- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #2.201
versace concealer hakkında daha önce de yorum yapmiştim
mac concealer favorimdi
ama versace de onu aratmadı
kesinlikle mükemmel
çok doğal ve başarılı bi ürün
aydınlarici + concealer bir arada
1 taşla 2 kuş yani hihoyyyt
krdi'nin elinde varsa kaçırma derim canım
tamam şekerım buldum kahveyıde saol
kahve şeker limon birer ölçek
ananecim bana ortaokulda limon ve aspirin yaptrmışdı ama yanmıştım bırakmıştım onu
krdi de benim cınseylirim var bıdene ayırmıştı eğer satacaa şey oysa elimi kana bulamam an meselesi
gurbaa prenses başka bir topic de pazarlama yapmak burda yasak demişsin burda paso bakıyorum satış olayı dönüyor..sebebi ne??yasal değil madem orda neden tepki gösterip burda alış veriş yapıyorsunuz?
gurbaa prenses başka bir topic de pazarlama yapmak burda yasak demişsin burda paso bakıyorum satış olayı dönüyor..sebebi ne??yasal değil madem orda neden tepki gösterip burda alış veriş yapıyorsunuz?
Krd denilen bayan satış yapıyor ve sizler de sipariş veriyorsunuz..değil mi??ee alış veriş işte resmen..hayır gurbaa denilen bayan başka bir konu başlığı altında buna tepki göstermişti şuan burda sipariş vermesi dikkatimi çekti...şakkıdı
funda seninkini satiyosa yetiş ve krdiyi öldür
versace concealeri kaçirirsan hakkat üzülürüm la zemuszemus
funny dedi ki devenin tikeni insanın şeedeni satanı yane makbuldur. Ondan sebep funninin conclearını satim en iyisi gözünde daa makbul olmak içinkaydirigubbakcemile5
benim iş henüz kesin değil yaw kimsenin malında gözüm yok
Datlum kahve+limon suyu+şeker olayını yeni okudum :1shok:
yarın uygulamak istiyorum kesinlikle özellikle siyah noktalara karşı yazmışsın o sebeplen hele kesin uygulamalıyım ama ne kadar miktar konacagını yazmamıssın ama eşit miktarda olacak heralde bütün hepsinin ölçüleri umarım doğru uygularım yarın deniyecem inşallah yalnız şekerin siyah noktaların düşmanı olduğunuda yeni duydum umarım işe yarar tenk yuu hatun zaten insan deneme yanılma yöntemiyle çok lezüz şeyler öğreniyor çoğu zaman en iyi örnekte sen zemuszemus
Krd denilen bayan satış yapıyor ve sizler de sipariş veriyorsunuz..değil mi??ee alış veriş işte resmen..hayır gurbaa denilen bayan başka bir konu başlığı altında buna tepki göstermişti şuan burda sipariş vermesi dikkatimi çekti...şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?