- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #5.181
anam ben de yana yakıla hesaplı ama güsel pudra araştırıyodum Allahın sevdiği kuluyum demekki, sağolunuz varolunuzkaydirigubbakcemile3
yalnız rosense'in sitesinde pudra renklerinden anlamadım pek 201,202,203 benim tenim açık buğday; concealerda neyim hep orta koyuluktaki rengi kullanırım ( 2 numero gibi ) sizcene pudranın hangi tonunu almalıyım
pröfösyenel yardımınızı reca ediyom gurbaanımzemuszemus
eğer önceki sayfalarda cevapladıysan göremediğim için özürra.s.
canım medium(202) uygun olur sanaanam ben de yana yakıla hesaplı ama güsel pudra araştırıyodum Allahın sevdiği kuluyum demekki, sağolunuz varolunuzkaydirigubbakcemile3
yalnız rosense'in sitesinde pudra renklerinden anlamadım pek 201,202,203 benim tenim açık buğday; concealerda neyim hep orta koyuluktaki rengi kullanırım ( 2 numero gibi ) sizcene pudranın hangi tonunu almalıyım
pröfösyenel yardımınızı reca ediyom gurbaanımzemuszemus
eğer önceki sayfalarda cevapladıysan göremediğim için özürra.s.
Ben atlamışam suale azcıkın Gurbaam affola :kedi:
nisanım gurbikim sizleri çok seviyorummmmm çok teşekkürler
valla bebem annem arada limon ve karbonatla dişlerini fircaliyo ayna gibi parlıyoya gurbaacım diş beyazlatmayla ilgili de fikirlerini alabilirmiyim canım
accık konunun dışında oldu biliyom ama pudranın üstüne ne alka diycen şimdi
ama acil canım ya
beyazlatıyım dedim dişçi ön dişlerindeki bütün dolgular değişmesi lazım dedi çok para tutuyo o zaman yaptıramadım
senin bildiğin bişe var mı canım
valla bebem annem arada limon ve karbonatla dişlerini fircaliyo ayna gibi parlıyo
babannemden kalma bi yöntem ama işe yariyo :)
bunun yanı sıra diş peyazlatıcı çeşitli şeyler var ama kimyasal olduklarından kullanılması taraftarı değilim :umursamaz:
bunlar dısında bi yontem bilmiyorum bitanem
canım kıvamı fazla koyu, sürmesi zor o yüzden...ben göz altına kullanmıyorum gerçi,
sivilcelerin üzerinde kullanmıştım ama kalıp gibi oldu, ve pul pul göründü...:çok üzgünüm:
geçmiş olsun canimsağol canım yaa karbonat kanattı diş etlerimi ben araştırıyım accık gene
geçmiş olsun canim
bulursan bize de söle :sinifsinif:
ne ceeennemdesin adi pisluk mikrop hayvan mafoldumbenSenin dişlere boya badana lazım kızım karbonat hakgetire
ya gurbaacım diş beyazlatmayla ilgili de fikirlerini alabilirmiyim canım
accık konunun dışında oldu biliyom ama pudranın üstüne ne alka diycen şimdi
ama acil canım ya
beyazlatıyım dedim dişçi ön dişlerindeki bütün dolgular değişmesi lazım dedi çok para tutuyo o zaman yaptıramadım
senin bildiğin bişe var mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?