeka:
çene seni afaroz ediyorum kaybol :mymeka:
kızlar krdicim bana bunları göndericek delikafadulden
VAV COK GUZEL CENE BUNLAR kaydirigubbakcemile2
ben koklanmamış isterim
düğün hedayesi olarak yolla -tatlicadiarzu-
ben 65 e aldım :sinifsinif:
biliyorsun ki çok ufacık bir fısla uygulanıyor bende taş çatlasın iki fıs yapmışımdır yeni gibi yane
elinini vicdanına koy gurba ona göre fiyat belirle :kedi:
sen beni dilancı mı sandın la kocakarı kılıklı :mymeka:çok sağol şekerim opuyorumnanaktan krdimiz sağolsun opuyorumnanaktan
elimi öpmeye gel, mendile sarıp vereyim :1rolleyes:
gubik kadin bugün elime pale amond sürdü yani bilegimin ic kismina, bana biraz koyu gibi..
simdi bakiyom netden daha fazla renkleri var magzada yoktu...
bide ben pembemsi fondeten sevmiyom yakismiyoda bana maske gibi duruyo, sari renklileri hangisi oluyo bu estelerin yaaaa:gitme: bone renginden almak istiyom:ecrin_bebek: bide shell yada ecruda olabilir hangisi sariki , baktigim yerde yoktu bu renkler
yok lan onlar daha pahalıydı sanki
olm almanyada double wear satan yere gidip denesene renkleri
bi sürü rengi var
bone'u da var
gurba ya benim göz kapağım diğer göz kapağıma göre düşük çok faredilmiyor ama ben sinir oluyorum biraz kaşlarımı kaldırıyorum elimle hafif kalkıyo gibi sonra tekrar düşüyo