How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
nisancım bişey sormak istiyorum kapatıcısı nasıl, memnunmusun?

fıstıkımm seni bugün ne giydinde gördüm çok sehsüyydünnnn :jeyyar:
bişey sorcem sana bu gülyağını napçenn merak ettim bebişimm

gurbikk farfümlerden birine güzel dediydin ben hatırliim o muhabbetii
emme hangisini dediydin onu hatırlamiimm :sinifsinif:
teşekkürler bi tanem
grubikin dediği gibi bi çok şeye kullanabilirim.
bide çok küçük ve pahalı bu lanet şey
araştırdım gerçek yağı rosensede olur didiler
bende kaptım hemen

onu ben de hatirlamiim bebekim :sinifsinif:
gül yagını duşta son durulanma suyuna ekleyip bebe yagi niyetine kullanıp misler gibi gül kokabilir
efenim sulandırıp buz kalıplarına doldurup sabah aksam o buzlarla yüzüne masaj yapabilir
kulak arkasına çok az sürüp parfüm niyetine kullanabilir :)
bi çok şey için kullanabilir...

yafrim parfimi mağazasına gidince alırım.
internetten denemeden olmaz

Son düzenleme:
gurbaa hanım teşekkür ederim hoşbuldum vereliniortak

kullanma şeklime gelince,akşam yüzümü belirttiğim sabunla yıkayıp arkasından bebak kremi yüsüme iyice yayıyorum yağlı bir yapısı var ama cildimi anca yumuşatıyor aslında cildin yağa değil neme ihtiyacı var ama yumuşak yapıp sertliği alması bile hoşuma gidiyor yüsümün kupkuru haline karşı.Sabahlarıda pamuk yardımı ile bebak acı badem sütünü sürüyorum.
Şuan için aksatmadığım kullandığım sürece iyi geliyor.Ama makyaj altı nemlendirici için yeterli gelmiyor kuru bölgeleri makyaj tutmuyor tahmin edersiniz :1no2: bende ayrıca la roche posay hydranorme kullanıyorum. Açık tenliyim yaz içinde güneş korumalı yüsü yağlandırmayan makyaj altı için krem araştırmasındayım la roche posayı tavsiye etmişlerdi ne dersiniz?

gurbaa hanım teşekkür ederim hoşbuldum vereliniortak

kullanma şeklime gelince,akşam yüzümü belirttiğim sabunla yıkayıp arkasından bebak kremi yüsüme iyice yayıyorum yağlı bir yapısı var ama cildimi anca yumuşatıyor aslında cildin yağa değil neme ihtiyacı var ama yumuşak yapıp sertliği alması bile hoşuma gidiyor yüsümün kupkuru haline karşı.Sabahlarıda pamuk yardımı ile bebak acı badem sütünü sürüyorum.
Şuan için aksatmadığım kullandığım sürece iyi geliyor.Ama makyaj altı nemlendirici için yeterli gelmiyor kuru bölgeleri makyaj tutmuyor tahmin edersiniz :1no2: bende ayrıca la roche posay hydranorme kullanıyorum. Açık tenliyim yaz içinde güneş korumalı yüsü yağlandırmayan makyaj altı için krem araştırmasındayım la roche posayı tavsiye etmişlerdi ne dersiniz?
canım bebak'in kremini yüzüne sürme lütfen :(
bebak acı badem sütünü de pamuğa döküp öyle sil yüzünü, cildine sürme direk...
krem yada nemlendirici değildir cunku (fakat nemlendirme özelliği vardir)
bulabilirsen şayet bebak'in nemlendiricisini öneririm
çok güzel nemlendiriyor hakkaten
bir de bebe yagini denedin mi hiç?
yüzümü yıkadıktan sonra kurulamadan minicik bi miktarini yüzüne yedir geceleri yatarken yada sabah kalktıgında
nemi 10 kata kadar hapsettiğinden derdine büyük ölcüde derman olacaktır :)

kızlar strawberryde primer yok mu :(
yada ne önerirsiniz
alıcam artık

ne önerirsiniz derken hayatım?
ne istiyorsun ki?
neye ihtiyacın var?
bu arada primer strawberryde var evet...

Bebak'ın kremi yüz için zararlı mı yoksa yüzünüsü asınca endişelendim şimdi bayadır kullanıyorum çünkü.Bebe yağını banyodan sonra vücuduma kullanıyordum yüsümede denicem.Cevaplarınız için ayrıca teşekkürler..

kuzum ben smashboxın primerini almayı düşünüyordum
ya körüm yada salak kafamçokkarıştı

cildimin güzel ve pürüzsüz görünmesini istiyorum sadece
fondöten altına kullanınca bikaç girinti çıkıntı var tamamen kapansın istiyorum
fondöten bu performansı tek başına gösteremiyor ne yazıkki

Bebak'ın kremi yüz için zararlı mı yoksa yüzünüsü asınca endişelendim şimdi bayadır kullanıyorum çünkü.Bebe yağını banyodan sonra vücuduma kullanıyordum yüsümede denicem.Cevaplarınız için ayrıca teşekkürler..

canım kremi el ve ayak için çok iyidir
fakat yüz için ağir gelir, kullanma
nemlendiricisini bul ve onu kullan
daha fazla yarıyacak işine emin ol
yaglandırmadan nemlendiricek

kızlar ben makyajımı nivea makyaj temizleme sütü ile silip sonrada yüzümü duru suyla yıkıyorum yanlışmı yapıyorum siz nasıl temizliyosunuz cildim normal sizce ne kullanayım.

Ben hic makyaj yapamiyorum desem :ecrin_bebek: yaptigim tek sey øzel gunlerde rimel, surme ve parlatici oluyo..ama artik fontoten kullanmayi falan ogrenmek istiyorum,, simdi en bastan topigi okucam..Gurbikcim varsa faydalidir o :)))

kızlar ben makyajımı nivea makyaj temizleme sütü ile silip sonrada yüzümü duru suyla yıkıyorum yanlışmı yapıyorum siz nasıl temizliyosunuz cildim normal sizce ne kullanayım.
canım memnunsan devam et değiştirme hiç

Ben hic makyaj yapamiyorum desem :ecrin_bebek: yaptigim tek sey øzel gunlerde rimel, surme ve parlatici oluyo..ama artik fontoten kullanmayi falan ogrenmek istiyorum,, simdi en bastan topigi okucam..Gurbikcim varsa faydalidir o :)))

oku canım soru sormak istersen burdayim ben :)

rosense in far ve pudraları cok konuşulmş başlıkta ist. anadolu yakasında nerde bulabilirm makyaj malzemelerini satan bi yer hanımlar hiç gözüme carpmadı olan yerlerde de sadece cilt bakım ürünlerini görüorum..internetten alşverişe de pek güvenemiorum:kedi:

rosense in far ve pudraları cok konuşulmş başlıkta ist. anadolu yakasında nerde bulabilirm makyaj malzemelerini satan bi yer hanımlar hiç gözüme carpmadı olan yerlerde de sadece cilt bakım ürünlerini görüorum..internetten alşverişe de pek güvenemiorum:kedi:

canım Rosense'in ürünlerini kendi şirketi satıyor internetten.

pembepazar.com

o nedenle orjinalliğinden yana endişelenme canım...

Ama ben de görüp te satın alabileceğim bi yer arıyorum İstanbulda. Farların rengine bakmam lazım çünkü...
zemuszemus

Back