Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
aman tamam neyse salla la sıktı bu diş muhabbeti
dün gece de kankamlan ilk gece muhabbeti ettik evlilikten sogudum töbeler olsun mafoldumben

lan olm neler demedi ki hooff mafoldumben
o aciyi falan geçtim de
sonrasında ailesinin yanına gelirken hissettiklerini o anlattikça benlen diğer kankam böyle gözlerimiz dolu dolu dinledik
ay ne zor işler bunlar yaa :gitme:

tammm işte el öpme faslı o
sankı şey gibi biz yaptık geldık gibi ay çok utanç verici yasositososito
biz gerçi bir hafta evden çıkmıcass oyle kararlastırdıkyerimseniben

lan olm neler demedi ki hooff mafoldumben
o aciyi falan geçtim de
sonrasında ailesinin yanına gelirken hissettiklerini o anlattikça benlen diğer kankam böyle gözlerimiz dolu dolu dinledik
ay ne zor işler bunlar yaa :gitme:

yaa evet ertesi gün ailenin yanında '' ohh çok şükür , zeviştik geldik '' modunda dolanmakta cok gıcık lan şakkıdı şakkıdı
birde bu düğün dernek olayına takmıştım ben bi ara , zevişeceğini cemi cümleye duyurmaktan başka bişi deel bana göre :roflol:
müsadenizle iki tur atıcaz , imzalarımız burda

lan zati sirf kırmızı odasına hayran kaldım tree topsin
yoksam benim gönlüm greenlineda opuyorumnanaktan

yok yok kırmızı oda iyidir :kedi: zemuszemus

hayatında kaç defa ağvaya gittin de nası bi yer oldugunu biliyon bi söyler misin selin? :smiley-cool:

ağva çok güzeldir , benim listemde ilk 5 te..

gurbaam biliosun bende yeni evlendim canım acı macı yok kuşum hurafe onnar :kedi:

ama o el öpme olayı çok beter hakkaten benim babam hala ağlıomuş annem dio bide benim annem düğünden sona ablamla gitti istanbula 20 gün göremedim anneciğimi o çok koydu

ayyy gülayımmmm hayırlı uğurlu olsun bebişimmm Şeniz

verdin kurtuldun kıss zemuszemus

darısı başıma :kedi: :Saruboceq:

fundişim bize heryer kırmızı la opuyorumnanaktan
Allahım tek istediğim şöyle gürültü patirtidan uzak dağ deniz orman 3lüsü ve yanımda koklamaya doyamadığım sevdiceğimle huzur içinde 3 gün geçirmek mafoldumben

çok sıkıldım artık şu işten güçten :gitme:

canım yaa benim kankamın babası da son derece modern ileri görüşlü bi adam olmasına karşın el öpmeye geldiğinde sarilamamış kankama biliyon mu
yüzüne bakamamış böyle gözleri dolmuş
ay düşünümemiyorum ben kendimi o halde yaamafoldumben
eve hiç ugramadan dooğru istanbula geçmek benim niyetim
2-3 ay sorna gelirim herkeş unutmuş olur gerdek olayını yihhu kaydirigubbakcemile2

greenline çok güzelmiş aşkitom:asigim:

bayıldım ben de çikiletam yaaa :asigim:

tamam..tıpkımın kerpeden bahsettin

olm sen versende seninkini alan olmaz

seninkini alan olduysa ben havada karada giderim allaha şükür :1closedeyes:

hem bikerem her delikli boncuk bir ipten geçermiş muhakkak

ben bikere geçsem biliyom sonra yapıcaklarımı da neyse zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…