- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #6.561
gurbacıııımmm,
şu methettiğin estee fondöten varyaa.
Eşime bugün free shoptan aldıracağım.Tam adını bi versen bacım.Malum erkekler anlamıyo fondötenden mondötenden .Light'ı falanda varmış onu almasın yanlışlıkla.
Birde yaa bunun kaç numarasını alcem bilmiyorum.Fırsatımda yokki gidip TA dan bakam.
Netten baktım da 2 ya da 3 no arasında kaldım.Renk tonları nasıl.Eğer diğer fondötenlere göre daha koyu ise 2 no aldırayım.Yoksa 3 aldıracağım.
Çok beyaz tenli değilim.Buğday tenliyim hatta şu yanmış halimle buğdaydan biras koyuyum kafamçokkarıştı
tirnagim yanmasin sonramafoldumben-tatlicadiarzu-nan reçel ne alaka be ..-tatlicadiarzu-
ben yarım limon sıkıom o da oluyo:) reçel piştikten sonra kaşığı batır bir damla tırnağına damlat. dağılmıyorsa kıvamı tamamdır..cokacimcoook
biri zexs mi dedi bende varımmm:))))çatlaküyesimiliysi muhahaahahahah:))))))))
canım estee lauder - double wear - stay in place
işte bu
eşin ten rengini söylesin, saticilar yonlendirir bitanem
renk skalası cok geçiş şimdi seni gormeden bişi diyemem
Bu ne hız anam.Anında cevap...opuyorumnanaktan
Teşekkür ederim.Eşimde hiç beceremez ama denesin bakalım bi.
abow reçeller meçeller hamile var kızım burda ayaanızı denk alın ha...
öbür konuyada girmeyin libidom tavanda...
primerimi sürdüm bugün..gözelmiş yımışah yımışah...
aaa gurbaa bide şeyi sorcektim.
Bu fondöten karma ciltlere uygun mu gülüm opuyorumnanaktan
Burnum çenem yağlı yanaklar kupkuru delikafadulden
anlat hele nasi bilirdin cilek receliniopuyorumnanaktan
önce yemlendiricimi sürdüm 10 dk bekledim primerimi sürdüm üstünede biothermin hafifçek nemlendiricili fondotenini sürdüm yanlışmı olmuş de bakem..
fotoğraf makinem yanımda olsaydı koyacaktım resmini...
evde onları yapmak için okadar vaktim olmaz tatlım bari iş yerime getireyimde burada yapayım makyajımı 8 e 20 kala servise biniyoruz biz.onu beklemem için sabah 6 da kalkmam lazım ki şimdi uyanırken çok zorlanıyorum.yarın burada yaparım ozaman sağol datlum.
ee bebişim şindi hamileyim öyle bara pavyona takılamıyom maylesef nerde sürcem ben onu neyse belki senin düğününe...
ya hamile abiyesi alıp süslenmek istiyom... kojamın kardeşi (hala ne dendiğini öğrenemedim kayınmı oluyo neyse işte) evlense bari of of...
gurbiş hani şu kalemi yarım çekme stili var ya
az önce onu deneyim dedim, can sıkıntısından makyaj yaptım da
o kalemi yarım çekmek hangi gözlere gider, gözü nasıl gösterir, çekik görünmesini istiyosak mı öyle çekelim ???
ben angelinadan kıskandım zemuszemus
biliyorum yaaa
nette bulamadım ama böyle zincir yerine kurdela yada kadife ipleri olan
osmanlı tugrasına benzeyen otantik kolyelerden istiyorum yüz görümlüğü olarak:icecream:
içe çekersen buyuk gözlere, dışa çekersen kucuk gözlere gider bebem
evet gozu cekik gösterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?