Makyaj Çiçekleri İlarzu, Meryem ve Cancu' nun Bursa Buluşması

ilarzu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2008
7.128
17
158
Evet kızlar geçen cuma günü bi apartopar buluşma gerçekleştirdik ayaküstü:)) makyaj delilerinin bi araya geldiği Bu güzel Bursa mekanında anı ölümsüzleştirmek istedik:)) bende çok foto olmadığından kendimdekileri ekliyorum meryem ile cancuda da vardır onlar da eklerler güzel olur şekerler....

meryemcim Bursa' ya tekrar döndüğünde ramazan ayında iftar resimlerimiz ile tekrar karşınızda olacağız canlaropuyorumnanaktan

cancu-meryem-ilarzu

bu masadakiler de tam da ortam uyan makyaj malzemelerimiz.. Meryemciğim taaa Alamanyalardan getirdi bize hediyee

tekrar çok teşekkür ediyorum güzel hatunuma

bu arada buluştuğumuza çok sevindim çok güzel kaynaştık sanki önceden de tanışıyormuşuz gibiydi opuyorumnanaktan

kızların neti olmadığından ben koydum diğerlerini de eklerler gelince öpüyorum şekerler

soldan sağa
meryem- cancu

fotoarın meryemde kalan kısımlarını ekliyorum şekerleerr iyi seyirler remazanda da görüşmek üzereeee

Son düzenleme:
allah daım etsın dostlugunuz bayılıyom kk bulusmalarına sankı kırk yıllık dostmusuz gıbı :)..dılerımkı daım olur..harıka gorunuyosunuz ama dogal gzuellıgnız daha guzel sızı makyaj adı altında anamam ..harıkasınız gozlerınızde gulumseme ısık yetıyo :)..bunuda hıc bı makyajla yapamazsınız zaten:)..ıstanbuldan sevgıler..

çok teşekür ederiz kar arkadaşların birisinın netinde problem var diğeri de net olana bi yerde olmadığından giremiyor onların adına da teşekkür ederim canım:)

Yok, töbeler olsun göremiyorum resimleri. Niye böyle yaaa:gitme:

livim çok teşekkür ederim bidenemmmm kız istanbula gelince seneye beraber buluşuruz:)))

kuzum neden göremiyorsun yaaa sende bi problem olmasın?

çok tatlısınız fıstıklar muhabbetiniz dostluğunuz daim olsun opuyorumnanaktan

uff yavrularim benim bulundugunuz ortam parlamis resmen,
makyaj topiginin gulleri yirim sizi:asigim:hihoyyyt:CüvCüv:Şeniz

tadli anam çok teşekkür ederiz bidenem:D

senin ışığın yansıması canem o:))

brc1796 çok teşekkürler canım

kızlarrr süpersiniz bayıldım yaaaa opuyorumnanaktan :nazar:
ah bende orda olsaydımmmmm yaaaaa :çok üzgünüm:

rıca ederım tatlımda bısı sorcam ılk resımde arkadakılerıde ekleseydınız keske cok meraklı bakmıslardakaydirigubbakcemile3

Aaaa bir Bursa lı olarak böyle bir buluşma da olmadığım içüünnn üzülmüş bulunmaktayımm....:delphin:
Süper göürünüyorsunuz fıstıklar..
Dostluğunuz daim olsunn...opuyorumnanaktan​

Back