• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
senin nikah memuru para mı istiyo acep :uhm:

bencede
geld.jpg

thumb-40E2_4A97D30B.jpg
[/url][/IMG]

KIZLAR SLM
İD NİN MİNERALLİ MAKYAJ ALTI BAZINI ALMIŞTIM GELİN MAKYAJI İÇİN BİR KEZ KULLANDIM CİLDİME PEK MAKYAJ YAPMIYORUM BEN O YÜZDEN BİR DAHA KULLANACAĞIMI SANMIYORUM İSTEYEN OLURSA SATABİLİRİM

kaça satiyon bunu sewencim :emir_bebek:

senin nikah memuru para mı istiyo acep :uhm:

dayak istiyo gibi geliyo daha ziyade bana mafoldumben

ben 65 e aldım :sinifsinif:
biliyorsun ki çok ufacık bir fısla uygulanıyor bende taş çatlasın iki fıs yapmışımdır yeni gibi yane
elinini vicdanına koy gurba ona göre fiyat belirle :kedi:

gubik kadin bugün elime pale amond sürdü yani bilegimin ic kismina, bana biraz koyu gibi..
simdi bakiyom netden daha fazla renkleri var magzada yoktu...
bide ben pembemsi fondeten sevmiyom yakismiyoda bana maske gibi duruyo, sari renklileri hangisi oluyo bu estelerin yaaaa:gitme: bone renginden almak istiyom:ecrin_bebek: bide shell yada ecruda olabilir hangisi sariki , baktigim yerde yoktu bu renkler

ben 65 e aldım :sinifsinif:
biliyorsun ki çok ufacık bir fısla uygulanıyor bende taş çatlasın iki fıs yapmışımdır yeni gibi yane
elinini vicdanına koy gurba ona göre fiyat belirle :kedi:

bebem yaa...
valla mac fix+in sıfırı 35ytl
id'den neden aldın ki :(
bi sorsaydın ya alırkene

çok sağol şekerim opuyorumnanaktan krdimiz sağolsun opuyorumnanaktan

elimi öpmeye gel, mendile sarıp vereyim :1rolleyes:
sen beni dilancı mı sandın la kocakarı kılıklı :mymeka:

Son düzenleme:
gubik kadin bugün elime pale amond sürdü yani bilegimin ic kismina, bana biraz koyu gibi..
simdi bakiyom netden daha fazla renkleri var magzada yoktu...
bide ben pembemsi fondeten sevmiyom yakismiyoda bana maske gibi duruyo, sari renklileri hangisi oluyo bu estelerin yaaaa:gitme: bone renginden almak istiyom:ecrin_bebek: bide shell yada ecruda olabilir hangisi sariki , baktigim yerde yoktu bu renkler

olm almanyada double wear satan yere gidip denesene renkleri
bi sürü rengi var
bone'u da var

gurba ya benim göz kapağım diğer göz kapağıma göre düşük çok faredilmiyor ama ben sinir oluyorum biraz kaşlarımı kaldırıyorum elimle hafif kalkıyo gibi sonra tekrar düşüyo :(

Back