Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
sabunum demek aldın rosense'in gunes kremini opuyorumnanaktan
hangisini aldın peki
bronzlaştiran kahve oval şişeyi mi yoksa bronzlaştirma etkisi olmayan ama nemlendiren tüp şeklinde olanını mı kaydirigubbakcemile2

Aldım tabii guru . . . 1 hafta oldu kullanıyorum, bi müddet kullanmadan yorum yapmiim dedim . . .13 TL duydum :1ninca: kaptım hemen ki kampanyası bitmeden ( 33 TL imiş normal fiyatı ) mayışı aldığım gibi 1 tane daha aliim diyorum bak ben bironzlaştıran o oval şişeye sahip ürünü bilmiyorum yani sanırım ellerinde yoktu çünkü tek çeşit mi diye sorduğumda evt cvbını aldım . . . yani benimki sadece nemlendiren tüp . . .

Bironzlaştıranıda mevcutsa 2. sini ondan alırım . . .

:asigim:

Krdi den haber yok mu guru sımaşboksu ne yaptı ?

rose un güneş kremidemi varrr anammm almak ilazımmm koruma faktörü iimiki yaww

var elbette
koruma faktorsuz gunes kremi mi olur :dilcikar:

gurbik rosense nin güneş kremi iyi midir?ben buğday tenliyim...acaba bana uyar mı...a.s.

ben kullanıyorum ve gayet memnunum ccanım zemuszemus
en azından yerli malı turkbayragi

selamun hello kurbaga bacım soru sormadan onje konuyu bıtırem dedım daaa 120 deyım olmez sag kalırsam ben sorjam sende aydınlatjan ınsss :yarınınından umutsuz uye smili:

sor kız delinin soruna bak 230 sayfayı tek tek okucakmış :mymeka:

Aldım tabii guru . . . 1 hafta oldu kullanıyorum, bi müddet kullanmadan yorum yapmiim dedim . . .13 TL duydum :1ninca: kaptım hemen ki kampanyası bitmeden ( 33 TL imiş normal fiyatı ) mayışı aldığım gibi 1 tane daha aliim diyorum bak ben bironzlaştıran o oval şişeye sahip ürünü bilmiyorum yani sanırım ellerinde yoktu çünkü tek çeşit mi diye sorduğumda evt cvbını aldım . . . yani benimki sadece nemlendiren tüp . . .

Bironzlaştıranıda mevcutsa 2. sini ondan alırım . . .

:asigim:

Krdi den haber yok mu guru sımaşboksu ne yaptı ?

canım primerim onumuzde hafta gelcek buyuk ihtimal
kargoda bi karişiklik olmuş
mac sunspill'im geldi krdide şu an
haftaya hepsini bi yollicek hihoyyyt

bu arada benimki gunes yagı
yani şu;

sun_oil.jpg

bugun hemen gidip nemlendirici kremini alcem
bronzlaşmak istemiyom :dilcikar:

olmasss be guselım ısrar etme temcıt pılawı gıbı aynı slerı tekrar etme kıyamam sana (her ne kadar tanımasamda kanım ısındı kısss)ben okuyam hem bılgı sahıbı oluom fena mı ayolllŞeniz

gurbik bak Tülin şahin'in yaz makkajı tavsiyeleri bööleymiş.. hepimiz faydalanalım didim şakkıdı

YAZ MAKYAJI
Bronz olacağınızı tahmin ettiğim için sizlere genelde bronz ve altın tonlarını tercih etmenizi önereceğim. Fondöten veya pudra seçiminiz hafif ışıltılı, sedefli olursa bronzluğunuz daha iyi ortaya çıkacaktır.
Süreceğiniz ürünü, elmacık kemiklerinize, burun kemiğinize, çene kemiğinize yani anlayacağınız yüzünüzdeki tüm kemiklere sürün. Çünkü sedefli ürünler, kemikte ışığı daha iyi yansıtır. Ve böylece yüzünüzde hoş ışık oyunları yaratmış olursunuz. Yaz makyajınızda, cildinizi pudrayla veya fondötenle çok kapatmamanızı öneririm. Şeffaf olursa daha çekici durur. Bu yüzden sadece kemiklerinize sedefli bir ürün sürmenizi önerdim.
Elmacık kemiklerinizi pembe, şeftali, kiremit, bronz veya kırmızı tonlarında bir allıkla canlandırın. Dudaklarınıza ise, ister kırmızı, nar çiçeği, şeker pembemsi veya kiremit rengini seçin ve makyajınıza son noktayı, kirpiklerinize bol bol maskara sürerek koyun!

Tuliss.com'dan alıntıdır..

