• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
sebamed de roc gibi bence
onu da kullanmam yerinde olsam sositososito
zararı yok ama faydası da yok kaydirigubbakcemile3

sebamedin bi zararını görmedim be canım... o yeter bana, dokunmasın da...
ben bu cildime vichynin ürünü dokundu diye neler çektim, bilmiyosunuz kızlar :gitme:
yeni yeni kurtuldum...

neyse ben çıkıyorum kızlar... herkese iyi akşamlar :teytey:

ben gidiyorum kızcelerim
yarın gorusuruz inşallah
bu arada yarın krdi'den aldigim chanel'im, biotherm'im efenime söylim i.d veil'im geliyo
waytrozum bu arada veil'i denedin mi
nası begendin mi yaz okicem :delphin:

sebamedin bi zararını görmedim be canım... o yeter bana, dokunmasın da...
ben bu cildime vichynin ürünü dokundu diye neler çektim, bilmiyosunuz kızlar :gitme:
yeni yeni kurtuldum...

neyse ben çıkıyorum kızlar... herkese iyi akşamlar :teytey:

vichy de mi kullandın
tüü kafana senin çenebaz
insan bi danısır yaaaa:umursamaz:

SİTESİNDE SATIŞ YAPILIYO DE Mİ
BAKAM BENDE FONDOTEN NUMARASINI NASI ŞAPCAM :kedi:
canım sanırsam zati 3 rengi var
light medium bi de dark

öyle geniş bi renk skalası yok :umursamaz:

üle bu rosense yurtdisina yollamiyormu yollamiyorsa övmeyin su markayi cekemem catlarim aha suracikta orta yerimden kaydirigubbakcemile

yok be şekeritam
yani almanya Türk kaynıyo belki vardir dicem ama netten araştirmak lazım

bide türkçe konuşsanızda ben ne dediğinizi anlasam-tatlicadiarzu-
:makyac konusunda çok cahil kalan üye:

öncelikle slm kızlar :) valla okudum okudum 57. sayfaya kdr gelebildim. Gurbaa sana ozel msj atmaya calıstım gittimi gitmedimi bilmiyorm :S
Oncelikle 54 uncu sayfada bi makyaj var bant yapıstırmıs o makyajda surdugu beyaz mac in beyazımı bunu mrk ediyorum. Benim sroularım birikmiş umarım bıkmazsınız :(

Sonra mac in far bazını aldım elimle sürüyorum fırcayla daha iyi mi olur eğer öyleyse nasıl bi fırca almalıyım? gunluk kullanmalımıyım birde bunu

Hayatımda hiç fondoten kullanamdım ama estee yi cok ovmussunuz bende estee istiyorum. Şuan pudra kullanıyorm max factor creme puff 41. pudramdan memnunum ama gurbaanın estee pudrasınada bayıldım.Fondoten daha zararlı degil mi?

göz altı kapatıcımda max factor 2 yılı geçti hala kullanıyorm bayaa da var ysl touch onermissiniz yeni almayı dusunuyorum ne almalıyım? gözaltı morlugum yok ama gözümün altında böyle pütürcükler var nokta seklinde o nedir bilmiyorum :S

birde bepanthen den bahsetmişsiniz ben bepanthen kullanıyorm goz altıma surmuyorum ama makyajdan once suruyorum. clinique ın nemlendiricisini onermıssınız hala oneriyormusunuz :)

birde ben makyajımı once neutreagane(yanlıs yazdım) ile temizliyordum cok memnundum snr roc un süt ve toniğini aldım sanki o da kızartıyor suratımı :S siz neyle temizliyorsunuz ?

kizlar banada söyle günes lekereri icin bide lekeler gelmesin diye bir kac krem adi yazin gidemde müllerden alam kicimin dibinde zati söyle sürüp sürüp salinamzemuszemus kirmizi donlu sen müllere üye olmussun belli sende bilirsin hede bekleyyom kokoslarlaelaelaelaelae

