- 11 Mart 2011
- 1.432
- 262
- 363
- Konu Sahibi Melek gibiydi
-
Makyaj seti yapıcam yapdım cı olucak arkadaşlar yardım lütfen konularda arıyorum ama kafam kafam karışıyor begendigım şeyleri resimlerini nasıl yüklicem falan yapamadım kendim konu açımda derdimi anlatım dedim ben makyaj icin uygun malzemeler arıyorum 50 tl geçmiçek şekilde bi set yapabilirsem çok sevinicem bide ödemeler nasıl yapılir hiç bilmiyorum bir yardim arkadaşlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Fondaten allık rimel ruj far kalem kapatıcı göz altı icin işte bunlar lazım canım hiç makyaj malzemem kalmadı almaya kalksam iyi arkalar çok pahalı bende burdan alım dedim uyguna olursa sanada teşekkürler cevpladigın icin
canım benim topiğimde bişeyler var 1kez denenmiş ürünler falan var istersen bak fiyatınıda sen belirle 3-5 tlye vericem zaten
canım benim topiğimde bişeyler var 1kez denenmiş ürünler falan var istersen bak fiyatınıda sen belirle 3-5 tlye vericem zaten
konunu bana link atarmısın
ahbide link atabilsem bilmiyorumki nasıl atılıyor
Makyaj seti yapıcam yapdım cı olucak arkadaşlar yardım lütfen konularda arıyorum ama kafam kafam karışıyor begendigım şeyleri resimlerini nasıl yüklicem falan yapamadım kendim konu açımda derdimi anlatım dedim ben makyaj icin uygun malzemeler arıyorum 50 tl geçmiçek şekilde bi set yapabilirsem çok sevinicem bide ödemeler nasıl yapılir hiç bilmiyorum bir yardim arkadaşlar
konu sayfanı aç en üste www.kadinlarkbüyle başlayan yeri kopyala canım :)
özel mesaj atamadım sana.özelden numaranı yaz whatsdan konuşalım canım
Watşap var yaz sen eklim ben seni vala telden giriyorum hiç kolay olmuyor bu kk
Gördüm resimleri ama rimel aldım bir arkadaştan far allik fondeten lazım
bunlar alıp hiç kullanmadıklarım,bi de az kullanılmışlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?