öncelikle slm kızlar :) valla okudum okudum 57. sayfaya kdr gelebildim. Gurbaa sana ozel msj atmaya calıstım gittimi gitmedimi bilmiyorm :S
Oncelikle 54 uncu sayfada bi makyaj var bant yapıstırmıs o makyajda surdugu beyaz mac in beyazımı bunu mrk ediyorum. Benim sroularım birikmiş umarım bıkmazsınız
Sonra mac in far bazını aldım elimle sürüyorum fırcayla daha iyi mi olur eğer öyleyse nasıl bi fırca almalıyım? gunluk kullanmalımıyım birde bunu
Hayatımda hiç fondoten kullanamdım ama estee yi cok ovmussunuz bende estee istiyorum. Şuan pudra kullanıyorm max factor creme puff 41. pudramdan memnunum ama gurbaanın estee pudrasınada bayıldım.Fondoten daha zararlı degil mi?
göz altı kapatıcımda max factor 2 yılı geçti hala kullanıyorm bayaa da var ysl touch onermissiniz yeni almayı dusunuyorum ne almalıyım? gözaltı morlugum yok ama gözümün altında böyle pütürcükler var nokta seklinde o nedir bilmiyorum :S
birde bepanthen den bahsetmişsiniz ben bepanthen kullanıyorm goz altıma surmuyorum ama makyajdan once suruyorum. clinique ın nemlendiricisini onermıssınız hala oneriyormusunuz :)
birde ben makyajımı once neutreagane(yanlıs yazdım) ile temizliyordum cok memnundum snr roc un süt ve toniğini aldım sanki o da kızartıyor suratımı :S siz neyle temizliyorsunuz ?