Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Ah süslü hatunlar ah bitiyorum size Şeniz Kadın dediğin bakımlı olacak arkidiş , misler gibi kokacak, kendine bakacak ... İyiki varsınız süslüler opuyorumnanaktan Buraya girip baktıkça makyajlanıyorum.. Şu anda bir süslüyüm ki görmeyin zemuszemus

gurbik teşekkür ederim cevap için en kısa zamanda ilk sayfalara göz gezdiricem. hemen yeni sorum geliyor:) bu jel eyelinerlar nasıl, eyeliner fırçasıyla kullanılanlar, önerebileceğin çok tuzlu olmayan bir marka var mı

gurbaa bana da bi el at anacım delikafadulden
ya kaç asırdır fondoten arayışımdayım hayla istediğim gibi bulamıyorum :çok üzgünüm:
karma cildim var ama kuruya dönük beyaz tenliyim
şöyle doğal duracak ama azda kapatacak bi fondoten yok mu zemuszemus

anladım tatlım tşk edrm yinede yani daha ii bi marka kullanım cilt sağlığım açısından ddm ama hiç güzel durmadı diğerleri e napim artık bunu çook beendim bn :)

iyi bi markadan kastın nedir canım?
estee, dior, clarins, shiseido vb. değil sanırım
cunku gonden rose satan yerlerde bu markalar satılmaz da o sebepten sordum gamyoncuiremsu

cilt rengini de açar değil mi ablacım? :utangac:
acar hayatım acar

gurbik teşekkür ederim cevap için en kısa zamanda ilk sayfalara göz gezdiricem. hemen yeni sorum geliyor:) bu jel eyelinerlar nasıl, eyeliner fırçasıyla kullanılanlar, önerebileceğin çok tuzlu olmayan bir marka var mı

jel eyeliner olayında mac'den başka bu işi yapan var mı Türkiyede bilmiyorum canım
urban decay var ama o da Trde satılmıyor bildigim kadarıyla

gurbaa bana da bi el at anacım delikafadulden
ya kaç asırdır fondoten arayışımdayım hayla istediğim gibi bulamıyorum :çok üzgünüm:
karma cildim var ama kuruya dönük beyaz tenliyim
şöyle doğal duracak ama azda kapatacak bi fondoten yok mu zemuszemus

fondoten alıcaksan ve cildin hassassa
mac'in, clinique'in, estee'nin, clarins'in,helena rubinstein'in (ki hafif fondotende favorimdir) su bazlı fondotenlerini deneyebilirsin canım
gidip birebir denemen daha faydalı olur
ankarada yaşıyosun imkanların kısıtlı değil yani opuyorumnanaktan

gurbis bu limonlu su olayı var ya biraz önce yaptım yalnız sürdüğüm yerler feci kaşınıyor normal mi bu? bir de sadece leke ve sivilce izlerini mi geçirir, aktif sivilceyi de iyi eder mi acaba?

gurbis bu limonlu su olayı var ya biraz önce yaptım yalnız sürdüğüm yerler feci kaşınıyor normal mi bu? bir de sadece leke ve sivilce izlerini mi geçirir, aktif sivilceyi de iyi eder mi acaba?

cildinde yanma yaparsa su miktarini biraz arttir hayatım
fakat kasınma iyiye isarettir
aktif sivilceyi söndürür
düzenli kullanımda ciltte sivilce olusumunu onlerzemuszemus

cildinde yanma yaparsa su miktarini biraz arttir hayatım
fakat kasınma iyiye isarettir
aktif sivilceyi söndürür
düzenli kullanımda ciltte sivilce olusumunu onlerzemuszemus
teşekkür ederimm cevap için. bu sıralar çok fazla sivilce oldu yüzümde ve sırtımda inşallah iyi gelir.

yorgun ve sararmış ayrıca verilen kilodan dolayı hafiften sarkma olmuş cilt için ne yapmalıyım gurbiş :utangac:
birde üstüne sigara :1no2::utangac:
yoksa umutsuz vakamıyım ben :1no2:

Kermit su limonlu su varya...onu dün bende yaptim...zemuszemus
sivilce icin degil öylesin bakim amacli...
yüzümün T-Bölgesi hafif yagli...ama sanki limonlu suyu yaptikdan sonra
anlim daha fazla yaglanmis gibime geliyor...gerci daha bi kere yaptim...

Normalmi yoksa banami öyle geliyor sence? fisfisfis

Kermit su limonlu su varya...onu dün bende yaptim...zemuszemus
sivilce icin degil öylesin bakim amacli...
yüzümün T-Bölgesi hafif yagli...ama sanki limonlu suyu yaptikdan sonra
anlim daha fazla yaglanmis gibime geliyor...gerci daha bi kere yaptim...

Normalmi yoksa banami öyle geliyor sence? fisfisfis

sana öyle geliyo
yağlandırmaz
aksine yag fazlasını alir cildin

delikafadulden düzgünce edeplice bi soru sorduk dimi :mymeka:
cidden çokmu umutsuzum :1no2::1shok:

yok hasbişim yaaa
yüz yogası ve sporla dipcik gibi olursun vereliniortak
ayrıca neyin varmiş senin fıstık gibisin deli :mymeka:

sana öyle geliyo
yağlandırmaz
aksine yag fazlasını alir cildin

yok hasbişim yaaa
yüz yogası ve sporla dipcik gibi olursun vereliniortak
ayrıca neyin varmiş senin fıstık gibisin deli :mymeka:

yüz yagosumu kafamçokkarıştı

bu sararmış suratı acil toparlamam lazım buzu limonu bende yapımmi sengözlerimebaksanab

hasbişim sabah ve aksam minik birer buz kalibini yüzünde gezdirmen yeterli
evde yapilacak maske çok da
peeling ile işe başla
kahve + şeker peelingini muhakkak dene

iyi bi markadan kastın nedir canım?
estee, dior, clarins, shiseido vb. değil sanırım
cunku gonden rose satan yerlerde bu markalar satılmaz da o sebepten sordum gamyoncuiremsu

este,dior.. dan bahsediorum canım ii marka derken evt onları denedim ve beğenmedm hiç hoş durmadı yüzümde,yani bn bi gün içinde gezdm baktım bu kanıya vardım yada aynı yerden baktım gbi bişi de demedm elbette bliorum aynı yerde satılmadığını t.acardan ve seviden baktım onlara

estee ve dior yerine golden rose'un tercih edilmesi cidden ilginç geldi bana canım :)
neyse güle güle kullan hihoyyyt

canım bnde aynı şeyi düşünüodum yani sonuçta arada o kdr fiyat farkı var bi diordan daha ii bi sonuç beklerdm ama öyle olmadı bnm gbi olan arkdaşlar varsa bunları göz önüne alsınlar die yazdım her insanın cildi bi olmuo

Back