Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar bu arada bu rosense'in pudrası;

başarı derecesi : ****

kapatıcısı ;

başarı derecesi : **

fondoteni;

denemedim ama yapisi renkli nemlendirici gibi
ayrıca hatırladıgım kadariyla kokusu gayet hoştu

canım ben tam buğdayım, 203 tonu oluyor bana.

sana o nedenle 202 noyu öneririm.opuyorumnanaktan

canım medium(202) uygun olur sana
201 acık
202 orta
203 koyu ciltler için cunku

ya gurbaacım diş beyazlatmayla ilgili de fikirlerini alabilirmiyim canım
accık konunun dışında oldu biliyom ama pudranın üstüne ne alka diycen şimdi
ama acil canım ya
beyazlatıyım dedim dişçi ön dişlerindeki bütün dolgular değişmesi lazım dedi çok para tutuyo o zaman yaptıramadım
senin bildiğin bişe var mı canım

valla bebem annem arada limon ve karbonatla dişlerini fircaliyo ayna gibi parlıyo
babannemden kalma bi yöntem ama işe yariyo :)
bunun yanı sıra diş peyazlatıcı çeşitli şeyler var ama kimyasal olduklarından kullanılması taraftarı değilim :umursamaz:

bunlar dısında bi yontem bilmiyorum bitanem

sağol canım yaa karbonat kanattı diş etlerimi ben araştırıyım accık gene

sen gurbaaya 20 lik nası çekilir die sor yıvrım...
haa bu arada boşu boşuna para verme onlar kalıcı değil yaptırdım beni iki ay sonra eski haline dönüyo bebişimm....

bende çok araştırdım ama diş beyazlatmak için bu iyi geldi; clinomyn diş macunu birde oral B titreşimli diş fırçası var tartarı bile yok ediyo birde günde anaz 3 defa fırçalama.artııııı akşamları 1 bardak su içerisine 2 yemek kaşığı elma sirkesi koyup gargara yap hem bakteri oluşumunu engelliyo hemde düzenli yapıldığında parlaklık ve beyazlık veriyor

yavrumcuklarım krdi mesac cekmiş garip bi nomradan
hepiciginize çok selamı var
yeni cicileriyle dönüyomuş tatilden yarın Allahımıza bin şükür :lepi:

hemen portakal cicee kokan bi farfim sipariş edicim
ha tebi bi de viktor rolf flower bomb (

selam kokoş hatunlar...
rosensin pudrasınınn yapısı çok hoş gerçekden ...almadım ama mağzasında ürünleri incelerken denedim...yapısı o kadar yumuşak ve kadifemsiki..opuyorumnanaktan ama almadığıma pişman oldum ..aklım kaldı hala en yakın zamanda alıp rahatlamam lazım...:kedi:
fondoteni ni beğenmedim ben cildimde hafif de olsa sivilce izleri mevcut ve denedğim zaman onları kapatmadığını gördüm...
far ve rimelini ise hiç bilmiyorum...nasıl kızlar...

gurbaa bu arada mac lar çok hoş daha karar verme aşamasındayım .... önce şu fonddoteni halledeyim diyorum estee...daha sonra mac la hususi olarak ilgilencem...:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…