• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

makyaj köşeme bir el atın lütfen!

happy_spk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2007
448
5
96
İstanbul
$048.webp$049.webp

yeni fotolar da ekledim aşağıya..

arkadaşlar, kolyeleri kutulara koymuştum karışıp duruyorlardı, sonra böyle bir yöntem buldum. :))) şimdi de çok gözüme batıyor herşey ortada.. Ayna önüm ne yapsam da boşalamıyor bir türlü:(( kolyeler böyle iyi oldu hemen ne takabileceğimi görebiliyorum evet ama ne bileyim gözüme kalabalık yapıyor başka nasıl ve nereye koyabilirim sizce? raf üzeri kutularda birinde taçlarım, diğerinde tokalarım var. makyajları ikinci çekmeceye şu bölmeli kutulara koydum. küpe ve bileklikler ise ilk çekmecede. yarın onları da ekleyeyim de bir fikir de onlara verin, zira takılarımın çokluğu da beni yoruyor:) bir tane bölmeli kutum daha var boşta ona da ne koyup değerlendirsem bilemedim..
Bir de çantalarım problem.. kapı arkası askıda ve kapı arkasında şu file sepette duruyorlar.. kapı açılıyor sorun yokta, o karmaşa da beni rahatsız ediyor başka yer de yok inanın.. ama önerilerinize göre hareket etmeye çalışırım. ben dik ve büyük bir kutuya çantaları koymayı düşündüm bakalım. hem o file sepet gibi yayılmaz..
millet çantalarını nerede muhafaza ediyor şaşıyorum doğrusu:9: bir de şu bomboş makyaj aynası önlerine..:16:
haydi bana da bir yardım edin arkadaşlar:28::16:

A, bu arada kanepeyi koyacak başka bir yerim olsa, oraya bir puf koymayı çoookk isterdim:))
kanepeyi yan bile çevirdim, bu kez de kapıdan giriş daralıyor:( oraya da bir öneri lüften..

yeni fotolar aşağılarda..

Son düzenleme:
arkadaşlar, kolyeleri kutulara koymuştum karışıp duruyorlardı, sonra böyle bir yöntem buldum. :))) şimdi de çok gözüme batıyor herşey ortada.. Ayna önüm ne yapsam da boşalamıyor bir türlü:(( kolyeler böyle iyi oldu hemen ne takabileceğimi görebiliyorum evet ama ne bileyim gözüme kalabalık yapıyor başka nasıl ve nereye koyabilirim sizce? raf üzeri kutularda birinde taçlarım, diğerinde tokalarım var. makyajları ikinci çekmeceye şu bölmeli kutulara koydum. küpe ve bileklikler ise ilk çekmecede. yarın onları da ekleyeyim de bir fikir de onlara verin, zira takılarımın çokluğu da beni yoruyor:) bir tane bölmeli kutum daha var boşta ona da ne koyup değerlendirsem bilemedim..
Bir de çantalarım problem.. kapı arkası askıda ve kapı arkasında şu file sepette duruyorlar.. kapı açılıyor sorun yokta, o karmaşa da beni rahatsız ediyor başka yer de yok inanın.. ama önerilerinize göre hareket etmeye çalışırım. ben dik ve büyük bir kutuya çantaları koymayı düşündüm bakalım. hem o file sepet gibi yayılmaz..
millet çantalarını nerede muhafaza ediyor şaşıyorum doğrusu:9: bir de şu bomboş makyaj aynası önlerine..:16:

canım seni çok anlıyorum bende aynı dertten muzdariptim bi zamanlar.ama bi arkadaşımın evinde görünce aynen değiştirdim. şimdi ayna önüm bomboş.. ilk yapacağın şey ayna önünü boşaltmak için öncelikle parfüm deodorant gibi şeyleri oraya sıralama..karmaşıklık ilk orda başlıyor.. ben parfümleri şifoniyerin altındaki dolaba sıraladım..makyaj malzemeleri zaten çekmecedeymiş bırak orda kalsın.takıların için önerim ise takı asacakları var çok şık modelleri var bayan elbisesi görünümünde.ondan alıp kullanabilirsin..ama illaki ortada görünmesin diyorsan onlarıda bölmeli kutuya koyup yine çekmecene koyabilirsin..resim koyarsan daha çok yardımcı oluruz malum görmeden net bişey söylenemez..çantalara gelince..benimkiler önce bazanın altındaydı ama şimdi evim daraldığı için bazayı yorgan yastık koymak için doldurduğumdan dolayı bütün çantalarımı gardrobun elbiselerimi astığım bölümüne sıraladım..hem elbiseler üzerini örttüğü için gözüme görünmüyorlar..böylece ortalık açılmış oldu..şuan aynamın önünde beyaz deri ile kaplanmış mini sandık var..çok şık ve zarif.. ayrıca bu arada onun içide ıvır zıvır dolu..hem toparladı hem çok hoş bi hava verdi odama..denemelisin canım kolay gelsin

