Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
gurbikçiğim bnm sivilcelerim geçiyo ama izi kalıyo uzun süre gıcık oluyorum
bnde limonlu suyu deneyeyım dimii??

bırda kahve demişsin o ne bulamdım hangı sayfada kaldı ki

tamam şekerım buldum kahveyıde saol
kahve şeker limon birer ölçek

ananecim bana ortaokulda limon ve aspirin yaptrmışdı ama yanmıştım bırakmıştım onu

hanım kız biraz önce krdiyle konuştum versace concealer için pek memnunmuşsun öle dedi bende almayı düşünüyorum ne dersin

versace concealer hakkında daha önce de yorum yapmiştim
mac concealer favorimdi
ama versace de onu aratmadı
kesinlikle mükemmel
çok doğal ve başarılı bi ürün
aydınlarici + concealer bir arada
1 taşla 2 kuş yani hihoyyyt
krdi'nin elinde varsa kaçırma derim canım

krdi de benim cınseylirim var bıdene ayırmıştı eğer satacaa şey oysa elimi kana bulamam an meselesi

tamam şekerım buldum kahveyıde saol
kahve şeker limon birer ölçek

ananecim bana ortaokulda limon ve aspirin yaptrmışdı ama yanmıştım bırakmıştım onu

limonla aspirini annem hastalandığımızda eklem yerlerimize sürer sıkıca sarıp yatırı terletirdi.. çok başarılı birşeydir ben de kızıma yapıyorum şimdi:CüvCüv:

funny dedi ki devenin tikeni insanın şeedeni satanı yane makbuldur. Ondan sebep funninin conclearını satim en iyisi gözünde daa makbul olmak içinkaydirigubbakcemile5

Yok roxy o işin şakası ben funninin malını satar mıyım be bende herkese yetecek kadar oyuncak vargamyoncuiremsu

Datlum kahve+limon suyu+şeker olayını yeni okudum :1shok:
yarın uygulamak istiyorum kesinlikle özellikle siyah noktalara karşı yazmışsın o sebeplen hele kesin uygulamalıyım ama ne kadar miktar konacagını yazmamıssın ama eşit miktarda olacak heralde bütün hepsinin ölçüleri umarım doğru uygularım yarın deniyecem inşallah yalnız şekerin siyah noktaların düşmanı olduğunuda yeni duydum umarım işe yarar tenk yuu hatun zaten insan deneme yanılma yöntemiyle çok lezüz şeyler öğreniyor çoğu zaman en iyi örnekte sen zemuszemus

gurbaa prenses başka bir topic de pazarlama yapmak burda yasak demişsin burda paso bakıyorum satış olayı dönüyor..sebebi ne??yasal değil madem orda neden tepki gösterip burda alış veriş yapıyorsunuz?

Yok güzelim satış yapılmıyor bu topicte sadece ürün önerilerinde bulunuyor fikir alışverişi ve fiyatlar öğreniliyor sen ne kadara aldın ben burada şu kadara gördüm vs yani ben görmedim satış yapıldıgını burada:uhm:

gurbaa prenses başka bir topic de pazarlama yapmak burda yasak demişsin burda paso bakıyorum satış olayı dönüyor..sebebi ne??yasal değil madem orda neden tepki gösterip burda alış veriş yapıyorsunuz?

chikilop denilen bayan , burda kimsenin satış reklamı yaptığı filan yok.
ben aldığım ürünleri nerden kaça aldığımı söylerim ve eğer ucuza almışsam diğer arkadaşlarımın da bundan faydalanmasını isterm..
indirimli aldığım yer krdi olur , tacar olur , sevil olur ..farketmez
biraz arka sayfalara doğru göz atarsan ne demek istediğimi anlarsın..
bilip bilmeden insanları yargılamanın yorumlamanın cahillikten başka bir adı yok !!

funda seninkini satiyosa yetiş ve krdiyi öldür
versace concealeri kaçirirsan hakkat üzülürüm la zemuszemus

yok cnm garantiye aldım ben işimi ..
satarsan benim kınseylirimi başkasına siteye çıplak resimlerini dağıtırım dedim
tırstı kanıt aşağıda ki mesac

funny dedi ki devenin tikeni insanın şeedeni satanı yane makbuldur. Ondan sebep funninin conclearını satim en iyisi gözünde daa makbul olmak içinkaydirigubbakcemile5

krdi insanın santanından ziyade cıbıl cıbıl hali nette daha tutluomuş
hem belki sayemde işlerin açılır :jeyyar:

benim iş henüz kesin değil yaw kimsenin malında gözüm yok

çekil aradan yolcam bu gacının saçını başını :mymeka: -tatlicadiarzu-

sonuçları yaz la unutma
gerçi masum bir şekerin senin gudubet suratına nası bir faydası olucek bilemiyorum emme

çikülotcum saçların lüle lüle haydi sana güle güle zemuszemus

bulandırma saçma sapan senaryolarınla topiği olur mu buyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…