Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
sen tembihle uymasın arkadaşlarına orda. asker kendine saygı gösterilmesini bekler her zaman.

senin kardeşinde senin gibi zekidir eminim. nerde nasıl davranıcağını bilir. o yüzden pek sıkıntı çekmez. biraz zayıflar, simsiyah olur güneşin alnında ama o kadarcıkta olsun demi.:teselli:

taam bebekim ben onu annemden öğrenir öğrenmez yazarım sana
okursunuz, Allahın izniyle dularınızda kabul olur inşallahopuyorumnanaktan

GÜnaydınlarrrrrr
gurbık ÜzÜlme ınŞallah saĞ salım burnu bıle kanamadan yapar gelır benım eŞımde foÇadaydı acemı bırlıĞı evet cok dısıplınlı bı yermıs olsun canı saĞ olsunda kardeŞının yapar gelır ınŞallah

aleyna valla öyle zekidir ki esssoooluesek
2 hafta once bi arkadasiyla jandarma dövmüş manyak :umursamaz:
ayrıca zati kapkara....
1-2 aydır didimdeydi zencefil suratlım opuyorumnanaktan

taam bebekim ben onu annemden öğrenir öğrenmez yazarım sana
okursunuz, Allahın izniyle dularınızda kabul olur inşallahopuyorumnanaktan

Allah razı olsun semem :kedi:

ay canım inşallah yaaaa mafoldumben
rahata çok alışkın
sabah 3-4te yatar ögleden sonra 3-4te kalkar
askerde adam olur inşallah sositososito

günaydın durbik. hediyelerin çok hoşmuş güle güle kullan.
kardeşin için hayırlı teskekereler dilerim. sağ salim yapar inşallah. çabucak gidip gelir.
bak canım benim teyzemin oğlu acemi birliğini amasya da yaptı. kurayı da istanbul çekti. metris cezaevinin karşısında yaptı. azcık zayıfladı hepsi bu. ama kendi çok temiz titiz olduğundan hiç zorlanmadı. ama kardeşin evde nasıl olsa ablası annesi var diye yapmıyordur. şimdi asker farklı olacağı için kendiliğinden yapar. yatılı okul gibi düşün. allah tüm ana kuzusu evlatlarımızı askerlerimizi korusun.

jandarma mı dövmüş:1shok:

bravehardım benim:roflol::roflol::roflol:

yav tam okuz
2 gün nezarette kalmakla yırtmışlar
o da askere gidicekler diye sanırım...

ahh bebem
normal bi birlik olsa hiiç umursamıcam gitsin etsin gelsin sıpa
ama foça mimli bi yer
len o komando resmi görse amerikan askeri sanar tipte bi cocuk :gitme:

canlarım o çevirgel duasını biliyorum...
gideni geri getirmek için okunur, başka niyetlerle de okunur tabi
şimdi buraya yazmam yanlış olur, gurbişim ben senin özeline yazarım
hiç canını sıkma kuzum, yapar gelir aslanlar gibi bişeycik olmaz :1hug:

:roflol:

canım benim acemiliği orada olacak o da kısa sürüyor. çabuk geçer merak etme. duayıda okursanız tehlikelrden korunur ben inanıyorum.
ayetel kürsi duasını günde 7 kere oku gönder kardeşine hiçbrşeycik olmaz.

canımm aldım bitanem çoook teşekkür ederim :)

o kadar da değil la askerde işim ne sevgilimin kolları dururkene -tatlicadiarzu-

hee bebem
ordan direk doguya yolluyolarmış, gitmesin :1no2:
yoksa focadan korktugumuz yok bizim...

günaydııın kızlaaar hihoyyyt
gurbişim doğum gününmüş,iyiki doğdun prenseeessopuyorumnanaktan
nice mutlu sağlıklı ve aşk dolu senelere..

öyle deme canım yaaaa!
sen oku duanı anneciğin de okusun çeevirgel yasin i birşeycik olmaz allahın izniyle sağ salim biter akerliği üzme kendini canım. bol bol dua edin.
ben ayetel kürsinin gücüne çok inanırım.

çene meraktan çatlarım ben ya:1ninca: neye okunuyo başka bana da söyler misin?:asigim:

zamanlama yanlış oldu sanırım şarkı için o vakit sevgilin askere gidince bu türküyü çığırtıcam hatırlat.:tomato:

günaydııın kızlaaar hihoyyyt
gurbişim doğum gününmüş,iyiki doğdun prenseeessopuyorumnanaktan
nice mutlu sağlıklı ve aşk dolu senelere..

sağolasın landsarc bebişim opuyorumnanaktan

Allahım sağlıkla gidip gelmeyi nasip etsin , ayağına taş takılmadan , burnu kanamadan hayırlısıyla gitiği gibi gelsin inşallah.

aminn çitloşum amin....

sabah annecigimin kuran okuma sesine uyandım zati
benim odama uzanan balkona çıkmış orda yasin okuyodu kıyamam yaaopuyorumnanaktan

koca bulmaya okunuyomuş aleyna hemen yumul çeneye sana da göndersin -tatlicadiarzu-
gerci o işe yarasa kendileri 50000 kere evlenmiş olurdu ama neysemafoldumben-tatlicadiarzu-

günaydın kızlar gurbik kardeşinin askerliği malatyaya çıkarsa üzülme çünkü çok rahat doğu ama bizim burda hiç terör olayı fallan yok.eğer doğu olacaksa inşallah malatya olur ben yardımcıda olurum valla:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…