- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #3.321
ooo kimler gelmiş
kargonu vercem la işallah bu hafta :kedi:[/B]
gurbık bajım hazır kımse yokken soram dıdım:sinifsinif: ben concealer aldım morluk kapatıcı tmm gusel kapatıokaydirigubbakcemile5 ama goz altıma surdugum kalemı bı sure sona benı pandaya donusturmeye calısıokaydirigubbakcemile3 bunun bı caresı warmıdır guselım ??
makyajlı çok güzel olmuyomuşum
öle didiler
kızdım hıh
:mymeka: aşıkmısın nan
sürme kullanmayı neden denemiyosun?emily bajım acep sıcaktan mıkı oluo:uhm:
sürme kullanmayı neden denemiyosun?
Grubik
ben beyunun kalemlerini aldım
eyidir de mi?
gurbıkım prensesım tozunu beceremıommafoldumben otekını kullanıom dewam mı edem yani jijimkaydirigubbakcemile2
Gurbaaaa ben beyaz kalem bulamadım kız, dediydin ya gözlerin bezelye gibiyse altına beyaz çek deyi..Yeşil sürüyom o da hoş oldu emme yine güççük görünüyo, neyse bakıyom, takipçinim ha bi de bişey sorcam, kız bu Avonun kalemi azıcık kaşıntı yaptı,iki uçlusunu aldım, gerçi sen Avon kullanmıyon:umursamaz: yeşil- siyah uçlu bu biraz daha iyi sankim..Ha bu arada benim gözler de yeşil
benim ki de bugun geldi zemuszemusgünaydınnnn kızlarrrrr bugun kargom gelcek haycanlıyımmm:umursamaz:
ulen hastanedeki kızlar krdiye hucümmmm ettilerropuyorumnanaktan
hüllam acıdım haline la valla yollıyem kıyamam guzuum :kedi:
Lennn gurbaaaa danası ben sen gibi şehirde mi yaşıyom helikopter böcüüüü,kaba etim kadar bi yerde yaşıyoz 2000 nüfüslu.Misal bugün buranın pazarı, sanırsın panayır kuruluyo, etkinlik olmayınca millet pazara İsmail Yk. gelmiş gibi saldırıyo..:mymeka:
Sen de kalkmışın, Allahım Ya Rabbim..Göndersene bi beyaz kalemdelikafadulden
tmm bebekım daa yenı aldım burda okuyupta yıne sengözlerimebaksanabsu aynalı ondan kajal marka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?