- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #3.781
herkese selamlar öncelikleeeeenn
Gurbağıııııııı,
yavrucum ben şimdik Roaccutane tedavisi görüyorum...hiç sivilcem kalmadı, hafif minik kırmızı noktalar var onlar da ilacın yarattığı hassasiyetten dolayı. bırakınca geçicek fekaat, şimdi 3. ayımdayım, 3 ay daha kullanıcam.
Sorum şudur: ilacı bırakınca cildim normal sağlıklı yağ dengesini ayarlayacak. eskisi kadar yağlı olmasa da karma hale gelicek...
bana karma ve hassas ciltler için ne önerirsin balım cilt bakımı babında ?
eskiden Neutrogena kullanırdım pompalı şişede olandan...ona geri döneyim mi ?
yoksam daha iyi bildiğin bişiler var mıdır ? yağsız olmalı mutlaka değil mi ?
ay lav yu beybi...
:içelim:
herkese selamlar öncelikleeeeenn
Gurbağıııııııı,
yavrucum ben şimdik Roaccutane tedavisi görüyorum...hiç sivilcem kalmadı, hafif minik kırmızı noktalar var onlar da ilacın yarattığı hassasiyetten dolayı. bırakınca geçicek fekaat, şimdi 3. ayımdayım, 3 ay daha kullanıcam.
Sorum şudur: ilacı bırakınca cildim normal sağlıklı yağ dengesini ayarlayacak. eskisi kadar yağlı olmasa da karma hale gelicek...
bana karma ve hassas ciltler için ne önerirsin balım cilt bakımı babında ?
eskiden Neutrogena kullanırdım pompalı şişede olandan...ona geri döneyim mi ?
yoksam daha iyi bildiğin bişiler var mıdır ? yağsız olmalı mutlaka değil mi ?
ay lav yu beybi...
:içelim:
canım benim roac. tedavisinden sonra cildin hassasiyeti artiyor
dolayısı ile dermokozmetik ürünler tercih et nisanım....
canım benim bende kullandım bu ilacı 6 ay boyunca ve ilaç tedavim bittikten sonra cildim harika diyecek kadar güzel oldu ama biraz zaman geçti ve cildim yine eski haline ve artı olarak güneş yanığı var şuan roaccutane yüzünden ben türbanlıyım ve turbandan dolayı güneş görmeyene yerler normal cilt rengim ve güneş gören kısımda daha koyu oldu ben bu ilacı kullanmadan önce öyle birşeyle hiç karşılaşmadım şuan güneş kremi sürüyorum ama ne fayda bakalım inşallah eski haline döner inşallah cildim sana tavsiyem mecbur kalmadıkça kozmetik ürünleri kullanma doktorunun tavsiyesine uy sakın dışarı çıktığında güneş kremini sürmeyi unutma çünkü bu ilaç cilddi çok harap ediyor ve hassaslaştırıyor. ben bu ilacı kullandığımda hiç yüzüme kozmetik ürünleri değimedi hoş normaldede pek kullanan bir insan değilim doktoruna bir danış istersen canım. umarım senin cilddin ilacı bitirdikten sonra eski haline dönmez çok geçmiş olsun
Ha birde yüz seklim dikdörtgen gibi çene kismina dogru keskin sayilir hatlarim. Bunu biraz yumusatmak ve yanaklarimi daha dolgun göstermek için ne yapabilirim?
Biraz fazla olucam ama :), birde önerebilecegin ürünler var mi? Hangi marka iyidir hangisi degildir fln.. bu konuda cidden cahilim de. Özellikle iyi bir rimel önerisi çok çok isime yariyacaktir + eyeliner ve göz kalemi tabiki
mrb gurbaa aplammbuyrunnnnnnnnn
nassın eymissin eyü olmanı cenabı haktan niyaz ederim:Saruboceq:
gelgeleim maruzatımahihoyyyt
aplam senin kahve limon karışımı ve buz önerin cildimi oldukça toparladı gözenekleri temizlendi falan kaydirigubbakcemile5
ama hala isediğim bebek cildi kıvamına gelmedi böle kırmızıı kırmızı lekeler var gibi elmacık kemiklerimdefisfisfis
istersen özelede bi foto atabilirim yoğun diilsen tabi
şimdi ben 15 inden sonra istannbula gidecem
ordan bi kaç şey almak istiorum şimdi bu cildimi bebek kimin yapacak bi ürün ve göz altı morlullarını kapatabilecek bi ürünn bide güzel kaliteli ve uygun fiyatta bi rumel önerebilirmisinopuyorumnanaktan
(o morlular için posa önermiştin ama o işe yaramadı bu benim yapım galiba zayıflayınca gözlerim içeri çöküyo altlarda mor kalıyo geçmedi bi türlü)mafoldumben
fotomuda göndereyim istersen neye ihtiyacım olduğuu sen daha iyi belirlersin haa olurmuu
a.s.:1hug:
canım evet, koluma sürüo koymuştum fotografini zemuszemusgurbacıgım dun soyledigin mınerallerden ısmarladım cok degil simdilik 10 tane kadar siparis ettim sen hangi renklerini kullanıyorsun cnm daha onceden resimlerini koydugun mu tatlım
hayatım kendi websitesinde ebru gundese değil ama esra erol'a yaptigi makyaj videoları mevcutTskler marka tavsiyelerin için..
Su fondotenle gölgeleme isini tam olarak nasil yapiyoruz? Hiç bir fikrim yokki.. kesin palyaçoya dönderirim ben kendimi :) bi video fln yokmu bu konuyla alakali
Ebru Gündesin göz makyaji hakkinda video bulamadim, ama geçmis sayfalari vaktim oldugunda okucam saol, umarim bi fikir edinebilirim
primerim yola çıkmış
"kahve limon karışımı ve buz önerin"
gurba bu önerin bu topicte mi?
aradım aradım bulamadım 380 sayfa içinde nasıl bulucaksam zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?