Makyaj Çiçekleri İlarzu, Meryem ve Cancu' nun Bursa Buluşması

ilarzu allah sahibine bagışlasın diyorum başka bişey demiyorum canımyerimseniben

kızlar çok teşekkür ederizzz

iftara da beklerizz:)))

meryem girse de bi yerden eklese diğerleriniiiii:)))

kızlar gerçekten çok hoş çıkmışsınız.

küçük bir o kadar güzel bir buluşma olmuş...dostluğunuz daim olsun kk'nın makyaj çiçekleri...

ilarzum harika bi buluşma olmuş kıskandım valla yanınızda olmak isterdim öpüyorum çokopuyorumnanaktan

kızlar bursa buluşması 2 ye mi bölünmüş yani ay bire tamamlayın sunuda hep birlikte tanışalım,

kız yok canım benim biz birden buluştuk bebeğim :)))

makyaj bağımlıları olarak buluştuk:)))))))))

Vay anam vayyy Maşallaaahh
Çok güzelsiniz.Dostluğunuz daim olsun.a.s.
O masanın üstündeki sergi kimin öyle kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: 1.fotoğrafta arkadaki tiplere dikkat ettiniz mi nasılda kareye girmişler :roflol:
Beyaz gömlekli olanlar:))

kıyamam ya gözlerim yaşardı vallahi. kkdan ne güzel dostluklar çıkıyor böyle. allah dosluğunuza zeval vermesin kısslar. nice yeni dostluklara .
süper çıkmışsınız bu arada:))):lepi:

3 sevdiceğim buluşmuş, ben de orada olmak isterdim :gitme:
çok güzel çıkmışsınız güzel gözlü çiçekler. Şeniz Şeniz Şeniz(aranızda paylaşın)

ahu gözlüm, ilarzum, sen İst' a bir gelsen... ah bi gelsen... :asigim: :asigim:

Son düzenleme:
bu arada bayanlarrr arzucum gerçekten bir içim su maaşşşşşalahhhh hele de o belediye çukurları yokmuuuu:jeyyar:

çok,çok,çok güzel resimler....imrenmemek mümkün değil....keşke aranızda olabilseydim....burada oluşan dostluğun çok samimi ve yürekten olduğuna inanıyorum....ilarzun çok şekersin yine,belirtmeden geçemeyeceğim....cancu senin gülümsemene bayıldım...meryemcim sen de çok tatlısın canım....Allah bozmasın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…