• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
gurbaacım ben tavsiyleriniz üzerine diorshow blackout almaya karar verdim.strawberyde baktım 52 tl ve ücretsiz gönderim. sence fiyatı normal mi burada daha ucuza bulabilirmiyim acaba.birde yenisi çıkmış sürme siyahı diyor. nasıldır bi bilgin var mı.
06931580102.jpg

sevil de 65 tl civarıydı canım..

bebeklerim
bugun sizlernen olamıycam
birazdan çıkıyorum
italyadan misafirlerim var
aaşama gadar onnarlayım sanırsam :(
erkenden postalayabilirsem gorusuruk işallahıma :asigim:

gurbik bişi daha sorcam bu taylor pigmentler için fırca alcaktım yaa taylorda problem var sanırım sipariş veremiyorum. Krdi de smashbox ın ki varmıs onlarla rahat surulur mu sen neyle suruyon :)

geldim kızlar
bu italyanlar yeminle feci herifler
çok eski bi müşterimdir gabri
"ciao beautiful (:smiley-cool: -tatlicadiarzu-).......!" dedi ve ardından hemen "evlendin mi?" diye sordu
her geldiginde muhakkak sorar
hayır ama nişanlandım dedim "ohhh my god!" diyisi vardi ki görmeyin
ama zalak hala "italyaya ne zaman geliyosun" diye soruyo:umursamaz:
şu italyanlarla yunanlardan çektiğimi Türk erkeklerinden çekmedim valla
hepsi zampara :1closedeyes:

slm kokoslar gurbık bajım sna sıtem etmeye geldım dun bende kotu durumda ıdım duygusal annamda yanı senın sarkıyı dınle dınle aksama kaddar psıkolojım bozuldu agla agla gozlerım sıstı gce acıle kaldırdılar sakınlestırıcı yaptılar bugun oglende ancak kalktımmm offf yha bu kadın mılletı ne kaddar yufka yureklı ne narın oluo.....

gurbaa şu ihlaslarda birinikarşılığı olarak hafızanı tazelemeni isteyecemzemuszemus
yaw ban sence hangi renk saç boyası yakışırr:sinifsinif:
saçlarımı boyatmak istiyomdaaaakaydirigubbakcemile4
bu makyaja girmiyo ama sen bundanda anlarsınnn:lepi:

hastanelık olduk ıste kusumsenağlama

tamam da sebep neydi
sevgilin mi la mafoldumben

gurbaa şu ihlaslarda birinikarşılığı olarak hafızanı tazelemeni isteyecemzemuszemus
yaw ban sence hangi renk saç boyası yakışırr:sinifsinif:
saçlarımı boyatmak istiyomdaaaakaydirigubbakcemile4
bu makyaja girmiyo ama sen bundanda anlarsınnn:lepi:

bebem senin ten rengin beyaz
böyle bu sezonun modası piriltili cikolata kahveler, terracottalar, bakırlar çok yakışır opuyorumnanaktan

Back