Eki Görüntüle 342216 Eki Görüntüle 342217

A, bu arada kanepeyi koyacak başka bir yerim olsa, oraya bir puf koymayı çoookk isterdim:))
kanepeyi yan bile çevirdim, bu kez de kapıdan giriş daralıyor:( oraya da bir öneri lüften..

canım resmi görünce daha net oldu..haklısın baya karmaşık duruyor..gayet derli toplu ama ortalıkta olması göze batıyor..bence o tepedeki kutular bozuyor gibi..onları alttaki dolaba koy.. takıları oraya asmak olmamış kutuya koyup alt dolapda dursa görünmez..anladığım kadarıyla kolye gibi takıp çıkacağın şeyleri el altında bulundurmak istemişsin ama canım hem pratik olsun hem düzenli olsun dersen oldukça geniş bi alana sahip olman lazım..mecburen ya orda kalacaklar yada dediğim gibi alt dolaba kutu içine.. kanepeyi biyere sığdıramadıysan zaten pek tavsiye edecek bi durum gözükmüyor..eğer kullanılmıyorsa ardiye gibi depo veya bodrum gibi biyere kaldırıp minik bir puf koyabilirsin..çok ayakaltı olmuş orada..

gARDIROBUNUN KAPAĞINA TAKI ASKILARI VAR ELBİSE ASKILARI TARZINDA ONDAN ALAP ASABİLİRSİN YADA ONLARDAN BULAMAYACAK BİR YERDEYSEN KOLİLERİN KARTONLARINI İSTEDİĞİN EBATTA KES GARDIROBUN KAPAĞINA YAPIŞTIR SONRA TOPLU İĞNENİN BAŞI HAFİF DIŞARIDA KALACAK ŞEKİLDE İĞNELERİ İSTEDİĞİN SIRADA KARTONA EĞİK AÇIYLA BATIR VE AS HEM K IYAFETLERİNİ VE KOLYELERİNİ BİR ARADA GÖREBİLİRSİN.NACİZANE FİKRİM.

canm odanda bi duvara mantar pano caktır panoya kucuk cıvı caktır ne kadar takın varsa oraya tak cok şık durur o panoyuda duz renk ceserken ıstegıne göre suslersın odana uydurursun diye düşünmekteyım takılarına böyle çözum bulabılırsın cantalarına gelınce onlar ıcınde duvara raf caktırıp üstüne duzebilirsin mağazadakı gibi olur nerde oturuyosun bılmıyorum ama ıkea ve koctasta bulabılrsın renklı renklı yada en kötu kapı arkası askıları alıp oraya koyabılrsın :D bu kadar takı ve cantayı nasıl kullanıyosun merak ettım kafası karısır ınsanın yaa

Son düzenleme:
yorum yapan arkadaşlara teşekkürler, takılarım daha önce kutulardaydı zaten işte orada karışıyor hep, kutuları başka şekilde değerlendirmek istiyorum. kapı arkasına asmayı falan da düşündüm sabah tekrar bakınca:) yeni fotolar ekledim bu arada.

Bu ne yaw, züccaciye dükkanı gibi olmuş:) Arkadaşım senin yerinde olsam o takıları biraz azaltırım, etrafında ihtiyacı olan lise öğrencileri varsa ver. Zevkler tartışılmaz tabi ama eğer yaşın 23 den fazlaysa o takılar hiç yakışmaz. Çoğu plastik gibi sanki yoksa benmi yanlış gördüm.

Çantalara gelince. En büyük çantanı aç içine en az 3 tane küçük çanta girer. Ben o şekilde saklıyorum.

komodşn cekmecelerıne cekmece duzenleyıcı alırsan toplanır bıraz daha ama gercekten bu kadar takı fazla kı sen cok sevıyorsun öyle görunuyo her begendıgını alırsan hiç sığamıcaksın

gARDIROBUNUN KAPAĞINA TAKI ASKILARI VAR ELBİSE ASKILARI TARZINDA ONDAN ALAP ASABİLİRSİN YADA ONLARDAN BULAMAYACAK BİR YERDEYSEN KOLİLERİN KARTONLARINI İSTEDİĞİN EBATTA KES GARDIROBUN KAPAĞINA YAPIŞTIR SONRA TOPLU İĞNENİN BAŞI HAFİF DIŞARIDA KALACAK ŞEKİLDE İĞNELERİ İSTEDİĞİN SIRADA KARTONA EĞİK AÇIYLA BATIR VE AS HEM K IYAFETLERİNİ VE KOLYELERİNİ BİR ARADA GÖREBİLİRSİN.NACİZANE FİKRİM.
fikrnz begendm.. kzn odasna bu seklde yapcagim:16:

