- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #5.201
ne ceeennemdesin adi pisluk mikrop hayvan mafoldumben
yavrumcuklarım krdi mesac cekmiş garip bi nomradan
hepiciginize çok selamı var
yeni cicileriyle dönüyomuş tatilden yarın Allahımıza bin şükür :lepi:
hemen portakal cicee kokan bi farfim sipariş edicim
ha tebi bi de viktor rolf flower bomb(
selam kokoş hatunlar...
rosensin pudrasınınn yapısı çok hoş gerçekden ...almadım ama mağzasında ürünleri incelerken denedim...yapısı o kadar yumuşak ve kadifemsiki..opuyorumnanaktan ama almadığıma pişman oldum ..aklım kaldı hala en yakın zamanda alıp rahatlamam lazım...:kedi:
fondoteni ni beğenmedim ben cildimde hafif de olsa sivilce izleri mevcut ve denedğim zaman onları kapatmadığını gördüm... far ve rimelini ise hiç bilmiyorum...nasıl kızlar...
pırfım parasıylan bi rezidınzz alırdın kendine...
krd ye mesac at dila hamile de çabuk kontor yollaım ben saaa
double wear süperdirgurbaa bu arada mac lar çok hoş daha karar verme aşamasındayım .... önce şu fonddoteni halledeyim diyorum estee...daha sonra mac la hususi olarak ilgilencem...:jeyyar:
Ne kadar kibarsın öküzcümŞeniz Tatile gittim geldim :icecream:
gurbişim rosense nin sitesine baktım. fiyatları da oldukça uygunmuş. pudrasını çok methettiniz. elimdeki bitince kesin almayı düşünüyorum. ama internetten değil satış mağazasını bulursam oradan alacağım. izmir de nerde var bilmiyorum. tenimde görmeden almak istemiyorum. başka önerdiğin ürünleri neler canım?
yazdıysan görmedim kusura bakma dinlenme aralarımda acele bakıyorum topiğine.:kedi: opuyorumnanaktan
hayret otelde mi kaldinizOtelde balkonun kenarından beyaz beyaz çiçekler çıkıyordu ama o kadar güzel kokuları var ki anlatamam:asigim: Portakal çiçeğiymiş öğrendim sonra:icecream: Sen al bende alacam sonra
hayret otelde mi kaldiniz
sizden beklenmeycek performans :roflol::roflol:
alem aşkitom sölerim sana :asigim:
çok özledim seni :kedi:
gurbaa hanım :) felik felik sitede sizi arıyorum msjda atamadım ama bana yazdığınız yorum için teşekkürler bende sizi öpüyorum :1hug:
Konuyu dağıtmıyım bende hemen aklımdaki soruyu paylaşıyım,cildim çok kuruu ama öyle böyle değil 1 gün nemlendirici sürmesem yüsüm kırt kırt olur ama artık hani dayanıklı uzun ömürlü bir nemlendirici ve temizleme istiyorum.Birçok marka denedim sonunda kendimi doğaya verdim :) bir yakınımın tavsiyesi ile kullandıklarım; kayısı çekirdeği sabunu (temizleme) ve bebak acı badem sütü veya kremi.(nemlendirici)
Önerilerinizi bekliyorum
yagmir manyaksın sen :roflol:Allaam rosensin sayfasında kayboldum.. gül reçeli bilem sipariş ettimzemuszemus
teşekkürler :)))) gurba sence rosense nin farınımı alayım yoksa coastal scents mi alaym bugün söz gidip alacam bıktırdım seni farkındayım şu kız alsada kurtulsam diyeceksin ama valla evde okadar çok makyaj malzemesi varki ağzım yandı bu sefer araştrmadan almayaym diyorum avondan almadığım kalmadı hiç birinide kullanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?