Makyaj Kursu

belfxux

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2007
2.082
2
116
40
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.
Bu aralar makyaj olayına çok merak sardım. Bu konu hakkında eğitim almak istiyorum.Öneri de bulunabilecek arkadaşlardan bilgi bekliyorum.
Şimdiden Teşekkürler.:icecream:

istanbulun neresinmdesin bilmiyom ama corci bir numara bu konuda kurstan çıkanlarıda kapıyolar hemen film setlerinde maakyaja başlarsın öneririm ama biraz tuzlu bende biraz geçsin düşünüyorum yanlız bu anadolu yakasında

Canım bende Anadolu yakasındayım. Kadıköyde var bir tane corci ile alakalı ama , ondan mı bahsediyorsun.
Teşekkürler

hanımlar bende kurs araştırıyorum önerisi olan var mı ist anadolu/avrupa farketmez:)

istanbul büyük şehir belediyesine ait kurslar var(ismek) cilt bakımı ve kuaförlük kursları bunlarda makyaj öğretiliyor ücretli isterseniz leyla inanırın kurslarına gidebilirsiniz ama ücret biraz tuzlu olabilir

izmirde yokmu acaba netten araştırdım ama direkt istanbulunkiler çıkıyor kaydirigubbakcemile3 bu gidişle ben istanbula taşınıcam galiba herşeyin başı orda :lepi:

izmirde yokmu acaba netten araştırdım ama direkt istanbulunkiler çıkıyor kaydirigubbakcemile3 bu gidişle ben istanbula taşınıcam galiba herşeyin başı orda :lepi:

gel canım bekleriz istanbul a ..izmir de de vardır muhakkak ama ücretsiz istiyorsan git belediyeye talepte bulun 20 kişiyi bulursa kursiyer açmak zorundalar

milli eğitim bakanlığına bağlı mesleki eğitim merkezleri var aslında, bazı bölümleri örgün öğretimden uzaklaştırılan gençlere hitab ediyor ama kuaförlük, cilt bakımı,makyözlük gibi eğitimler de veriliyor sanırım, ve MEB onaylı sertifika veriliyor sonunda.

Ben hala araştırmaya devam ediyorum.Sonuçta iyi olmalı.ısmek kurslarına gitme fırsatım yok çünkü çalışıyorum.
Kadıköy de bulunan Corci bana yakın ama nedense adam o hissi vermiyor bana.
Leyla ınanır var ama o da 2000.TL
Ofra var 1100.TL
Ciddi rakamlar söz konusu
Çok karışık.Daha bir sürü yer var.

corci makyajda harikalar yaratıyor
türkiyede olsam hiç kaçırmam hemen giderim kursa
acaba bu kurslar ne kadar sürüyo bileniniz varmı ?
bide bi arkadaşımız corcinin kurslarına gidenleri hemen dizi setlerine falan alıyorlar demiş
ayy süper keşke ist olsam offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…