• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
o badem yağı demiştim ya kirpiklerime sürüom gece:):) ayrıca dün sürdüm gurbikim sabaha kadar yüzüm bi yumuşak bi ışıltılı elim hep yüzümdeydi :):)
çok saol valla

o badem yağı demiştim ya kirpiklerime sürüom gece:):) ayrıca dün sürdüm gurbikim sabaha kadar yüzüm bi yumuşak bi ışıltılı elim hep yüzümdeydi :):)
çok saol valla

rica ederim canım ne demek :)
çok sevindim inan Şeniz

günaydın kızzlarrrrrra.s.
gunaydın yievruumopuyorumnanaktan

bende çok sevindim gurbikim gerçkten bebek gibi yumuşacık oluo ilkten yag gibi diom sivilce yapmasın ama sürdüm korkmadım şimdi hep sürmek istiom yahu:)

günaydınnnn kokoş hatunlarkaydirigubbakcemile2

bu badem yağı surata sürülimi yaww:bbo:
bide benim kirpiklerim kısa acep sürsem acuk uzatırmı ne dersinin gurbaam :delphin:

şimdi gurbik azıma tüpürcen biliyomda sen acı badem sütünümü sürdürüyon laa millete
...
off çok bunaldım makyaj malzemesi almak istiyom ayın 18 inde primerimi yollicak krdim görersen...şu parlak ley kaç par kaç gündür konuşuyonus bi deyiver?

kanne canım benim kirpiklerim uzunlar ve sıklar ama bu badem yapı çok beslior inanki saglıklı gözüküo ve uzatabilir sennkini besleyici özelligi vvar

evet gurbik ondan korktum ama yok sadece gece yüzümü ilk limonluyla siliom sora bunla temizliom nem veriıom hafif ve yatıom

günaydınlar,,,
gurbaacım
Kararsız kaldım sence krdiden hangi parfümü alayım.,
1.seçenek davidoff cool water freze me
2.seçenek gucci envy me
bir akıl versen

günaydin kizlar ben bisey sorcam tr den almanyaya siparis verecegimiz bir site varmi mesela cogu yaglari ve kremleri buradayok varsa pamuk eller iki tiklatsin hadea.s

günaydınnnn kokoş hatunlarkaydirigubbakcemile2

bu badem yağı surata sürülimi yaww:bbo:
bide benim kirpiklerim kısa acep sürsem acuk uzatırmı ne dersinin gurbaam :delphin:

len manyak badem yagı yüze sürülür mü, kurt adam gibi olursun :mymeka:

şimdi gurbik azıma tüpürcen biliyomda sen acı badem sütünümü sürdürüyon laa millete
...
off çok bunaldım makyaj malzemesi almak istiyom ayın 18 inde primerimi yollicak krdim görersen...şu parlak ley kaç par kaç gündür konuşuyonus bi deyiver?

herilt sürdürüyom sakıncası mı vardi dana sipor :delphin:
30yetaleye aldık biz cokacimcoook

slmmm kızlar!!!

selam canım hoşgeldin

günaydınlar,,,
gurbaacım
Kararsız kaldım sence krdiden hangi parfümü alayım.,
1.seçenek davidoff cool water freze me
2.seçenek gucci envy me
bir akıl versen

valla canım 2 kokuyu da kullanmadım
bu konuda kendini krdiye teslim et derim cunku cidden bu isi biliyo
hoşlandıgın kokuları söyle
o onlara istinaden sevebileceğin kokuları önerir

günaydin kizlar ben bisey sorcam tr den almanyaya siparis verecegimiz bir site varmi mesela cogu yaglari ve kremleri buradayok varsa pamuk eller iki tiklatsin hadea.s

ne yazık ki yok canım ya :gitme:

e onu sürdürüyonda kremini ne mok yemiye aldırdın bize bee...
şunu bidaa annat anasını satiim elin aşınmas...
alimmi la o parllak şeyi?çoluumun çocuumun rızkını verecem ha ona göre söyle..

len manyak badem yagı yüze sürülür mü, kurt adam gibi olursun :mymeka:

eee ama emoça sürdürmüşsün:umursamaz:
benim neyim eksikk ondan:sinifsinif:
babnane banane:gitme:
ama cidden kirpiklerime bişi lazım çok kısalar ve seyrekler iyi gelirse hemen sürerim cokacimcoook
hazır rimelim bitmişken onun içine döterim sürerim kaliteli kalitelii:lepi:

Back