- 11 Haziran 2007
- 3.006
- 29
- 318
- 43
- Konu Sahibi gurbaa prenses
bebişim mac al derim paran çok senin gamyoncuiremsu
gg den takip ediyorum 55 ten aşağı gitmiyo o setler..
bilmem kaç parça ama kallafi bişi belli a.s
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebişim mac al derim paran çok senin gamyoncuiremsu
aşkitom aslında sen inculteye gidicisun niye burdan aliyon kigg den takip ediyorum 55 ten aşağı gitmiyo o setler..
bilmem kaç parça ama kallafi bişi belli a.s
aşkitom aslında sen inculteye gidicisun niye burdan aliyon ki
havalanında free shoplardan kap bi set -tatlicadiarzu-
e elinde çeklerin varsa al tabii onda illa şu kadar alıcan bukadar alıcan die bişii yok bir ürün alıp çıkabilirsin bile sadece bir ürün için bi tane hedaye çeki kullanabiliosun...
her alacağınla harcarsın bitane 200 ü geçecek diosun dolayısıyla yeni hedaye çeklerin olacak hihi..benim gibi hiç çıkamican ykm den....
denedinmi gıııı?
bi süle bahhhh
git hemencecik dene vallaa mac e ogaddar para virecem yolarım saçını başını ha...
hem şu pudranı dibinde accıh kalınca baa yollasaaa nolurrr....
ama benim gidiş tarihim henüz belli deel..Bekleyemicim sanırsam ben oraya gitmeyi bacı..
şöle bişi yapabilirim y.dışına çıkan arkadaşlarımdan birinden rica ederim bana alsın free den bi işe yarasın hemde ..
böle bişi oldugunda sorarım isterseniz sizede getirtriz kısçeler..
sanırsam ben yakında otobana düşçem benneyaptımki benneyaptımki
amma cimri çıktın haa...
parasını alıcakmış soktuğun masrafın haddi hesabı yokk...yolli,caksan bari en açık rengi olanı alda boşa gitmesin kullanırım....
ya aşkım sefkilim bu sabah gözüme kalem çekerken göz altım kuruluktan bölee kırış kırıştıbenneyaptımki
napiim ne sürüyim yaa çok morelim bozuldusenağlama
bebişim benim
senin göz altların problemsiz bana inan :CüvCüv:
benim gibi salaklık edip bepanthene sürüp içine etmemişsin en azından :roflol:
bi süre bugday yağini çok çokk hafif sulandırarak göz cevrene masaj yap onunla bitanem yatmadan önce
cumartesiye dek yumusaçık olur hihoyyyt
Yafrimm günaydınlar olsun.
Göz kremi bu sefer nivea aldım. İçine "e" vitamini kapsülü karıştırıp kullanmayı düşünüyom.
Gözümün her yerine altına üstüne sürebilirmiyim.
Yoksa hani o derler ya kaz ayağı bölgesine sürüp hafif parmak uçlarıyla masaj yap diye...
Sürecezmi sürmiycez mi?
Bide gece kremi olarak kaysı çekirdeği kremini kullanıyom ben. Senin bebak gibi acayip ucuz bi ürün. Ama cidden çok memnuniyet oldum.
gurbaa dün boynere gitim workshop dye bi ürün anam set yapmışlar farlı rujlu allıklı bişey 36 ya geiyor farlarına baktım beğendim
sen ce alam mı bebişim iyi mi o marka çiçeğim
bi de bi fırça markası didilr acayip ismini unuttum bak body bilmem ne
bi de artnes mi de var far fırçaları onu mu alsam ötekini de fiyatlar yakın birbirine benim far fırçası almam lazım laa 1 milyoncu fırçaları kullanıyom 1 tanecik far 1 tanecik moktan allık fırçam var hassas yanacığımı acitiiii ne edem en uygun fırça sölesene bana bibişimmm
bi de clinique de %30 inidrim vardı krem allık gördüm hiç krem allık kullanmamıştım rengi de pembe şstemiştim böle gğl kurusu gibi bi renk ama 32 mi ne dedi sence uygun mudur param da yok ama ne edem?
söle bakem öpülesi prensese çevrilesi gurbaammm 2 gün mü kaldı ne bu arada şafak?
arzu sende bendensin bacıdelikafadulden
bende nenemden galma aplikatörlerle takıliimhihoyyyt
bua kşam gidip fırca alcam kendıme..
o dediğin set iyiymiş yannıs bende mi alsam acep![]()
canım benimYafrimm günaydınlar olsun.
Göz kremi bu sefer nivea aldım. İçine "e" vitamini kapsülü karıştırıp kullanmayı düşünüyom.
Gözümün her yerine altına üstüne sürebilirmiyim.
Yoksa hani o derler ya kaz ayağı bölgesine sürüp hafif parmak uçlarıyla masaj yap diye...
Sürecezmi sürmiycez mi?
Bide gece kremi olarak kaysı çekirdeği kremini kullanıyom ben. Senin bebak gibi acayip ucuz bi ürün. Ama cidden çok memnuniyet oldum.
e peki madem...hiç kullanmamışsın zaten vazgeçemezsin die düşünüorum..hehe hiç zarar verimo yıllardır kullanıom ben...yazında onu kullanrım sen beğenmezsen..ama yanında estee nin o purdasını tam isterim ona göre teşvik primi ehe ehe...
gurbaa dün boynere gitim workshop dye bi ürün anam set yapmışlar farlı rujlu allıklı bişey 36 ya geiyor farlarına baktım beğendim
sen ce alam mı bebişim iyi mi o marka çiçeğim
bi de bi fırça markası didilr acayip ismini unuttum bak body bilmem ne
bi de artnes mi de var far fırçaları onu mu alsam ötekini de fiyatlar yakın birbirine benim far fırçası almam lazım laa 1 milyoncu fırçaları kullanıyom 1 tanecik far 1 tanecik moktan allık fırçam var hassas yanacığımı acitiiii ne edem en uygun fırça sölesene bana bibişimmm
bi de clinique de %30 inidrim vardı krem allık gördüm hiç krem allık kullanmamıştım rengi de pembe şstemiştim böle gğl kurusu gibi bi renk ama 32 mi ne dedi sence uygun mudur param da yok ama ne edem?
söle bakem öpülesi prensese çevrilesi gurbaammm 2 gün mü kaldı ne bu arada şafak?