• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
canımm aldım bitanem çoook teşekkür ederim :)

rica ederim canım :1hug:

çene meraktan çatlarım ben ya:1ninca: neye okunuyo başka bana da söyler misin?:asigim:

zamanlama yanlış oldu sanırım şarkı için o vakit sevgilin askere gidince bu türküyü çığırtıcam hatırlat.:tomato:

bizim emektar topikte (sevgilisinden ayrılanlar kulübü) giden sevgiliyi geri getirmek için okuyanlar da vardı kaydirigubbakcemile3
annem de okuyup durur, ama annemin geri dönmesini beklediği biri olduğundan değil, her türlü dileği için okur işte yerimseniben

ya daha 20 yaşında ama mafoldumben
kucucuk o yaaa :gitme:
kızlardan ayrılıp okumadı şimdi cezasını cekcek
çok ağır bi yermiş herkes ayvayı yedi diyo :1no2:

olcak kannişim inşallah
cunku tam yemin töreni zamanına geliyo
zaten izmirle aramız 1,5 -2 saat
1güncük izin bile yeter bize
inşallah verirlermafoldumben
hayır bebem ya gaayet uzun dönem
foça kötü bi yermiş
yani komando için kötü bi yermiş
okudum yorumları eksi sozlukten itu sozlukten falan
lanetle aniyolar resmen
bu arada aydındayım ben

sen söylenenlere aldırma bu işler kısmet işi , abimde Foçaya gitmişti acemi birliği
Ama usta birliğinde çok rahattı , Van da yaptı usta birliğini ama resimlerini falan bir görsen ağzn açık kalır.
Biz hep deriz ona sen askerlik yapmadın ki diye.
Sonra kuzen; acemi birliği Bilecik ti herkes yine kötü diyordu ama adam Boluda yaptı askerliğini sürekli gelen giden oldu yanına hiç sıkıntı çekmedi.
Yani demek istediğim siz moralinizi yüksek tutun her şey olacağına varır.
Bak benim kocam gidecekken herkes inşallah yakına düşer diyordu ben hep "isterse dünyanın öbür ucunda olsun
ama yeterki canı sağ , sıkıntısı az olsun" diye dua ettim.
Şükürler olsun rabbime çoğu gitti azı kaldı , birgüne kalmaz oda gelir Allahın izniyle.
Yüreğinizi ferah tutun.

sen söylenenlere aldırma bu işler kısmet işi , abimde Foçaya gitmişti acemi birliği
Ama usta birliğinde çok rahattı , Van da yaptı usta birliğini ama resimlerini falan bir görsen ağzn açık kalır.
Biz hep deriz ona sen askerlik yapmadın ki diye.
Sonra kuzen; acemi birliği Bilecik ti herkes yine kötü diyordu ama adam Boluda yaptı askerliğini sürekli gelen giden oldu yanına hiç sıkıntı çekmedi.
Yani demek istediğim siz moralinizi yüksek tutun her şey olacağına varır.
Bak benim kocam gidecekken herkes inşallah yakına düşer diyordu ben hep "isterse dünyanın öbür ucunda olsun
ama yeterki canı sağ , sıkıntısı az olsun" diye dua ettim.
Şükürler olsun rabbime çoğu gitti azı kaldı , birgüne kalmaz oda gelir Allahın izniyle.
Yüreğinizi ferah tutun.

ay çitloşum senin koca askerde mi :gitme:
ondan böle asabisin demek mafoldumben
eee düz dıvara tirmanıyon kolay mı la -tatlicadiarzu-

seme bu dua sadece asker için mi okunurmuş?

yok bebem sadece asker için değil

aleyna valla öyle zekidir ki esssoooluesek
2 hafta once bi arkadasiyla jandarma dövmüş manyak :umursamaz:
ayrıca zati kapkara....
1-2 aydır didimdeydi zencefil suratlım opuyorumnanaktan

Allah razı olsun semem :kedi:

ay canım inşallah yaaaa mafoldumben
rahata çok alışkın
sabah 3-4te yatar ögleden sonra 3-4te kalkar
askerde adam olur inşallah sositososito

hee bebemm ivett adam olarrrr merak etmee
tertip düzen neymiş öğrenirr
Allah sendende razı olsun bebişimm :kedi:

ben geldım laaa napersinizzemuszemus

napak yani geldiysennn naniknanik

kızlarım bu arada davetiyem şu;

10929.jpg

gurbiikk..

Allah tez zamanda bitirtsin kardeşinin askerliğini.. Dua et askere alınabilecek kadar sağlıklı kardeşceyzin. hayırlısıyla gidip gelsin inşallah..:Saruboceq:

bu arada davetiyen çok güzel kııısss...a.s

wooww bebeğim davetiyen çok güzel...
kardeşin içinde hiç endişelenme ne kadar ağır olursa olsun şartları sonuçta izmirde yaa hem sizede çok uzak değil...
allah kavuştursun...
haa bu arada krdiciim bana primeri yolladı kaş şekillendiricidiriciside aldım ama nasıl kullanıldığını bilmiyom sende almışsın bana koyu kahve çok koyu oldu kapkara oldum sildim annatırsan sevinirim...
öptüm bebeem...

Back