• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj sıkıntısı.

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.833
17.336
498
Hanımlar kac gündür kafaya taktim bunu.
Cildim karma. Makyajdan önce güzelce peeling yapar nemlendiririm.
Ama fondoten acayip belli oluyor.
Böyle nasıl diyeyim gözenekleri belli ediyor pütür pütür katman katman duruyor. Çokça fondoten denedim çoğu öyle duruyor. Cc kremde bir nebze daha az ama var yine de.
Bu konu da öneriniz var mi ?
Ya da fondoten oneriniz var mi ?

Böyle nasıl diyeyim gözenekleri belli ediyor pütür pütür katman katman duruyor. Çokça fondoten denedim çoğu öyle duruyor. Cc kremde bir nebze daha az ama var yine de.
benimde öledi clınıque fondotenini pudrasını nemlendiricisini fırcasını vs aldım o kdr iyi geldi ki sivilce olusumunu onleyen urunleride var tavsiye ederim...

Bende benefitin hello flawless fondotenini aldm yeni, benimde cildim karma o fondoten oil free aydinlik bir gorunum veriyo cildi cok saglikli gosteriyo tavsiye ederm
Gorevliye fondoten bagirmasin dogal dursn demstm onu onermisti gercekten de oyle duruyo

Cildin karmaysa Givenchy Teint Couture fondöten veya MUFE ultra hd fondöten şiddetle öneririm sana. Asla kusma yapmıyor fondöten ve gözenekleri çok güzel örtüyorlar. Tabi ki en önemli özellikleri de fondöten yokmuş gibi görünüm vermeleri.

Back