Canim yeni gördüm mesajini pardon:gitme:
ben anlamam leke kreminden :kedi: ama far neyim dersen artdeco tavsiye ederimopuyorumnanaktan

gurba ablacım.benim çok yakınımın düğünü var benim elbisem altın sarısı nasıl bir göz makyajı yapmalıyım yardımcı olurmusun ? şimdiden teşekkürler yerimseniben

sülemesseniz sülemeyin nankaydirigubbakcemile

buldum bilem, hemide onlineshop, popitim kaldirmadan alisveris ohhhhopuyorumnanaktan

bende size sülemicem pehhh:delphin::dilcikar:

kendi kendime konusuyom burda iyimidelikafadulden

öncelikle slm kızlar :) valla okudum okudum 57. sayfaya kdr gelebildim. Gurbaa sana ozel msj atmaya calıstım gittimi gitmedimi bilmiyorm :S
Oncelikle 54 uncu sayfada bi makyaj var bant yapıstırmıs o makyajda surdugu beyaz mac in beyazımı bunu mrk ediyorum. Benim sroularım birikmiş umarım bıkmazsınız :(

Sonra mac in far bazını aldım elimle sürüyorum fırcayla daha iyi mi olur eğer öyleyse nasıl bi fırca almalıyım? gunluk kullanmalımıyım birde bunu

Hayatımda hiç fondoten kullanamdım ama estee yi cok ovmussunuz bende estee istiyorum. Şuan pudra kullanıyorm max factor creme puff 41. pudramdan memnunum ama gurbaanın estee pudrasınada bayıldım.Fondoten daha zararlı degil mi?

göz altı kapatıcımda max factor 2 yılı geçti hala kullanıyorm bayaa da var ysl touch onermissiniz yeni almayı dusunuyorum ne almalıyım? gözaltı morlugum yok ama gözümün altında böyle pütürcükler var nokta seklinde o nedir bilmiyorum :S

birde bepanthen den bahsetmişsiniz ben bepanthen kullanıyorm goz altıma surmuyorum ama makyajdan once suruyorum. clinique ın nemlendiricisini onermıssınız hala oneriyormusunuz :)

birde ben makyajımı once neutreagane(yanlıs yazdım) ile temizliyordum cok memnundum snr roc un süt ve toniğini aldım sanki o da kızartıyor suratımı :S siz neyle temizliyorsunuz ?

merhaba canım
mesajın gelmemiş onu belirteyim
54.sayfada hatunun kullandıgı far paleti mac'e ait evet
far bazını fırçayla sürmene gerek yok, günlük kullanabilirsin
fondoten pudradan daha zararlıdır inanışı tamamen asparagas bana göre
zira ne zaman pudra kullansam cildim kafayı yiyor
doğru ürün kullanıp iyi temizledikten sonra fondoten sürmenin öyle aman aman bi zararı yok
cildinde kapatilması gereken sorunların yok ise estee lauder double wear ağır olur
zira kapaticiliği çok yogun bir ürün
benim aldigim estee pudra limitli üretim idi ve artık piyasada yok ne yazık ki...:umursamaz:
gözaltı kapatıcısı olarak versace yada mac öneririm
ysl touch eclat kapatici değil aydınlatıcıdır
nemlendirici olarak ben bebak'ı öneririm
makyajımı temizlerken de yine bebak tercihim oluyor
fakat cildim yaga çok meyilli oldugundan yaz mevsiminin de etkisiyle bebak'a ara verdim, haftada bir falan kullanıyorum
onun dışında guerlain'in super aqua serisinin toniğini kullanıyorum
rosense'in toniği ve köpüğüne el atiyorum arada
aklıma ne gelirse onunla temizliyorum yani
ben roc kullanmam, kullanana da niye kullanıyosun demem
doktor önermiş falan vız gelir yani bana
doktor benim cildimin neye nasıl reaksiyon vereceğini benden iyi bilemez zemuszemus

gurba ablacım.benim çok yakınımın düğünü var benim elbisem altın sarısı nasıl bir göz makyajı yapmalıyım yardımcı olurmusun ? şimdiden teşekkürler yerimseniben

eğer teenager bi goruntu istiyosan toprak tonları kullan (nude makyajı kastediyorum)
yani böyle göz kapağında sırıtmayan ten rengine yakın bir far + cok iyi aydınlatılmış biz göz cevresi ile harika bir goruntu elde edebilirsin

bknz :

84247150.jpg

daha dişi bi görüntü istiyorsan da siyah farı (onyx) zemin olarak kullanıp, parlak beyaz (silver) far ile aydınlatırsın cevresini çarpici bakışlar elde edersin

bknz :

Beyonce_Knowles_200_391180a.jpg

selamün eleykim gacılar :delphin:

ooo kimler gelmiş :delphin:
kargonu vercem la işallah bu hafta :kedi:

Back