• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
sitesinde satisi mevcut canim coestalin
ordan alabilirsin

saol gurbikim geçmiş olsun canım nasıl oldu dişin geçen sene bu zamanlar ben 4 tane 20 lik diş ameliyatı oldum biraz ağrısı olur da cok geçmiş oldun canım dikişlerin varmı bidanem dikişlerin pamucuk yaparsa ecznalerde diş mürekkebi denilen bişey var ondan üsütüne sürersen ağrısını sızını alıyor canım

Bana eğlence çıktı
benimkinin son kalan 3 tel saçını yolcam :delphin:

yardıma gelek mi zemuszemus

saol gurbikim geçmiş olsun canım nasıl oldu dişin geçen sene bu zamanlar ben 4 tane 20 lik diş ameliyatı oldum biraz ağrısı olur da cok geçmiş oldun canım dikişlerin varmı bidanem dikişlerin pamucuk yaparsa ecznalerde diş mürekkebi denilen bişey var ondan üsütüne sürersen ağrısını sızını alıyor canım

valla canım anlaşıldıgı üzre çok asabiyim :roflol:
dişimin ağrisi beni panter emel yaptı mafoldumben

sankim normal zamanda çok hanfendiyim ya bende ki de bahane işte :kedi:
diş mi:(
ulan dişleri yaptırdım ağrısı sancısı bitmiyi
alt kısım komple zonkluyo

yaa olm o çekerkene olan kütürtü çatirti gitmiyo kulağımdan mafoldumben

hamaneyn o smokey eyes ne güzel olmuş
hem güz d eo kadar büyük deil
emme benim çipil gözümde olmir olmir

oluuu bebem oluuu azcuk deneme yap doğru yolu bulusun tez zamandakaydirigubbakcemile2

ben 20 lik tek dişimi çektirdiimde totodan 3 gün sabah akşam iğne yemiştim ağrı kesici

o sinirle gittim kalan 3 dişi tek seferde çektirdim
bi cacık olmadı

eşek dişçinin ta...
neyse geçmiş olsun

goşun goşun biri başlık açmış jel allık deyi bul onu baa hemen resmini istiyom...
annal gözelmi çabuk öörtmenim.

ben 20 lik tek dişimi çektirdiimde totodan 3 gün sabah akşam iğne yemiştim ağrı kesici

o sinirle gittim kalan 3 dişi tek seferde çektirdim
bi cacık olmadı

eşek dişçinin ta...
neyse geçmiş olsun

ay aman diş ağrisi için kabir azabi diyolar ya valla doğru mafoldumben

goşun goşun biri başlık açmış jel allık deyi bul onu baa hemen resmini istiyom...
annal gözelmi çabuk öörtmenim.
jel allık sevmiyom ben :umursamaz:

ya sevmiyom işte
ben saçlarımı salık severim hep
yanagıma yapişip kalıyo saçlar jel allıkta
böle yanagıma ellemekten korkuyorum ozgur hissetmiyorum kendimi
o sebepten ı ıh
jel allık baa göre deel

kurbaacm saol cnm yarın bakıcam pakface e ve botabellaya limonla suyu da yapmam lasım çenemi sivilceler işgal etti eşşekkk kadar biri sönüo biri cıkıo nefret ediorum regl zamanlarından:oklava:

dur bi bakem benefit ne olaki?
pembeyle şeftali arası bişii istiyom ben oda heç biyerde yok ya pembe var ya şeftali evde kendim karıştırıyom gözel oluyo...

böle bişi mi ariyon :delphin:
benefit.jpg

Back