makyaj insanı bu kadar mı değiştirir ?

BİR YIĞIN ESTETİK VE MAKYAJDAN SONRA BU HALE GELMİŞLER ALLAH a ŞÜKÜR MAKYAJA BİLE GEREK YOK

cok merak ediyorumbunlar bu guzel hale gelmek icin ne kadar boya ya giriyorlar ama en cirkini madonna be ne gorunum oyle :)

ıyyyyyyyyyy britney i ve jessica yı cok begenirdim ne bunlar bole yaf:) ivvrençççççççç cidden bize bole makyaj yapılsa dehşet olurus ya. boykkkkk britney hayal kırıklıgina ugrattın beni:)

ketrin teyze sadece yaşlanmış yoksa o güzel yine de.. lindsay lohanı makyajsız daha çok beğendim ama çok şekeyyy :)))

bizim yerli sanatcı teyzelerıde makyajsiz gormek isterdim:))))) emininm bunlardan bi farkı yoktur bulent ersoyu gordumde gece korktum:) kabusum oldu bulent abla dudagim ucukladı:) fredyın kabusu ehuheu

bunların birçoğunu daha önce de görmüştüm, kızlar yaa ne iğrençler makyajsıztatlicadiarzu
özellikle de tori spelling, jenifer lopez ve britney iğrenç ötesiydikafamçokkarıştı
kocama da göstereyim de ne kadar şanslı olduğunun farkına varsın, dimi ama kızlarsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ıyyy bunları özenlemi seçmişler acaba yeryüzünde o kadar güzel kızlar verken valla bunları gördükten sonra sivilcem varmış dudağım kalın değilmiş hiç umrumda değil biz bunlardan kat kat güzeliz anacım neydi öyle yaw evet haklısın arkadaşım bende hemen kocama göstereyim de o da nekadar güzel olduğumun ve onunda ne kadar şanslı olduğunun farkına varsın heheh:tomato:kafamçokkarıştı

X