çiçeğim sana bişey soracam şimdi ben göz altıma damar çatlaması için lazer yaptırdım
toktor dedi ki güneş koruyucu sür gözlerin için bende evdekinin güneş koruyuculu olduğunu düşünerek ( o kadar güveniyorum ki üzerinde yazıyormu diye bile bakmadan) sürdüm günlerce

günler geçti tedavi olan yerde tahmin edeceğin gibi güneş lekesi oluştu canım yuvarlark yuvarlak atış yaptığı yerler koyu ir leke kaldı geçmişyor

sence ne yapmam lazım nasıl geçirmem lazım moralim çok bozuluyor çok da üzülüyorum buna alışmalı mıyım?

yoksa çıkış yolu için araştırmalı mıyım?

yoksa sana danışmalı mıyım? diye düşünürken sana danışma seçeneğini daha uğraşmasız olduğunu düşündüm bibeemm

canımın içi çok geçmiş olsun..:1hug:

koydun boy boy fotolarını, gözlerini, nazar etti kem gözlüler işte:mymeka:
bi daha da koyma bişey, ben istesem bile-tatlicadiarzu-

kurbaga bajım okuma ısımı sımdı bıtırdım notlarımı aldım ama gozlerımınde saftı kaydı zate sehla ıdıler hepten sesıbes oldular cok faydalı seler orendım tsk bı borc bılırım sorularımı sonaya saklıom zaar gozlerde bı satır yazacak weya okuycak hal kalmadı:delphin:

Merhaba gurbik.yazdiklarinizi okumakla kurtarmak olmuyor,hem ayricada zevk veriyor.simdi sorucagim soruyu eger kimse sormussa,va bende gozden kacirmissam ozur dilerim.benim senden iki isteyim olucak.bana gundelik -sade,ama cekici ve birde dugunler ,ozel geceler icin yapilacak ozel bir makyaj usulunu anlatirmisin sirasiyla.yani neden sonra ne kullanmaliyim diye.

Selam Gurbik, farkindayim burasi makyajla alakali bi baslik ama, yardim edebilecegini düsünerek sormak istiyorum, saclarim saniyorum röfleden dolayi inanilmaz kurudu, taramaya korkuyorum, ayni misir püskülü durumunda, nasil bir bakim uygulamaliyim, hangi ürünleri kullanmam gerektigi konusunda önerilerini bekliyorum, simdiden tesekkürler.a.s.

gurbik bak Tülin şahin'in yaz makkajı tavsiyeleri bööleymiş.. hepimiz faydalanalım didim şakkıdı

YAZ MAKYAJI
Bronz olacağınızı tahmin ettiğim için sizlere genelde bronz ve altın tonlarını tercih etmenizi önereceğim. Fondöten veya pudra seçiminiz hafif ışıltılı, sedefli olursa bronzluğunuz daha iyi ortaya çıkacaktır.
Süreceğiniz ürünü, elmacık kemiklerinize, burun kemiğinize, çene kemiğinize yani anlayacağınız yüzünüzdeki tüm kemiklere sürün. Çünkü sedefli ürünler, kemikte ışığı daha iyi yansıtır. Ve böylece yüzünüzde hoş ışık oyunları yaratmış olursunuz. Yaz makyajınızda, cildinizi pudrayla veya fondötenle çok kapatmamanızı öneririm. Şeffaf olursa daha çekici durur. Bu yüzden sadece kemiklerinize sedefli bir ürün sürmenizi önerdim.
Elmacık kemiklerinizi pembe, şeftali, kiremit, bronz veya kırmızı tonlarında bir allıkla canlandırın. Dudaklarınıza ise, ister kırmızı, nar çiçeği, şeker pembemsi veya kiremit rengini seçin ve makyajınıza son noktayı, kirpiklerinize bol bol maskara sürerek koyun!

Tuliss.com'dan alıntıdır..

Teşekkürler . . .

kızçelerim selam
yanıma stajer vermişler
15 gün boyunca kuyruk gibi peşimde dolaşcek cocuk
o yüzden pek giremeyebilirim
habarınız olsun
kayboldu diye ilannar vermen gazatalara :delphin:

yasakkelime GURBIIIIIKKKKK soruma cevap ver sonra dolasdir cocugu pesinde nolur........:Saruboceq: sorum bir sayfa onde.bekleyelim bakalim :delphin:........... :çok üzgünüm:............ :a015:

gurbik prensesim çiller için ne önerirsin acep
krem, kapatıcı, güneşten koruma vs ne önerirsin acep???
birde akmayacak göz kalemi
önerilerini bekliyorummmm

gurbaa şimdi bu pudra fondöteni sabitlemek için falan kullanılıyormuş ya. fondöten kullanmayanlar da sürüyormuş neden? bir de ben normal şartlar altında hiç fondöten kullanmam, şimdi bu pudrayı sürsem, utandığımda, sıkıldığımda kıpkırmızı olan suratımın az kırmızı görünmesini sağlar mı?

gurbaa şimdi bu pudra fondöteni sabitlemek için falan kullanılıyormuş ya. fondöten kullanmayanlar da sürüyormuş neden? bir de ben normal şartlar altında hiç fondöten kullanmam, şimdi bu pudrayı sürsem, utandığımda, sıkıldığımda kıpkırmızı olan suratımın az kırmızı görünmesini sağlar mı?

pudranın kapatıcılıgı fondotene nazaran daha azdir
tek başına yada fondotenle pudra kullanmak benim cildime yaramıyor
gozenekler genişliyor sivilceleniyorum niyedir bilmem
acayip sinir bişi :umursamaz:
yüz kızarıklıgını bi nebze alir elbette

Back