- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #5.221
kullandıktan sonra yazıcam canım gözlemlerimi zemuszemussenden yorum beklicem:dance:memnun kalırsan bende alıcam işallahsüprizzzzz
teşekkürler bi tanemnisancım bişey sormak istiyorum kapatıcısı nasıl, memnunmusun?
fıstıkımm seni bugün ne giydinde gördüm çok sehsüyydünnnn :jeyyar:
bişey sorcem sana bu gülyağını napçenn merak ettim bebişimm
gurbikk farfümlerden birine güzel dediydin ben hatırliim o muhabbetii
emme hangisini dediydin onu hatırlamiimm :sinifsinif:
onu ben de hatirlamiim bebekim :sinifsinif:
gül yagını duşta son durulanma suyuna ekleyip bebe yagi niyetine kullanıp misler gibi gül kokabilir
efenim sulandırıp buz kalıplarına doldurup sabah aksam o buzlarla yüzüne masaj yapabilir
kulak arkasına çok az sürüp parfüm niyetine kullanabilir :)
bi çok şey için kullanabilir...
canım bebak'in kremini yüzüne sürme lütfengurbaa hanım teşekkür ederim hoşbuldum vereliniortak
kullanma şeklime gelince,akşam yüzümü belirttiğim sabunla yıkayıp arkasından bebak kremi yüsüme iyice yayıyorum yağlı bir yapısı var ama cildimi anca yumuşatıyor aslında cildin yağa değil neme ihtiyacı var ama yumuşak yapıp sertliği alması bile hoşuma gidiyor yüsümün kupkuru haline karşı.Sabahlarıda pamuk yardımı ile bebak acı badem sütünü sürüyorum.
Şuan için aksatmadığım kullandığım sürece iyi geliyor.Ama makyaj altı nemlendirici için yeterli gelmiyor kuru bölgeleri makyaj tutmuyor tahmin edersiniz :1no2: bende ayrıca la roche posay hydranorme kullanıyorum. Açık tenliyim yaz içinde güneş korumalı yüsü yağlandırmayan makyaj altı için krem araştırmasındayım la roche posayı tavsiye etmişlerdi ne dersiniz?
kızlar strawberryde primer yok mu
yada ne önerirsiniz
alıcam artık
Bebak'ın kremi yüz için zararlı mı yoksa yüzünüsü asınca endişelendim şimdi bayadır kullanıyorum çünkü.Bebe yağını banyodan sonra vücuduma kullanıyordum yüsümede denicem.Cevaplarınız için ayrıca teşekkürler..
Nemlendiricisini araştırıcam umarım bulabilirim.Bilgiler için tekrar teşekkürler kaydirigubbakcemile5
rosense siparişim onaylandı zemuszemus
rica ederim canım :)
kullandıkca beni hatırla da işallah kabusun olurum zemuszemus
canım memnunsan devam et değiştirme hiçkızlar ben makyajımı nivea makyaj temizleme sütü ile silip sonrada yüzümü duru suyla yıkıyorum yanlışmı yapıyorum siz nasıl temizliyosunuz cildim normal sizce ne kullanayım.
Ben hic makyaj yapamiyorum desem :ecrin_bebek: yaptigim tek sey øzel gunlerde rimel, surme ve parlatici oluyo..ama artik fontoten kullanmayi falan ogrenmek istiyorum,, simdi en bastan topigi okucam..Gurbikcim varsa faydalidir o :)))
rosense in far ve pudraları cok konuşulmş başlıkta ist. anadolu yakasında nerde bulabilirm makyaj malzemelerini satan bi yer hanımlar hiç gözüme carpmadı olan yerlerde de sadece cilt bakım ürünlerini görüorum..internetten alşverişe de pek güvenemiorum:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?