• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
öylemi dion:gitme:
öyle diyom sanişim...
yeter bu kadar acı, hem onlara hem bize yazık yaa mafoldumben

bende konusmuyom sefgilimlen ösür dilemesi lazım
şeytanın bacını kırmayak onlar adım atsın:olmaz:

o atması gereken tüm adımları attı
aslında çok saçma bi nedenden küsüm ben...
düğün neden eylulde oluyomuş da agustosta olmuyomus
ailemden ayrılcak olan benim, insan psikolojimi düşünür ya mafoldumben

şu ek bilgiyi de vermek istiyorum gurbaa, temmuzun son haftası için yaptığım planı hatırladın deel mi ?
3 gündür o şahsa dünyayı dar ediyorum zemuszemus
iyice dellensin istiyorum zemuszemus

öyle diyom sanişim...
yeter bu kadar acı, hem onlara hem bize yazık yaa mafoldumben

o atması gereken tüm adımları attı
aslında çok saçma bi nedenden küsüm ben...
düğün neden eylulde oluyomuş da agustosta olmuyomus
ailemden ayrılcak olan benim, insan psikolojimi düşünür ya mafoldumben

bebekim el oğlu bunları düşünmezzzzz:sinifsinif:
sadece sen düşünürsün diz mantıkdır onların kı sen çok haklısın bence bayramda düğün mü olur aşiktom yaa beklesın biraz daha ailenden ayrılcak olan sensin o değilllCADIARZU

kzım sorunlu sensin dier hatunlara benzemediğin için çocuğun düğün tarihini erkene almasına bozulmuşun.millet evlensem diye can atar...
neyse şaka bir yana bencede bu dönülmez yola nekadar geç girersen okadar iyi ama kırmadan kırılmadan...
bende eşime bir sene daha bekleyelim demiştim çok tartışmıştık özelliklede babam olmadığı için ben annemi kardeşimi yalnız bırakmak istememiştim ama annecim önünde sonunda olacağı bu nasıl olsa bir gün gideceksin huzurunu kaçırma demişti...canım benim keşkede bekleseymişim poh varmış...ya çok mutluyum ama ailesinde huzuru bulan insanlar mutlu bir çocukluk geçirmiş insanlar evlendiklerinde bir süre zorlanıyor bence alışması zaman alıyor...
ilk zamanlar güzel cicim micim...haa ben mutluyum yanlış anlaşılmasın yani benim kocam bitanedir inan ama bu senin kararın dediğim gibi kırmadan kırılmadan ortak noktayı bulun üzmeyin la birbirinizi...

Back