Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
gurbişim rosense nin sitesine baktım. fiyatları da oldukça uygunmuş. pudrasını çok methettiniz. elimdeki bitince kesin almayı düşünüyorum. ama internetten değil satış mağazasını bulursam oradan alacağım. izmir de nerde var bilmiyorum. tenimde görmeden almak istemiyorum. başka önerdiğin ürünleri neler canım?
yazdıysan görmedim kusura bakma dinlenme aralarımda acele bakıyorum topiğine.:kedi: opuyorumnanaktan

Otelde balkonun kenarından beyaz beyaz çiçekler çıkıyordu ama o kadar güzel kokuları var ki anlatamam:asigim: Portakal çiçeğiymiş öğrendim sonra:icecream: Sen al bende alacam sonra

caım evet zaten belirttim fondoteni daha ziyade renkli nemlendirici ayarında diye, kapaticiliği çok az
farları cok guzel
rimeli kötü

pırfım parasıylan bi rezidınzz alırdın kendine...

yeminle doğru dedin onu delikafadulden

krd ye mesac at dila hamile de çabuk kontor yollaım ben saaa

yarın geliyo kendin söle bana ne faturam gelmiş zati bilmem kaç yüzmillon lülülülülülü

gurbaa bu arada mac lar çok hoş daha karar verme aşamasındayım .... önce şu fonddoteni halledeyim diyorum estee...daha sonra mac la hususi olarak ilgilencem...:jeyyar:
double wear süperdir
kapaticilik ve kalıcılık ariyosan tabi :)
macleri de muhakkak mac magazalarından al canim
çok fazla sahtesi mevcut piyasada

Ne kadar kibarsın öküzcümŞeniz Tatile gittim geldim :icecream:

nereye gittin
adanaya mı? :roflol::roflol:

bebem git bi rosense shopa (web sayfasından bak nerelerde subeleri oldugu yaziyo) ordan sec begen al

Son düzenleme:
Otelde balkonun kenarından beyaz beyaz çiçekler çıkıyordu ama o kadar güzel kokuları var ki anlatamam:asigim: Portakal çiçeğiymiş öğrendim sonra:icecream: Sen al bende alacam sonra
hayret otelde mi kaldiniz
sizden beklenmeycek performans :roflol::roflol:
alem aşkitom sölerim sana :asigim:
çok özledim seni :kedi:

sağol bebiş ilk fırsatta gidicem. inşallah batmadan çıkarım. of sohbeti bırakıp gidiyorum akşama gelirim.mafoldumben

ben dün akşam 7gibi bi yattım sabah 7de kalktım ha çüşş simili:
prakten ilk kez böle uyku yapti
sortumu işlemeye bu aksam devam etcem
yarına biter işallah

hayret otelde mi kaldiniz
sizden beklenmeycek performans :roflol::roflol:
alem aşkitom sölerim sana :asigim:
çok özledim seni :kedi:

Yok bebem Fethiyeye gittik,suyla barıştım herkesi kaldırdığı gibi benide kaldırıyormuş meğersem:roflol::roflol::roflol: Bende seni özledim kuşummmŞeniz

gurbaa hanım :) felik felik sitede sizi arıyorum msjda atamadım ama bana yazdığınız yorum için teşekkürler bende sizi öpüyorum :1hug:

Konuyu dağıtmıyım bende hemen aklımdaki soruyu paylaşıyım,cildim çok kuruu ama öyle böyle değil 1 gün nemlendirici sürmesem yüsüm kırt kırt olur ama artık hani dayanıklı uzun ömürlü bir nemlendirici ve temizleme istiyorum.Birçok marka denedim sonunda kendimi doğaya verdim :) bir yakınımın tavsiyesi ile kullandıklarım; kayısı çekirdeği sabunu (temizleme) ve bebak acı badem sütü veya kremi.(nemlendirici)
Önerilerinizi bekliyorum

teşekkürler :)))) gurba sence rosense nin farınımı alayım yoksa coastal scents mi alaym bugün söz gidip alacam bıktırdım seni farkındayım şu kız alsada kurtulsam diyeceksin ama valla evde okadar çok makyaj malzemesi varki ağzım yandı bu sefer araştrmadan almayaym diyorum avondan almadığım kalmadı hiç birinide kullanmıyorum.

canım evvela hoşgeldin aramıza :)
kuru ciltlerin dilinden anlayan yegane ürünlerin başında gelir bebak...
devam et bitanem
kayısı cekirdeği sabunu da isabetli bir secim
bunları nasıl kullandıgını ve cildinin şu an ki durumunu (bu ürünlere reaksiyonunu) paylaşirsan çok sevinirim opuyorumnanaktan

Allaam rosensin sayfasında kayboldum.. gül reçeli bilem sipariş ettimzemuszemus
yagmir manyaksın sen :roflol:
lokumundan da al cokacimcoook

canım rosense al :)
coastali birebir denemedim ama rosense'e kefilim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…