Makyaj Çiçekleri İlarzu, Meryem ve Cancu' nun Bursa Buluşması

ilarzu allah sahibine bagışlasın diyorum başka bişey demiyorum canımyerimseniben

kızlar çok teşekkür ederizzz

iftara da beklerizz:)))

meryem girse de bi yerden eklese diğerleriniiiii:)))

kızlar gerçekten çok hoş çıkmışsınız.

küçük bir o kadar güzel bir buluşma olmuş...dostluğunuz daim olsun kk'nın makyaj çiçekleri...

ilarzum harika bi buluşma olmuş kıskandım valla yanınızda olmak isterdim öpüyorum çokopuyorumnanaktan

kızlar bursa buluşması 2 ye mi bölünmüş yani ay bire tamamlayın sunuda hep birlikte tanışalım,

kız yok canım benim biz birden buluştuk bebeğim :)))

makyaj bağımlıları olarak buluştuk:)))))))))

Vay anam vayyy Maşallaaahh :nazar::nazar:
Çok güzelsiniz.Dostluğunuz daim olsun.a.s.
O masanın üstündeki sergi kimin öyle kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: 1.fotoğrafta arkadaki tiplere dikkat ettiniz mi nasılda kareye girmişler :roflol:
Beyaz gömlekli olanlar:))

kıyamam ya gözlerim yaşardı vallahi. kkdan ne güzel dostluklar çıkıyor böyle. allah dosluğunuza zeval vermesin kısslar. nice yeni dostluklara .
süper çıkmışsınız bu arada:))):lepi:

3 sevdiceğim buluşmuş, ben de orada olmak isterdim :gitme:
çok güzel çıkmışsınız güzel gözlü çiçekler. Şeniz Şeniz Şeniz(aranızda paylaşın)

ahu gözlüm, ilarzum, sen İst' a bir gelsen... ah bi gelsen... :asigim: :asigim:

Son düzenleme:
bu arada bayanlarrr arzucum gerçekten bir içim su maaşşşşşalahhhh :nazar:hele de o belediye çukurları yokmuuuu:jeyyar:

çok,çok,çok güzel resimler....imrenmemek mümkün değil....keşke aranızda olabilseydim....burada oluşan dostluğun çok samimi ve yürekten olduğuna inanıyorum....ilarzun çok şekersin yine,belirtmeden geçemeyeceğim....cancu senin gülümsemene bayıldım...meryemcim sen de çok tatlısın canım....Allah bozmasın....

Back