Takı dolabı alabilirsiniz goggle a takı dolabı diye yazarsanız seçenekleri görebilirsiniz...

aman allahıııııııııııııııııııımmm..bunlar ne bacım yaa..küçük bi bujiteri açabilirsin ha..:) arkadaşa katılıyorum biraz abartmışsın..o kadar bilezik hemde plastik tarzı yokmu çevrende hediye decek biri..elindekileri azaltmadan almaya devam edersen bu işin sonu gelmez canım..değil çekmece dolap, odanın tümüne sığamazsın vallahi..bu kadar ürün haliyle odan da kafanda karışır bacım yaa..azalt onları hatta demode olan eskiyen beğenmemeye başladığın tarzda olanları at bence... çantalar hiç olmamış kapının arkasında..çok dağınık duruyor..önce onları ayarla aldır biyere baza altına dolap içine hatta en büyük çantanın içine katla dür bük koy ağzını kapat tek çanta gibi as oraya..tek olunca göze batmaz...odan küçük belli ayrıyeten bu kadar takı ıvır zıvır asla dayanamam ben...benim odamı görsen o kadar sade ki..ne gözüm yoruluyo ne karışıklık oluyor...bu kadar çok takı olmaz canım azalt onları...

evet takı dolapları bence iyi çözüm yada kendin yapabiliyorsan karton yada hani beyaz köpükler oluyor ya onlara iğne batırarak askı şeklinde yapabilirsin.. google da görsellerde modeller var

arkadaşlar teşekkürler yorumlarınıza, ben de çooook fazla olduklarının farkındayım ama sewiyorum. uygun kıyafetle takıldığında hepsinin yeri ayrı ama.. hani azalt birilerinie ver, yada plastik falan demişsiniz ya, tarz meselesi yani ben sewiyorum:))
inanın uzun süredir de pek öyle takı aldığım yok! arada yüzük falan, o kadar..

yine bir düzenleme yapmak gerekiyor bu aralar ama yine de fena derlemiş toplamış sayılmam değil mi?? :))))))

bir arkadaşın dolap kapağı içine askı önerisini denemiştim, kapı kapanmadı. ikeadan iki kanca aldım, orada işe yarar görünüyordu, ben evde işe yaratamadım:))
çantaları büyükçe bir koliye koyacağım sanırım. kolyeleri de kapı arkası duvara o askılıktan çakıp asmayı düşündüm..
köpüğe, ya da kartona dizince de ortalıkta olacaklar.. benim istediğim çekmecelerde yada kutularda karışmadan muhafaza etmek.. ya da yine askı stili yapacağım..

takı dolabı diye bakacağım google'dan arkadaşlar..

ama yine fikirler varsa, denemeye hazırım..

$2878228.webp$aynalidolap.webp$imagesCADE6ZU5.webp$bda_001_ic_g_r_n_m_1.webp$imagesCAUA7PL7.webp

baktım ve bunları buldum arkadaşlar. beyaz dolaba bittim.. boy aynalı süper fikir.! ama bütçeyi aşmadan:) makul olabilecekler sanırım şeffaf kutu ve o kapaklı dolap şeklindeki.. acebaa ben o kapaklı şeyden uyduramazmıyım kendim:9: ya da bir marangoz pekala yapabilir bunu..
bir de askıya bayıldımmm:16:

fikir veren arkadaşlara teşekkürler.. benim daha dar ve bol çekmecelere ihtiyacım olduğunu anladım böylece:)) yani saçma gibi oldu ama dar derken kısa ebatlı ve çooookk çekmece:21: sevgiler:16:

$kemer-aski-modeli.webp

bak canım böyle bir askıyı dolabına ya da dolap kapağına asabilirsin.:16: kemer askısı bu. ben kolyelerimi böyle asmayı planlıyorum şahsen :8:

canim ben de komodin onu bos olanlardanim...Kolyelerimi elbise dolabinin esimin kravat bolmesine asiyorum boylece ortalikta olmuyorlar..Makyaj malzemelerim,tokalarim makyaj cantamla beraber komodin cekmecesinde..Cantalarim ise kiyafet dolabimin icine kocaman bi kutu aldim ikeadan onun icinde..Boylece yatak odam duzenli gorunuyor..

Back
X