Makyaj Hataları / Felaketleri / Beğenmediklerimiz -Resimli

sibel turnagolun dogru makyaj yaptıgına pek şahıt olmadım genelde kırışık gozkapakların ı komurle boyuyor acayıp bır fondoten rengı ve sılık rujj

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence kotu olan makyaj degıl,kadının cildi ve sacları.
duzgun sac ve cıltle gayet zevklıdır

taşırılan dudak kalemleri ve rujlar...cok cok kotu..

off off bir metre dudak kalemı bu nedir yaaa

Gzö makyajı çok çok kötüüü... Korktumm resmen...

Güzeller güzeli Peteğim burda çok kötü görünüyorr... :s Dudak makyajı feci.

o donem turkan sorayla arası ıyıydı ona benzemeye calısıyorum demısdı sacını falan boyamısdı dudakları yag enjekde petegın fena deıl aslında ama bazen abartıo rju

Tarihinin ilk ve son hatasıdır sanırım :)))

SEVGİLİ DONUT sürekli takip ediyorum burayı yorumların ve beğenilerinde gerçekten başarılı...ama neden diğer topiklerde göremiyorum seni ya da bana mı denk gelmiyorsun ?mesela şuan çingene makyajı var gelsende orda da yorumlarını paylaşsan bizimle olmaz mı gizemli kızyerimseniben

Canım bir kac tane baslık arasında dolanıyorum,acıkcası nerde ne var tamda bılmıyorum.Guzel yorumun ıcın cok tesekkur ederım :)

Canım bir kac tane baslık arasında dolanıyorum,acıkcası nerde ne var tamda bılmıyorum.Guzel yorumun ıcın cok tesekkur ederım :)

zaten makyaj bölümünde şuanda...çingene makyajı yarışması şahsen oyunu kaç numaraya kullanacağını merak ediyorum canım:)......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…