Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
aklıma gelmişken diyim
yalnız sivilce problemi olanlara kesinlikle tulişin suyunu kullanmalarını oneririm :Saruboceq:

tulişin suyuda neymişş:bbo:
benim sufatımı sivilceler bastı gene lazım olabilirmafoldumben
biraz açsan şu suyu gurbağam prensesimm:kedi:
zahmet olacak amaŞeniz

bu arada dila çok güzel olmuşunnkaydirigubbakcemile5

herkesler baktıysa silcem arkidişler...gurbik sen al bu resmi boya hemi bacım aha yüzüm bu tenim bu bebek gibi maşşalllaahhh...

kıydılar banaaaa....
yok bacım sandığın kadar masum diilim yırtığın tekiyim yane orda kaynanam öyle sansın deyi yaptım...
töbe töbe..şaka lan o resmimi hiç sevmiyom ben...

Gurbaacımm bugün Biotermin otobronzunu sordummm ne kaa pahalıymış yaaa....
vazgeçtim almaktannn 88 Tl dedii...Bilmem ne kadar indirim varmışş 77 düştü dedii....
Saol dediim çıktımm...Şimdilik Dove un kini kullanıyorumm günden güne bronzluk idare eder bakalımm....

yav bu sayfaya nerden bulaştım.keşke daha önceleri bulsaydım.dediklerinizden benimde canım çekiyor.ama ücretsiz izindeyim malum tek maaşa kaldık.ama esteenin nemlendiricisini bende sipariş ettim krdcime.bu sayfanın çıban başı gurbaa.keşke bekar olsaydım anasını ağlatırdım o zaman para mühim olmazdı.evlenince kartlar kocaya devroldumafoldumben

ya bide bugün şey öğrendim.mixing medium.bundan 1-2 damla damlatıyorsun bide far karıştıyorsun eyeliner oluyor.mac ın var bide inglotun var.evde de yapabiliyormuşsun bu mixingi.ben deneyeceğim yakında.

ondan bende yaptırdım işe yaramamıştı herkesin cildi farklıdır tabiyyyyy..

88 yetale mi :1shok:
abbbooovvvvvv mafoldumben
papatyam ya dove nasıl?
ben böyle otobronzda kir gibi leke kalıyo ya...
ondan nefret ediyorum
o etkiyi yaratmayan bi otobronz istiyorum ya mafoldumben

88 yetale mi :1shok:
abbbooovvvvvv mafoldumben
papatyam ya dove nasıl?
ben böyle otobronzda kir gibi leke kalıyo ya...
ondan nefret ediyorum
o etkiyi yaratmayan bi otobronz istiyorum ya mafoldumben

ben dove kulanmıştın geçen sene :umursamaz:

sarartmıştı beni bi de süründükten sonra biraz bekliyosun giyinmeden yine de iç çamaşırlarım da leke olmuştu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…